Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Cekam da se pokrenemo. Sanjam kafu. Bar da odspavam u putu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nasla sam je iz cuga...kazem ja da sam ipak upamtila nik...antigona
pa onda vi postavljajte svoje slike...kradu bre avatare....
Pogledajte prilog 425848

I onda provalim da nisi ti 
Zelina je dobila ćerkicu 
Sinoc ja gledam 21zena 5 muskihSedim u jednom kaficu i brojim:
- 24 muskarca
- 4 zene
- - - - - - - - - -
[emoji38]

Gledam kroz prozor kako veje sneg
od preksinoć ne prestaje
sad je sve belo,kao u bajci![]()

Staze ce biti perfektne... po celu noc rade...
Imate i nocno skijanje sa te strane, tu blizu zute gonodole dole, malo pre...
Cesto su neka takmicenja i umetnicko skakanje, skijanje itd...
Skroz si me vratila sa onom slikom... hvala ti... uzivaj![]()

meni je ovo drugi put da sam u Livinju
staze,naravno,nisu ispeglane jer ih prepeglaju jednom posle zavrsetka rada zica i vise ne.
jutros sneg do kolena na stazama,zato ja i nisam izasla.
ali cu malo kasnije u setnju,nema veze sto pada.
jedino se nadam da ce naredna dva dana biti malo bolje,da ipak jos malo skijam![]()

Kakvo ti je zadovoljstvo da odes na planinu i setas po buticima? Za mene je jahorina bolja od kopa jer je veca vukojeebina,mir tisina,al deca mrze da stoje u redu na zicari.i na kopu setam gde nema nikog
Ok, sta god
Posto to traje puna dva sata (mozes da izadjes kad hoces niko ti ne brani, a cena je ista sedeo pla sata ili dva), ona me pita da li mi je u redu da budem samo sat vremena, jer ona ce vec zavrsiti... I ja kazem, ne nije mi u redu
Da ne govorim o tome da je to bila jedno deseta prilika za soping koja je postojala....Nije mi bas najasnije ta skola jahanja,pokazali su nam gde je,zar je to u zgradi? Unutra u staroj zgradi?
A uzgojna stala im je u Piberu 8isto Austrija). Inace imaju jednu od najlepsih hala za jahanje u svetu, sa sve lusterima i slicnim dzidzabidzama... Dolaze ljudi da ih gledaju koji nemaju blage veze sa konjima, od prosle godine su pod zastitom UNESCO.JesteA uzgojna stala im je u Piberu 8isto Austrija). Inace imaju jednu od najlepsih hala za jahanje u svetu, sa sve lusterima i slicnim dzidzabidzama... Dolaze ljudi da ih gledaju koji nemaju blage veze sa konjima, od prosle godine su pod zastitom UNESCO.
Bas neobicno! Ja sam svaki put bila ogranicena vremenom,a sve mislim ma ne moze biti da su unutra
- - - - - - - - - -
Nasla si je
Ja prvo sto sam pomislila kada sam videla: ZloziI onda provalim da nisi ti
![]()
pa samo pogledas koji broj obuce nosi odma znas da nisam ja. 
Ovo je hala
![]()
Ovo su stale - unutrasnji boksevi
![]()
spoljni boksevi - imaju unutrasnje dvoriste
![]()
Inace stala je u jednom delu zgrade, jahaca hala u drugom i kada ih vode na trening idu preko ulice
![]()
ja sa tom videla u jednom diznijevom filmo, bas tu halu gde odrzavaju prezentacije konja. ceo film je bio o lipicanerima..recimo do tada nisma znala da kobile idu samo u priplod, a pastuvi se koriste za dresuru...sad dal je to tako ne znam, tako rekose u filmu.
meni je ovo drugi put da sam u Livinju
staze,naravno,nisu ispeglane jer ih prepeglaju jednom posle zavrsetka rada zica i vise ne.
jutros sneg do kolena na stazama,zato ja i nisam izasla.
ali cu malo kasnije u setnju,nema veze sto pada.
jedino se nadam da ce naredna dva dana biti malo bolje,da ipak jos malo skijam![]()
.