Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nerviram se
Čekam da se bojler napuni vodom da operem sudove i umesto da budem srećna što sam veliki posao danas završila ja oću da poludim od ovih radova i vode
Pola devet nit večera spremljena nit sudovi oprani ceo dan bez vode i neki prilepci od majstora
Prsla sam

Sto ja cajeve ne volim. A bas bi bilo zgodno da su mi drazi od kafe.

Ja obozavam....od raznih biljaka
Al pravi zeleni listovi kao sto je ovaj mi prave karambol, pa sam gucnula pola solje samo, bas je lep, oseca se narandza i nesto jos dal je neki cvet sta li je ne znam
Ja mislila nema vise, kad nadjem teglu ostalo jos, kevi sam to uzela ona i zaboravila da ima jos

A jesi isprobala razne cajeve razne biljke, mozda ima da ce ti se svideti neka kombinacija
Ako vec juris kofein iz kafe mozes u zelenom il crnom da dobies to samo da nadjes sa cime ti se svidja

Ja obozavam....od raznih biljaka
Al pravi zeleni listovi kao sto je ovaj mi prave karambol, pa sam gucnula pola solje samo, bas je lep, oseca se narandza i nesto jos dal je neki cvet sta li je ne znam
Ja mislila nema vise, kad nadjem teglu ostalo jos, kevi sam to uzela ona i zaboravila da ima jos

A jesi isprobala razne cajeve razne biljke, mozda ima da ce ti se svideti neka kombinacija
Ako vec juris kofein iz kafe mozes u zelenom il crnom da dobies to samo da nadjes sa cime ti se svidja

Probala sam svasta. I kupavala i dobijala sa putovanja, umesto suvenira. Ne ide... Kada sam prehladjena jedino zovu nekako izguram. I senu kada ne mogu wc :lol:
Moja tetka uzela neki Pu- erh i Oolong, po 8000 din/kg:eek: Grrrozno.

Probala sam svasta. I kupavala i dobijala sa putovanja, umesto suvenira. Ne ide... Kada sam prehladjena jedino zovu nekako izguram. I senu kada ne mogu wc :lol:
Moja tetka uzela neki Pu- erh i Oolong, po 8000 din/kg:eek: Grrrozno.

Steta....

Da da to su cene i tamo....ne znam tetka gde je uzimala
I na egipatskoj pijaci u istanbulu su jako skupi ovi cajevi, uzimala sam po 100g zacini i cajevi, 100e smo ostavili tamo na zacine i cajeve a sve u apotekarskim merama
Al brate nek da sv krava da moze opet da se ode opet bih im ostavika toliko, jer ne moze da se poredi sa ovim djubretom ovde sto pijemo/jedemo, ne samo u srb nego kontinentalni deo evrope, nit ta svezina nit te arome....

Kao neka pijandura, jbt...:sad2:

- - - - - - - - - -

Kao neka pijandura, jbt...:sad2:

Meni je mljac bas
Al je tezak alkos, pa mu dosta uloga propalo zbog toga, ne moze ni film da zavrsi trezan

Evo ga na b92

Ups, kasno sam ovo videla. A tačno sam videla da je neki mokri brat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back