Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zivim u zgradi debila, ne ljudi
3 dana vode nema u vertikali kuhinje, niko prstom da mrdne, renoviraju stan u vertikali pored, kad su zavrnuli vodu njima zavrnuli su i nama jer delimo cevi, pustili tu drugu verikalu a nas zaboravili
ja sve mislim ajde rade necu da ih diram, kad saznam da je voda pustena shvatim da sa debilima imam posla
neki genije je greskom njih odvrnuo a nas zavrnuo :roll:

Citam forum, posmatram kako sneg pada, sitne, leprsave pahulje. Duva ledeni vetar.

Ovde moras tacno vremenski da preciziras kada nece biti vode (zbog popravki, renoviranja) i ne dolazi u obzir da to bude citav dan. Moze, naravno vise dana za redom, ali samo po nekoliko casova.
Kod nas su menjali cevi skoro dve nedelje, ali dnevno nismo imali vodu u toaletu samo po 6 casova. I to u ono vreme kad su ljudi na poslu. Kako su to izveli, ne znam. Sve je verovatno tako dobro isplanirano, inace bi ovde vladu srusili. :)

Dosadjujem se kod frizera sa farbom na glavi. Onda sledi sisanje na bubi.
Voli vas Erzebet :malav:
Erzika, da bog ti frizura donela sexa koliko pricaju da imaju madjarice :malav:

- - - - - - - - - -

Tema:
Bila sam dobre volje jutros i onda smo se nesto bzvz vozikali a bila sam gladna
Takva me nervoza uhvatila... Iako sam jela pre skoro tri sata jos me nije proslo...
Al sam gadna kad sam gladna

Citam forum, posmatram kako sneg pada, sitne, leprsave pahulje. Duva ledeni vetar.

Ovde moras tacno vremenski da preciziras kada nece biti vode (zbog popravki, renoviranja) i ne dolazi u obzir da to bude citav dan. Moze, naravno vise dana za redom, ali samo po nekoliko casova.
Kod nas su menjali cevi skoro dve nedelje, ali dnevno nismo imali vodu u toaletu samo po 6 casova. I to u ono vreme kad su ljudi na poslu. Kako su to izveli, ne znam. Sve je verovatno tako dobro isplanirano, inace bi ovde vladu srusili. :)

regulisala sam problem
vazno da sam ja od cele vertikale ustala i resila problem, da tri dana niko prstom ne mrda jjebem im ja mater

- - - - - - - - - -

sta je bubi frizura?

zivim u zgradi debila, ne ljudi
3 dana vode nema u vertikali kuhinje, niko prstom da mrdne, renoviraju stan u vertikali pored, kad su zavrnuli vodu njima zavrnuli su i nama jer delimo cevi, pustili tu drugu verikalu a nas zaboravili
ja sve mislim ajde rade necu da ih diram, kad saznam da je voda pustena shvatim da sa debilima imam posla
neki genije je greskom njih odvrnuo a nas zavrnuo :roll:

A zamisli da oce da tibstave kameru pred ulazna vrata :lol:

To je ono najgore malogradjansko da se ne zamere komsijama. Ja sam se popichkala sa predsidnikom kucnog saveta I sasula mu u lice:mrgreen: ebe mi se...ima sve da ih teram u peezdu materinu are za cvece, skidaju bravu i ucenjuju, pa posle vracaju bravu.....i jos kamere sto su pominjali po celoj zgradi.

odvrnula sam zvucnik, pevam (vrv zvucim ko macka kad zavija) jednom recju zlostavljam komsiluk
peva.gif

U radovima :lol:

Pogledajte prilog 467620

- - - - - - - - - -

Morala sam da atavim foliju na zid oko radnog elementa...jer ja tu puno prljam. A uzela sam vise folije, ako pocne ploca da se guli dobice foliju. Iznad ce ici motka gde cu laciti neke serpe.

Im zavesu ista ko ova folija.

- - - - - - - - - -

Ja kako sam riknula imam potpunu tisinu...:rotf:

- - - - - - - - - -

Slatka, mala umiljata ja.:evil:

- - - - - - - - - -

Najsmoreniji deo je seckanje folije i jos cu da je seckam

- - - - - - - - - -

Oo zuto na zidu je dal glet ili lepak...to kad iducr leto budem krecila stan u belo, prefarbacu

Žmu dobio vaučer od firme u deksiku, kupismo gremlinu garderobu i samo jedne kocke, pravi smo roditelji, ništa igračke, ništa mamipare i prcaboce raznorazne.

jel to kao umesto paketica za ng dele sada vaucer?

