Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....bila do malopre napolju, rucala, sad da popijem kafu i malo da se odmorim, pa onda da malo ribam kupatilo i prebrisem podove i prasinu....da malo mirise kuca :)
Afro, moram da te pohvalim, u zadnje vreme siris pozitivnu energiju. Samo napred. Radujem se sto si vesela, orna da izadjes, i delujes mi onako forumski nasmejana... srecna... sta god je uzrok, samo nek traje... ;)

- - - - - - - - - -

Meni je ovaj metlin lep. Lepe zube ima, usta, oci, lepu facu, samo da je malo sira i grublja... ali Boze moj :lol:

Afro, moram da te pohvalim, u zadnje vreme siris pozitivnu energiju. Samo napred. Radujem se sto si vesela, orna da izadjes, i delujes mi onako forumski nasmejana... srecna... sta god je uzrok, samo nek traje... ;)

- - - - - - - - - -

Meni je ovaj metlin lep. Lepe zube ima, usta, oci, lepu facu, samo da je malo sira i grublja... ali Boze moj :lol:

Kazi im, zle zene forumaske ocrnise mi pijanog svalera :lol:

- - - - - - - - - -

Pa hvala Cicak, tako se i osecam. Potpuno nova osoba, koristim novu sansu. Od jutra nasmejana i poletna, tek kad pocne jako da me boli setim se da moram malo da se smirim :)
Inace mnogi su primetili moju promenu na bolje u rl.

jao umirem :rotf::rotf::rotf:

14502974_1130191453729661_3058535185473419464_n.jpg

Dosla iz Bg, jela... ne znam koji mi je... non stop jedem slatko slatko slatko... cokolade bananice mancmelou... pojedem po cokoladu 5-6 bananica i isto toliko manca samo posle rucka... a do uvece ihaj... moram zabraniti kupovinu slatkisa... navukla sam se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back