Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala [emoji173]
Kako je neprijatno.kad ubrizgaju onaj kontrast, grozno. Na svu muku zaboravila prethodni snimak i sad moram da se vracam da im donesem. Znaci kad si maler i kad ne citas sve kako valja sad ispastaj :dash:

Sta to znaci da ubrizgaju kontrast? Mislila sam da je skener kao magnetna,legnes u neku spravu pa te snimaju? Gde se to ubrizgava?

- - - - - - - - - -

Sta vam smeta sto je premijerka gej?

- - - - - - - - - -

Ja sam bila na najlonu sa drugaricom,sednemo da popijemo pice,evo ti komsije,pa onda i muza.zaseli mi u hladu,nista kupila nisam

A mi inace vodimo svoju politiku i sami se pitamo :lol:

- - - - - - - - - -

Nego, je** vas Vucic i gej premijerka, ja sam kupila dve divme snale da mi drze pundju i da mi se slazu uz kosu i da budu kontrast crnoj haljinici :zaljubljena: Htela sam i da kupim u boji neko svileno maramce za oko vrata, ali nije bilo prikladnih, pa cu lancic :aha:

a zasto crno na svadbu
zne sta je sa vama, ja bih zakonom zabanila crne haljine :lol:

Sta to znaci da ubrizgaju kontrast? Mislila sam da je skener kao magnetna,legnes u neku spravu pa te snimaju? Gde se to ubrizgava?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ja sam bila na najlonu sa drugaricom,sednemo da popijemo pice,evo ti komsije,pa onda i muza.zaseli mi u hladu,nista kupila nisam

Sto se mene tice moze da bude i vanzemaljac, samo da umesto naslova "izabran prvi gej/zena premijer u Srbiji" vidim naslov "izabran strucan covek/zena za taj posao".

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jeste magnetna samo legnes, osim ako nesto ne vide, pa onda moraju taj kontrast da daju. mislim da se daje negde oko kicmene mozdine...a mozda i ne, zavisi sta snimaju. meni nisu radili...na srecu.

jeste magnetna samo legnes, osim ako nesto ne vide, pa onda moraju taj kontrast da daju. mislim da se daje negde oko kicmene mozdine...a mozda i ne, zavisi sta snimaju. meni nisu radili...na srecu.
Joj uzas
Sto se mene tice moze da bude i vanzemaljac, samo da umesto naslova "izabran prvi gej/zena premijer u Srbiji" vidim naslov "izabran strucan covek/zena za taj posao".

E pa to ne prodaje novine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back