Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..meni su sve tri lepe, svaka na svoj nacin, ali bi me smorilo to sto svaki dan mora da se namesta, da se trpa gela i cuda da bi to drzalo...po meni mora da se ima onako
ostrija jaca kosa da bi te kratke frizure bas stajale bez feniranja i tih ucvrcivaca....nije fotka sto i realna kosa....oni to kad izfotosopuju sve izgleda lako i za cas, lepo...ali
mislim da nije...mozda gresim...ovo samo ja tako razmisljam....

joj...meni i ova kosa zadaje muke...
ako je ne feniram,nikakva je frizura...
kad je isfeniram,očas posla spadne ..
na poslu moram da je vezujem pa nema nikakvu formu...
sve nešto kontam da bi ovo bilo možda idealno rešenje...
nema vezivanja,brzo nameštanje...
uf bre...šta mi radite...:dash:

Moja je tanka i nema je uopste :p
Ja mnogo patim sto nikad nisam imala dugu kosu,onako raskosnu,pa me srce boli i kad se drugi sisaju.
Trebala bi ja sebi da nakacim umetke,da idem onako cebasta jedno vreme da me zelja mine
Inace takvu frizuru nosi jelena i preslatka mi je na njoj

- - - - - - - - - -

Meni se sviđaju sve tri, a ta prva za mene nije kratka kosa. Ovo je za mene kratka kosa Pogledajte prilog 427905

Ovo apsolutno nije tačno. Kažem kao neko ko je imao izrazito dugu i izrazito kratku kosu.

Izudaraj je i za mene. :rtfm:

Al si smrsala bokte,nisam te videla sto godina!

Meni se sviđaju sve tri, a ta prva za mene nije kratka kosa. Ovo je za mene kratka kosa Pogledajte prilog 427905

Ovo apsolutno nije tačno. Kažem kao neko ko je imao izrazito dugu i izrazito kratku kosu.

Izudaraj je i za mene. :rtfm:

..pa izvini Domacice, ali ti imas skoro musku frizuru, toliko je to kod tebe kratko i ti nemas sta ni da namestas, samo to malo na vrh glave nasusuris ili se samo nasusuri i to je to,
ovo na fotkama su frizure.....

- - - - - - - - - -

...jasno je meni sta je tvoj problem,jer i sama imam isti, obrni okreni ja je vezem...ali imam i snalu kojom mogu lepo da je podignem, pa mi ne smeta, i ne moam da je
sklanjam svaki cas....a opet kad hocu mogu da je pustim....i cesto bi se osisala na kratko ali kad se setim svih prednosti duge ili srednje duge kose odustanem....

Al si smrsala bokte,nisam te videla sto godina!

Bilo bi lepo da je tako, ali nije. Slika je od pre dve godine. Sad imam 15kg više. :sad2:

..pa izvini Domacice, ali ti imas skoro musku frizuru, toliko je to kod tebe kratko i ti nemas sta ni da namestas, samo to malo na vrh glave nasusuris ili se samo nasusuri i to je to,
ovo na fotkama su frizure.....

Pa izvini afro, ali ovo si ti napisala, ne ja

duga kosa je ukras za zenu, a i laksa je
za odrzavanje od kratke ma kako to nekom ne delovalo tako....

Nigde nisi pominjala frizuru, nego dužinu kose.

Ja nisam nikada imala strah od skracivanja kose i ne razumem ga, porasce ebi ga, pa kako god. Probaj, zenama svakako znaci promena imidza, makar i na ovaj nacin. :)
Meni se frizura dopada, ali ce ti tu najveci problem biti, ne duzina i namestanje frizure, nego šiške. Da bi friz bio ovako efektan,šiške moraju da budu poduze, one ce ti smetati, ne kratka kosa. Kazi tvojoj frizerki da ih istanji do maksimuma i stalno ih guraj u stranu.

- - - - - - - - - -

Da li da ustanem ili da odustanem :lol:

lezi bre, ako možeš, gde ćeš na ovu zimoću.

Te dužine su mnogo zeznute iako kao deluju kao olakšanje, pranje, sušenje traje kratko. Ali sa tim dužinama sam morala svako jutro da ustajem ranije i da perem i feniram kosu jer posle spavanja izgube formu i blagi užas na šta liče, zavisi to mnogo od kose. Podrazumeva se mesečno bar kod frizera i još muku mučiš da izađeš iz njih, dok kosa ne poraste ima ona faza kad ličiš na čudo.
Volim te frizure i opet bih se šišala, ali kad se setim muka uvek odustanem.

ceo život nosim kratku kosu, činjenica je da ujutru ličim na čudovište ali dugačku kosu ne volim, ne ide uz mene jednostavno, kratka je moj pik,
a da se mora pomučiti svako jutro oko oblika kratke kose je istina pa ili pranje ili gel ili pena da je doteram u red

Meni je kratka kosa robovski rad, kad se samo setim jednog eksperimena :lol: Gusta mi je i svilena, znaci svaki bogovetni dan je moralo ako ne pranje onda bar da isfajtam i isfeniram, pa gelovi, pa cuda... Ne pada mi na pamet da robujem kosi. Duza kosa mi je mnogo prakticnija, moze pustena, moze rep, moze pundja, gusta je i lepo izgleda.

Kratka kosa ide samo na babe i Hale beri. Kad vidim kratku kosu na mladjoj zeni uvek pomislim jbt jel ti toliko mrsko da budes lepa... uzas
Ja licno volim kosi paz... i on je tezak za odrzavanje ali cesto se tako osisam... mada je duga kosa najlepsa kosa i nju treba nositi sto duze, jer nosi eleganciju i lepotu u sebi.
Kratku kosu nose sve babe, i posle 40-50 neminovno je da vecina zena skracuje kosu ... a tek kasnije ... sve babe ssu u bubi fazonu... triput gore od uzasa...

Moj glas je ne. Budi zensko

a sa kratkom kosom bice sta....? musko?

koliko si puna predrasuda i generalizacije,pa to je strasno.

Apsolutno nisi u pravu.
Ajde razmisli.
Jel svaka baba nosi kratku kosu? Nosi.
Pa gde zurite bre? Bicete babe... imate kada...
Nosite tu dugu kosu dok mozete... i idite kod frizera, sta je problem?
Nema niceg goreg nego kad se zene prepuste, u fazonu tako mi lakse... pa lakse je i umreti pa necemo jel da?
Treba se potruditi, trudite se...

Moja majka zbog nekih zdr.problema citav zivot ima dugu kosu i imace dok je ziva.
I ceo zivot ima pundju, znaci jednom nedeljno kod frizerke. Ili ponekad visoki rep. I u zivotu je nisam cula da se zalila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back