- - - - - - - - - -

ja sam prava nemajka i nedomacica,subota,a nema kolaca,a nece ih biti ni u nedelju.pa smo komsija i ja otisli na kolace tu blizu,a na povratku smo virili na posao kod deteta,mog,pa nas je video izasao i rekao da ga ne spijuniramo stalno,jer vec ga je i tata spijunirao:lol:

Nemate srca nimalo. :mrgreen:

Pa nemam :(((
Posle mi bilo žao, al mislim se dok mogu da izbegnem sve te histerije oko igračaka i da uživam dok je mali i dok nije svestan toga <333

- - - - - - - - - -

Smoki, da, umesto paketića, mnogo bolja varijanta nego paketić, sami izabrali, doplatili još i to je to.

Od moje firme ćemo dobiti prcić ofkors, da prostite na izrazu.

Posle mi bilo žao, al mislim se dok mogu da izbegnem sve te histerije oko igračaka i da uživam dok je mali i dok nije svestan toga <333

- - - - - - - - - -

Smoki, da, umesto paketića, mnogo bolja varijanta nego paketić, sami izabrali, doplatili još i to je to.

to je super.tako moja drugarica na poljoprivrednom za osmi mart dobija lovu ili vaucer,zaboravila sam

- - - - - - - - - -

nesto se desilo sa fb
uopste vise ne vidim kad neko iz liste prijatlja nesto lajkuje
vidim kad nesto okace na svoj zid i sl, ali nekad je iskakalo u news feed i kad lajkuju nesto, sad vise ne
u cemu je stos?

bezveze,ja volim dodo,uzivam u zivotinjama.sad treba da idem na onu stranicu istrazite.sve sto sam pratila je tu.ni meni se ne svidja

ju boze bjak de tapete sa cveticoma hbt :zeek:

Meni su prelepe...imam istu zavesu tjah draperiju :lol:

Evo da vidis..:zcepanje:

Pogledajte prilog 467621

- - - - - - - - - -

Mozdanje malo zamiceno, al to je taj motiv.

- - - - - - - - - -

Zlozi, ti si shou :lol:

- - - - - - - - - -

Čekam Eržiku da vidim :ceka:

Sto....ovo je prvi put u zivotu da sredjujem stan, a da ne vidim racuna o ukusu bilo kog drugog :mrgreen:

- - - - - - - - - -

meni se dopadaju cvetici na tapetama :heart:

Smoki :heart2:

- - - - - - - - - -

Metli nije dobro od kolicine cvetica :lol:

to je super.tako moja drugarica na poljoprivrednom za osmi mart dobija lovu ili vaucer,zaboravila sam

- - - - - - - - - -

bezveze,ja volim dodo,uzivam u zivotinjama.sad treba da idem na onu stranicu istrazite.sve sto sam pratila je tu.ni meni se ne svidja

pratim i ja dodo, al sad je to odvojeno kako si rekla, i u pocetku mi je bilo bzv pa sam navikla
al zasto nema vise kad prijatelji nesto lajkuju? jel to samo kod mene?
recimo ja i ti smo prijatelji i ti lajkujes neki klip sa rakunima, nebitno, meni treba da iskaci to u news feed da si ti lajkovala...ali nema uopste
samo ako serujes na svoj zid onda mi iskace
jel to samo kod mene?

Sad.moram da seckam foliju, pa gornji do da zavrsim...al da vidim dal mogu sa stolice ili moram merdevine da vadim.:roll: ove sto sam danas kupila su super...ja sam uzela neke pre braonkaste nisu htele da se lepe uopse, a ove nisu sjajne, nego su malo rapave.

pratim i ja dodo, al sad je to odvojeno kako si rekla, i u pocetku mi je bilo bzv pa sam navikla
al zasto nema vise kad prijatelji nesto lajkuju? jel to samo kod mene?
recimo ja i ti smo prijatelji i ti lajkujes neki klip sa rakunima, nebitno, meni treba da iskaci to u news feed da si ti lajkovala...ali nema uopste
samo ako serujes na svoj zid onda mi iskace
jel to samo kod mene?

bilo je jedno vreme sa desne strane ono sto lajkuju prijatelji,sad to vise nema

- - - - - - - - - -

Mi kad odemo negde na duže ona pati za igrankama. Kad se vratimo, to je čudo, sve vadi da se sa svim izigra.
Ali kod nas što je bila prostija igračka to bolje, fisher price igračke koje sviraju, pričaju, svetle, to joj nije bilo zanimljivo uopšte. Da sama nešto slaže, pakuje, bukvalno montesori igračke, tačnije razne jeftine kopije. :mrgreen:

Kad je bila fascinirana usisivačem, negde sa godinu dana, terala me stalno da palim, kupim joj njen usisivač u nadi da će me ostaviti na miru. Samo je onu šipku svuda nosala i usisavala i ona dok ja usisavam i to se raspalo. Usisivač sam i dalje nov novcat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back