- Poruka
- 122.177
El krvava si.........
Jao scena sa kokainom u vazi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El krvava si
Afro, moram da te pohvalim, u zadnje vreme siris pozitivnu energiju. Samo napred. Radujem se sto si vesela, orna da izadjes, i delujes mi onako forumski nasmejana... srecna... sta god je uzrok, samo nek traje.......bila do malopre napolju, rucala, sad da popijem kafu i malo da se odmorim, pa onda da malo ribam kupatilo i prebrisem podove i prasinu....da malo mirise kuca![]()

Zajebavam seAfro, moram da te pohvalim, u zadnje vreme siris pozitivnu energiju. Samo napred. Radujem se sto si vesela, orna da izadjes, i delujes mi onako forumski nasmejana... srecna... sta god je uzrok, samo nek traje...
- - - - - - - - - -
Meni je ovaj metlin lep. Lepe zube ima, usta, oci, lepu facu, samo da je malo sira i grublja... ali Boze moj![]()

Kazi im, zle zene forumaske ocrnise mi pijanog svalera![]()

Kritikujem dete i pišem na forumu.
Delim pažnju.
Čudo od žene.

Pa to i ja kazempa cu... nes ga kuci voditi![]()

nego,mene dugo nisi kritikovala![]()

sto mi se svidjas![]()
Pa hvala Cicak, tako se i osecam. Potpuno nova osoba, koristim novu sansu. Od jutra nasmejana i poletna, tek kad pocne jako da me boli setim se da moram malo da se smirimAfro, moram da te pohvalim, u zadnje vreme siris pozitivnu energiju. Samo napred. Radujem se sto si vesela, orna da izadjes, i delujes mi onako forumski nasmejana... srecna... sta god je uzrok, samo nek traje...
- - - - - - - - - -
Meni je ovaj metlin lep. Lepe zube ima, usta, oci, lepu facu, samo da je malo sira i grublja... ali Boze moj![]()

Метло, одвратан је јбт...
https://www.google.rs/search?q=rhys...v&ved=0ahUKEwjN_PT_h-XPAhUOnRQKHQsXAMYQiR4Ifw

Ala su nam institucije brze hebalo majku. To mora da se proslavi mezetlukom u meku Odlazim u svaleraciju, drug doktoriro napokon i zvanicnoAla su nam institucije brze hebalo majku. To mora da se proslavi mezetlukom u meku
A onda mi stizu dve eminentne forumske licnosti na partiju truckanja i igranja sa mackom![]()
Ne daj cim traze.
Ispasces laka.