Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugadja i previse cuti, treba se navici na to[emoji38]Imam tako neke sokove boze ko sa marsa da sam pala, previse sam ja navikla na parolu sam u svoje kljuse, pa kad me zvizne nekim tako gestom paznje ja se sokiram[emoji38]
Ma ocu da odem do radnje i skuvam nam nesto lepo, samo da smislim sta, to mi je uzivanje

Joj ja volim tako kad upoznajem nove ljude, nemam ja nikad frku s tim, uzivam kad se nadjem u nepozatom drustvu pa aj sad zezanje....ne znam meni to ide od ruke sto bi rekli, lako ja sa ljudima

Ajde prosetaj, valja se,meni propade danasnji dan, ovde je hadno al nema vetra bas sam htela da setam, al danas necu, samleo me stomak, sutra cu

E ribo ima 99% kakso cokolada al stipse pakovanje je 50g i mislim da je oko 3e, oces da probas? Ne smem ti uzmem bez odobrenja jer iskreno ja to jela ne bih znas da ti reko da mi muka...pa da pitam jel oces?
E necu skupo mi je to, ona je savrsena, a imam skoro celu jos uvek, pojela sam tek jedan red :)

Aaa videced ti tek kako je fino kad ti neko ugadja zato sto te voli, a ne sto to tako treba ilu mora. Prepusti se i uzivaj.
Da ti si neposredna pa je lako, mnogi izbegavaju takva okupljanja bas zbog tog nepoznatog.
Ja obrnula dva velia kruga krox naselje i park, malo me produvalo, ali prijalo je. Rucala, sredila nokte, sad cu da pijem kafu u komsiluku. Sutra celi dan po gradu, da pozavrsavam sta moram.

E necu skupo mi je to, ona je savrsena, a imam skoro celu jos uvek, pojela sam tek jedan red :)

Aaa videced ti tek kako je fino kad ti neko ugadja zato sto te voli, a ne sto to tako treba ilu mora. Prepusti se i uzivaj.
Da ti si neposredna pa je lako, mnogi izbegavaju takva okupljanja bas zbog tog nepoznatog.
Ja obrnula dva velia kruga krox naselje i park, malo me produvalo, ali prijalo je. Rucala, sredila nokte, sad cu da pijem kafu u komsiluku. Sutra celi dan po gradu, da pozavrsavam sta moram.
ne treba mi dajes pare bre, ako oces da je probas kupim ti na poklon, nego ne smem napamet dal bi je jela ?

Hoćeš da kažeš da ja nisam žena? Da sam ružna? :rtfm:

:mafijas:

aj sad mi reci el ti se sviđa....ova skroz levo...imam taj kvalitet kose i to mi se sviđa...to mi moja Marina našla...

maxresdefault.jpg

meni je prva najlepša

e pa ja baš tako oću da se šišnem...
nema tu puno posla oko nameštanja...
nema feniranja...
gel,prsti i razvuci...
muka mi više od vezivanja kose...

- - - - - - - - - -

...a znas za koliko ce da te prodje volja, i kako brzo preraste taj lepi fazon pa onda svaki cas na sisanje i feniranje inace to nije to....duga kosa je ukras za zenu, a i laksa je
za odrzavanje od kratke ma kako to nekom ne delovalo tako....

tebi jedan hejt...:ljutko:

Za kratku kosu lice mora da bude bas bas lepo sa finim crtama.inace je bolje da blago kosa uokviruje facu.ne mislim na kosu do dupeta.
Inace hejtujem vas obe :zplez:

...slazem se potpuno...

...ja cekam da odem u selo pa da mi sestra opet skrati i fazonira ovu moju vec je prerasla normalnu duzinu...

- - - - - - - - - -

e pa ja baš tako oću da se šišnem...
nema tu puno posla oko nameštanja...
nema feniranja...
gel,prsti i razvuci...
muka mi više od vezivanja kose...

- - - - - - - - - -

tebi jedan hejt...:ljutko:

...pristajem nije frka :lol::zag:

..meni su sve tri lepe, svaka na svoj nacin, ali bi me smorilo to sto svaki dan mora da se namesta, da se trpa gela i cuda da bi to drzalo...po meni mora da se ima onako
ostrija jaca kosa da bi te kratke frizure bas stajale bez feniranja i tih ucvrcivaca....nije fotka sto i realna kosa....oni to kad izfotosopuju sve izgleda lako i za cas, lepo...ali
mislim da nije...mozda gresim...ovo samo ja tako razmisljam....

aj sad mi reci el ti se sviđa....ova skroz levo...imam taj kvalitet kose i to mi se sviđa...to mi moja Marina našla...

maxresdefault.jpg

Meni se sviđaju sve tri, a ta prva za mene nije kratka kosa. Ovo je za mene kratka kosa
12006354_10205175997583929_8124073917296719641_n.jpg

.
za odrzavanje od kratke ma kako to nekom ne delovalo tako....

Ovo apsolutno nije tačno. Kažem kao neko ko je imao izrazito dugu i izrazito kratku kosu.

oš da kažeš da neam lepe crte lica...???? :rtfm:
doDži mi na crtu...

Izudaraj je i za mene. :rtfm:

tanka dlaka,puno je ima...:aha:

..tvoja je kosa kao moja..ja se ne bi usudila to da uradim, da zanemarimo sad godine i to sta bi kome stajalo, nego samo pricam o kvalitetu kose...slaba je to kosa za takve
frizure....al ti odluci sta ces, tvoja je svakako zadnja....

..da sam na tvom mestu ja bi je skratila kad ti je vec dojadila kosa i rep, onao na neki sreddnji paz, za pocetak....ne bih isla tako drasticno kratko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back