електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Гади ми се само кад читам. Толика чоколадетина, фуј!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosla iz Bg, jela... ne znam koji mi je... non stop jedem slatko slatko slatko... cokolade bananice mancmelou... pojedem po cokoladu 5-6 bananica i isto toliko manca samo posle rucka... a do uvece ihaj... moram zabraniti kupovinu slatkisa... navukla sam se
Da nisi opet trudna?
Trenutno besnim u jeku pms-a, bolnog i nabreklog stomaka i sisa, i čekam da mi se završi druga šihta, uz malu dozu zadovoljstva u vezi sa odrađena dva današnja roka, i uz veću dozu besa što su rokovi usled pogreške koleginice isplivali iznenada baš danas.

ih bre,ja juce kucu od poda do plafona,kao da sam placena po ucinku,danas dobijem.i bas kazem muzu,covece,ja kucu sredjujem ozbiljno samo kad sam u pms-u,sta ce biti kad mi uskoro prestane
ja sam za to da dovede neku koja jos moze...i ima...![]()

Чичак, мучно је читати све те глупости.

Sa mnom ne biste imali srećeih bre,ja juce kucu od poda do plafona,kao da sam placena po ucinku,danas dobijem.i bas kazem muzu,covece,ja kucu sredjujem ozbiljno samo kad sam u pms-u,sta ce biti kad mi uskoro prestane
ja sam za to da dovede neku koja jos moze...i ima...![]()

Znaci zajeb
dobila je i darove
dobi maca i darove bre 
sve neki sosici i ostale macije zajebancijeAhadobi maca i darove bre
Da vide ljudi prinovu
Sve cekam oce neko dukat bre da donese se ovajdim i ja malosve neki sosici i ostale macije zajebancije
pa kad ne dojis
da dojis donijeli bi sve po redu; peceno pile, pogachu...: )