Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bivsoj firmi angazovali nekog bezveznjakovica preko veze i dali mu masnu sestocifrenu platu (dobro ste procitali) na godisnjem nivou,dok obicni radnici na minimalcu od tri cifre.Eno mlate po novinama samo tako,cirkusijada na kvadrat umrecu od smeha :rotf: Zmagovci su cudo samo kad hoce :zcepanje:

- - - - - - - - - -

E da,drug pobedio na mediteranskom sampionatu u voznji kasackih konja :aha:

Mi kad odemo negde na duže ona pati za igrankama. Kad se vratimo, to je čudo, sve vadi da se sa svim izigra.
Ali kod nas što je bila prostija igračka to bolje, fisher price igračke koje sviraju, pričaju, svetle, to joj nije bilo zanimljivo uopšte. Da sama nešto slaže, pakuje, bukvalno montesori igračke, tačnije razne jeftine kopije. :mrgreen:

Kad je bila fascinirana usisivačem, negde sa godinu dana, terala me stalno da palim, kupim joj njen usisivač u nadi da će me ostaviti na miru. Samo je onu šipku svuda nosala i usisavala i ona dok ja usisavam i to se raspalo. Usisivač sam i dalje nov novcat.

Njemu su omiljene neke kocke, lopta i flaša :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ništa što pišti i svetli, to ga čak nervira ako se preteruje sa tim.
I da, voli nošu, najradije je stavlja na glavu :lol:

Njemu su omiljene neke kocke, lopta i flaša :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ništa što pišti i svetli, to ga čak nervira ako se preteruje sa tim.
I da, voli nošu, najradije je stavlja na glavu :lol:

Sta fali meni su bile omiljene kese one iz.prodavnice koje suskaju, pa ispade genije od mene :lol:

- - - - - - - - - -

zlozi :pljus: ovo se nisam nadala od tebe :lol:
kriminal

Stizu secer i voda :rotf:

- - - - - - - - - -

Mi kad odemo negde na duže ona pati za igrankama. Kad se vratimo, to je čudo, sve vadi da se sa svim izigra.
Ali kod nas što je bila prostija igračka to bolje, fisher price igračke koje sviraju, pričaju, svetle, to joj nije bilo zanimljivo uopšte. Da sama nešto slaže, pakuje, bukvalno montesori igračke, tačnije razne jeftine kopije. :mrgreen:

Kad je bila fascinirana usisivačem, negde sa godinu dana, terala me stalno da palim, kupim joj njen usisivač u nadi da će me ostaviti na miru. Samo je onu šipku svuda nosala i usisavala i ona dok ja usisavam i to se raspalo. Usisivač sam i dalje nov novcat.

Mozda je zbog zvuka, ja sam bila fascinirana i usisivacem i ves masinom...samo ja bih uz te zvuke zaspala.

bolje daj neko parce torte

kad smo kod torte, juce sam jela najruzniju tortu u zivotu, jel mozete da zamisliote kad sam JA bacila pola parceta :zeek:
cim je rekla da je posna i kupovna iz marketa vec mi je bilo jasno da nece na dobro da iskoci
al kad sam zagrizla qq i lle...aj iz kurtoazije kao da ne bacim odmah nego zvackala na silu do pola
ono je ko da si uronio kasicicu u secer brate i da jedes, sta ima u njoj hbt, ima kao patispanj i vanila i coko fil...ustvari margarin, secer i neki posan slag.... zato sto nema od cega da daju ukus zato su i natrpali kilo secercine...budi bog sa nama

u ledincima idila,ovde lapavica

25114980_10210629349990636_1333245251_n.jpg

ma ovo industrisko g bre, de moze da bude lepo
uostalom mojne da se lazemo pojam posno i torta ne idu zajedno
deda mi se u grobu prevrce kakve bre gluposti izmisljate
bez jaja mleka i putera necu da razgovaram :ljutka:

Pa moze, al ide veca potrosnja drugig materijala.

Mene zivo zanima koja je t napolju....meni ubstanu toplo, a grejanje nisam ukljucila...al zato cujem.od komsije pored radi pumpa ceo dan, greje li greje i ovi dole i ovi sto su delom iznad.:lol:

- - - - - - - - - -

Mozda je i zbog plute zadrzava toplotu.

- - - - - - - - - -

Tek cu kasnije da ukljucim, kad zavrsim sa majstorlukom

Ja sam sneg omrzla.od diskus hernije frka mi da ne padnem kad se stvori poledica :(

- - - - - - - - - -

Okacila sam zavesu....ono nije kuhinja ono je bombona :zaljubljena: al moram sutra da ipak vadim merdevine da zalepim ka spoju sa plafinom....ostalo je zavrseno.

- - - - - - - - - -

I pod sjajem ruzicastih zvezdaaaa :lol:

- - - - - - - - - -

Mene zanima sta se dobija mesanjem ljubicaste i neke druge boje...da ubacim plavu:think:

- - - - - - - - - -

Ostala mi boj, pa steta da propadne....dodala bih plavu, onda da izvucem pruge u drugoj sobi. jer nece opstati boja do proleca

- - - - - - - - - -

Pruge na jednom kracem zidu ne celoj sobi:lol:

Ja bih to uradila da sam na tvom mestu, to venge jasen ti se ič ne uklapa sa cvetićima, elementom i stolom, ako ćemo iskreno :malav:

Sta kazrs, oces adresu da mi pomognes? :mrgreen:

Ne sme da je dirnem..u februaru ce joj tek 2 godine

- - - - - - - - - -

imamo mi jednog tipa u kraju,cuva kuce.ja ga jednom pitam,cujem da si ti moler,samo sto me nije ujeo,izbecio se i kaze,ja sam umetnik!!! ovo samo trenutno radim.ju izvini...
evo molerise vec pet godina koliko ga ja vidjam.umetnicki valjda

Ja sam moler umetnik:lol:

- - - - - - - - - -

Ili samo malo da pipnem kuhinju...kineske folije su bezbolne :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Roze frizider...roze je boja ljubavi :lol:

super za vesti,a hot nemamo nista.moj se bobi smrtno uvredio zato sto je dobio samo granule za veceru,nisam mu nista kuvala.nece da ih jede i lezi dupetom prema meni.kad ga zovem samo malo drmne uvo, mnogo je smesan
kao ja cu da se potresem...

ljubinka sta je sa tvojim psima,ne pominjes ih?

super za vesti,a hot nemamo nista.moj se bobi smrtno uvredio zato sto je dobio samo granule za veceru,nisam mu nista kuvala.nece da ih jede i lezi dupetom prema meni.kad ga zovem samo malo drmne uvo, mnogo je smesan
kao ja cu da se potresem...

ljubinka sta je sa tvojim psima,ne pominjes ih?
šta bi sa onim što si mu poslala sms? i ja te ubeđivala kako ga perfidno zavodiš..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back