E ako to nije za suze, ne znam sta jeste.
Elem, lezim pored juniora i cekam da mu se bar malo prispava pa da probam da ga uspavam, budan je od pola 1, muci ga zub pa cvili u snu i vristi i tako.. sve vreme pokusavam da ga ununam u san, u jednom momentu cujem cangrljanje i lupanje iz druge sobe, mali pocinje da vristi, opet cangrljanje i lupanje, vec pocinjem da psujem muza sto ne dolazi da mi pomogne posto dete vristi i ne smiruje se, utom on prolazi i ide do wca, ja ga vec psujem najsladjim asortimanom psovki koje su rezervisane iskljucivo za bracnog druga i krizne situacije, nekako umirujem dete, bracni drug ulazi u sobu sa podjednako radosnim otpozdravom ostavljajuci krvav trag na podu.. smirismo dete, smirismo se mi, ispostavilo se da je macak oborio detetova kolica, onda ga je on vijao onako bunovan da ga izjuri iz sobe pa zabio nogu u stok i u prag, razvalio prst na dva mesta, otkinuo parce mesa, podbio nokat koji se sad plavi, krece da pomazi macka koji se u kuhinji zabija u cosak, pocinje da mjauce da se grci i povraca

zmu brise mackovu povracku i svoje krvave tragove i ode da legne u nadi da ce se naspavati, ustaje u pola 6 da ide na put a ja ostadoh sa zubonjom u nadi da ce malo popustiti i da cemo uspeti ista da odmorimo.. za nas nam je lako, mi mozemo sutra ceo dan odmarati, za njega mi je... da se vrati kuci...
Jbte, kako mrzim ovakve dane.