- Poruka
- 122.181
Jao u 9 na b92 film iz pariza s ljubavlju, super film, sa travoltom i ris majersom
bas volim taj film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Isprobavam caj iz turske sto imam, listici zelenog sa susenom korom narandze i bem li ga sta je ovo jos
Nece na dobro da iskoci pijenje zelenog kod mene![]()
Sto ja cajeve ne volim. A bas bi bilo zgodno da su mi drazi od kafe.
Ja obozavam....od raznih biljaka
Al pravi zeleni listovi kao sto je ovaj mi prave karambol, pa sam gucnula pola solje samo, bas je lep, oseca se narandza i nesto jos dal je neki cvet sta li je ne znam
Ja mislila nema vise, kad nadjem teglu ostalo jos, kevi sam to uzela ona i zaboravila da ima jos
A jesi isprobala razne cajeve razne biljke, mozda ima da ce ti se svideti neka kombinacija
Ako vec juris kofein iz kafe mozes u zelenom il crnom da dobies to samo da nadjes sa cime ti se svidja

Grrrozno.Probala sam svasta. I kupavala i dobijala sa putovanja, umesto suvenira. Ne ide... Kada sam prehladjena jedino zovu nekako izguram. I senu kada ne mogu wc
Moja tetka uzela neki Pu- erh i Oolong, po 8000 din/kgGrrrozno.

Метло, одвратан је јбт...
https://www.google.rs/search?q=rhys...v&ved=0ahUKEwjN_PT_h-XPAhUOnRQKHQsXAMYQiR4Ifw

Kao neka pijandura, jbt...![]()
Meni je mljac bas
Al je tezak alkos, pa mu dosta uloga propalo zbog toga, ne moze ni film da zavrsi trezan
Evo ga na b92

Pa i jeste pijandura
Sta vam je zene takav se ne zeni, al moze da se iskoristi![]()

Као неко поремећено дете изгледа.