Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta ti to znaci legla decu?

- - - - - - - - - -

cudan je izraz.

- - - - - - - - - -

a sto s etice teme..pre nedelju dana je pocela da me pichi ona povreda glave butne kosti i danas je samo nesto igralo, igralo, igralo i prestala :huh:
Legla decu da spavaju... Mrzi me da kuckam pa skracujem
Inace mi tako kazemo...

- - - - - - - - - -

Tema: sredila cvece... Sad cu da kuvam griz sa malinama za veceru... Da se ohladi

presadjivala sam cvece

19190981_10210913558053939_359755514_n.jpg
19198476_10210913558333946_1594637606_n.jpg
19206374_10210913557893935_764566138_n.jpg

ja nemam sta da obucem, ja nemam sta da obujem :aaa:
mislim nije da nemam nego nista nisacim ne ide, sve nesto kupovano nepovezano, kad mi se svidi ja kupim, a sa cime da uparim sad majko mila
mislim imam ako cu da idem ko hipi rejv ludaja, al aj kao da obucem nesto mirnije, e tu se javlja problem :aha:
ustvari najvise me jjebe obuca, trebaju mi jedne letnje platforme, ali ja to nemam jer ne kupujem to zbog noge

hbt imam te neke proslave sad i akcija po kuci sta obuci, kako bre vi zene ovo svaki dan podnosite kad birkate sta cete na posao da nosite, ove sto rade po firmama pa moraju da paze, majko mila ja bih poludela

ja nemam sta da obucem, ja nemam sta da obujem :aaa:
mislim nije da nemam nego nista nisacim ne ide, sve nesto kupovano nepovezano, kad mi se svidi ja kupim, a sa cime da uparim sad majko mila
mislim imam ako cu da idem ko hipi rejv ludaja, al aj kao da obucem nesto mirnije, e tu se javlja problem :aha:
ustvari najvise me jjebe obuca, trebaju mi jedne letnje platforme, ali ja to nemam jer ne kupujem to zbog noge

hbt imam te neke proslave sad i akcija po kuci sta obuci, kako bre vi zene ovo svaki dan podnosite kad birkate sta cete na posao da nosite, ove sto rade po firmama pa moraju da paze, majko mila ja bih poludela

postajes zensko :sad2:

:lol:

Ja uglavnom kad kupujem pazim na uklapanje sa bar nekim delom garderobe :lol: Imam cak i fensi baletankice za svecanija dogadjanja :zkez:

ja jok, ludaja sta vidi kupi, i uglavnom mi se uklapa jer je sve nesto drec sportsko kezual...
al sad za ove prilike ovako kad treba malko da se uljudim iskoci kurslus
dzaba sam ja prekjuce kupila suknju misleci da ce ici uz sandale kad ne ide nikako, i sad dzaba i suknja, dzaba i te sandale od pre sto imam, nista ne ide jedno sa drugim....suknja ce morati da ceka neko srecnije vreme da joj nadjem obucu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back