гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
i dirni joj barem malo sise preko majice! <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ceo dan na vocu, hbt ko fruktarijanac sam
ne mogu brate od vreline nista
napolju je smrt, neka sparina i vrelina zajedno
mi se vratili iz betona veikog grada u naše seoce,a ono ladovina...ispekli mesine i pomfrita,brdo salate i ubili se...![]()
pa vi ima da umrete ovde kod mene
spremi se za razgacivanje![]()
ja ceo dan na vocu, hbt ko fruktarijanac sam
ne mogu brate od vreline nista
napolju je smrt, neka sparina i vrelina zajedno
Legla decu da spavaju... Mrzi me da kuckam pa skracujemsta ti to znaci legla decu?
- - - - - - - - - -
cudan je izraz.
- - - - - - - - - -
a sto s etice teme..pre nedelju dana je pocela da me pichi ona povreda glave butne kosti i danas je samo nesto igralo, igralo, igralo i prestala![]()
dobices opet gastritis
bolje da sprecisne sekiraj se ici cu na strujne udare kod tvog maga pa ce da me izleci![]()
jela...pijem kafu
isto
sto me imitiras
- - - - - - - - - -
za vikend idem u novi grad u srb, nov u smislu nisam nikad bila, oh kak je to uzbudljivo![]()
ja nemam sta da obucem, ja nemam sta da obujem
mislim nije da nemam nego nista nisacim ne ide, sve nesto kupovano nepovezano, kad mi se svidi ja kupim, a sa cime da uparim sad majko mila
mislim imam ako cu da idem ko hipi rejv ludaja, al aj kao da obucem nesto mirnije, e tu se javlja problem
ustvari najvise me jjebe obuca, trebaju mi jedne letnje platforme, ali ja to nemam jer ne kupujem to zbog noge
hbt imam te neke proslave sad i akcija po kuci sta obuci, kako bre vi zene ovo svaki dan podnosite kad birkate sta cete na posao da nosite, ove sto rade po firmama pa moraju da paze, majko mila ja bih poludela
Ja uglavnom kad kupujem pazim na uklapanje sa bar nekim delom garderobeImam cak i fensi baletankice za svecanija dogadjanja
![]()
ja sam msilila da je domacica mladja, kao da sam negde videla da ima 40 i neku, sad kad rece 35 cek to mu dodje vec 54 god, jesam dobro sracunala![]()