Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi to przio...al na mas'![]()
udaj se za mene...mastimo se u zajedno![]()
ja to na teflonu bez kapi ulja, sta ce ti, paradajzu ne treba jer ima vode, kad ispari ubacis jaja, jaja su dovoljno masna
nema potrebe dodajes masnoce nikakve
ja to na teflonu bez kapi ulja, sta ce ti, paradajzu ne treba jer ima vode, kad ispari ubacis jaja, jaja su dovoljno masna
nema potrebe dodajes masnoce nikakve
udajem se....mastimo se zajedno i trcimo zjaedno.
- - - - - - - - - -
a sto ne koristis masnocu? ne kapiram. meni padaju trigliceridi bez spoljnih masnoca, ali ne masnoca iz jaja...a i kako cepam po animalnim namirnicama trebalo bi da su mi holesterol i trigliceridi u nebesima, a nisu.
udajem se....mastimo se zajedno i trcimo zjaedno.![]()
meni su na donjoj granici a nekad i ispod, cepam mlecne i zivotinjske masnoce, ubijam kajmake sireve cvarke slanine...pusti ti te bajke da je to opasno, zejtin je opasan
a ne dodajem u jela ako ne mora masnoce
zato sto mi bude muka kad dodam ako vec ima u jelu neceg sto ima svoje masnoce, i ako ja sunem dodatno jos ta ulja ili masti, qq i lele jedva svarim![]()
tu scenu mogu samo ispratiti pogledom...i moralnom podrshkom
kad smo kod podrshke...ja brate ne mogu da zaspim gladan
stoga...nasrni na sadrzinu friza
Ako je perfi kazi da nije lepo onako da ode
razmisljam da li neko ko je Lgbt moze da stiti nacionalne interese, da li uopste razmislja u tom smeru...sad vidim dobismo novog premijera, situacija nikad gora nakog 90tih sto se tice napetosti u okruzenju.
Bas divno![]()
do sad je bila ljuta borba za zastitu nacionalnog interesa, how yes no.
u svakom slucaju, ona nece donositi sustinske odluke, to se zna. ali, mogla bi da bude dobar menadzer
Не личи ми на особу која уопште разуме концепт национални интерес.
Овај концепт подразумева емоције, чије је одсуство код ње приметно.
Глобалистички робот.
A, kao dosad smo imali koncept "zaštite nacionalnih interesa"...e, moji mi..![]()
Za razliku od većine njenih prethodnika![]()
mina, sada u ovom trenutku, u ovom mandatu je potpuno nebitno ko je premijer kada je av predsednik i kada drzi sve karte u svojim rukama i vuce sve konce i ima apsolutnu vlast.
da li stvarno mislis da ce pored njega bilo ko moci da donosi sustinske odluke?