Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vratila se iz setnje,blato do bobijevih usiju,ali toplo.doruckovala,malo sredila kucu,istelefonirala se,ubedila muza da ide veceras sa mnom na predavanje u gimnaziju komunikacija sa tinejdzerima i kako je zadrzati.na kraju to je njemu potrebnije.idem kasnije na rucak sa drugaricama.a sad malo blejim

Staze ce biti perfektne... po celu noc rade... :zaljubljena:
Imate i nocno skijanje sa te strane, tu blizu zute gonodole dole, malo pre...
Cesto su neka takmicenja i umetnicko skakanje, skijanje itd...

Skroz si me vratila sa onom slikom... hvala ti... uzivaj :)

meni je ovo drugi put da sam u Livinju :)
staze,naravno,nisu ispeglane jer ih prepeglaju jednom posle zavrsetka rada zica i vise ne.
jutros sneg do kolena na stazama,zato ja i nisam izasla.
ali cu malo kasnije u setnju,nema veze sto pada.
jedino se nadam da ce naredna dva dana biti malo bolje,da ipak jos malo skijam :)

staze,naravno,nisu ispeglane jer ih prepeglaju jednom posle zavrsetka rada zica i vise ne.
jedino se nadam da ce naredna dva dana biti malo bolje,da ipak jos malo skijam :)

Ti si obisla mnoga skijalista pa imas s cim da uporedis...
Mi smo godinama isli samo tu... a pre toga Kopaonik i Jahorina...
I kad smo isli, radili su staze celu noc, bukvalno. Ujutru kad odes sve perfektno. Mm je u 8h vec na stazi :lol:
Ne sumnjam da ce ti biti sjajno i u setnji, ja sam vrlo cesto sama setala po buticima, tj.uglavnom... prvih nedelju dana samo razgledam a drugih nedelju dana kupujem... i nemoj nositi sve pare sa sobom... tu se potrosi bukvalno sve... mi smo zadnji dan, pred polazak trcale da kupimo samo jos to i to... i jeste tax free ali cene i nisu, za nase uslove jeftine... ranije to jeste bilo doosta povoljnije a sad su i oni podigli cene ... kad su Rusi poceli da dolaze... ti ljudi nisu normalni kako trose ...

Kakvo ti je zadovoljstvo da odes na planinu i setas po buticima? Za mene je jahorina bolja od kopa jer je veca vukojeebina,mir tisina,al deca mrze da stoje u redu na zicari.i na kopu setam gde nema nikog

Ovo me podseti: bile drugarica i ja u Becu, ona se isto bavi jahanjem poprilican broj godina... I tamo ti je ona cuvena Spanska skola jahanja... Imaju jutarnje treninge otvorene za publiku... Nas dve smo bile valjda 4 dana i u jednom od ta cetri dana bio je i trening... I ja kazem da idemo da gledamo, a ona mi kaze da ja idem, ona ce da sopinguje :eek: Ok, sta god :lol: Posto to traje puna dva sata (mozes da izadjes kad hoces niko ti ne brani, a cena je ista sedeo pla sata ili dva), ona me pita da li mi je u redu da budem samo sat vremena, jer ona ce vec zavrsiti... I ja kazem, ne nije mi u redu :lol: Da ne govorim o tome da je to bila jedno deseta prilika za soping koja je postojala....

Bas neobicno! Ja sam svaki put bila ogranicena vremenom,a sve mislim ma ne moze biti da su unutra

Ovo je hala

SRS2014webwide.jpg

Ovo su stale - unutrasnji boksevi

d117e1a845706d23964095a122ee8319.jpg

spoljni boksevi - imaju unutrasnje dvoriste

220px-LipizzanerHorsesReturningToStableSpanishRidingSchool.JPG

Inace stala je u jednom delu zgrade, jahaca hala u drugom i kada ih vode na trening idu preko ulice

FLK-cc-SRS-John-Harwood-3487384268_9be7bb9988-web-lr-712525.jpg

Ovo je hala

SRS2014webwide.jpg

Ovo su stale - unutrasnji boksevi

d117e1a845706d23964095a122ee8319.jpg

spoljni boksevi - imaju unutrasnje dvoriste

220px-LipizzanerHorsesReturningToStableSpanishRidingSchool.JPG

Inace stala je u jednom delu zgrade, jahaca hala u drugom i kada ih vode na trening idu preko ulice

FLK-cc-SRS-John-Harwood-3487384268_9be7bb9988-web-lr-712525.jpg

ja sa tom videla u jednom diznijevom filmo, bas tu halu gde odrzavaju prezentacije konja. ceo film je bio o lipicanerima..recimo do tada nisma znala da kobile idu samo u priplod, a pastuvi se koriste za dresuru...sad dal je to tako ne znam, tako rekose u filmu.

Meni je nacin postavljanja tema i komentarisanja malo cudan, ali mi je super za neke info.

- - - - - - - - - -

ja sa tom videla u jednom diznijevom filmo, bas tu halu gde odrzavaju prezentacije konja. ceo film je bio o lipicanerima..recimo do tada nisma znala da kobile idu samo u priplod, a pastuvi se koriste za dresuru...sad dal je to tako ne znam, tako rekose u filmu.

Kada je u pitanju Spanska skola, da.

Jaoj jeste, kada krene da pada a ti si tu još par dana:(.
Ja ipak idem na skijanje jedanput godišnje i bas mi bude prilika tih par dana ili pa - pa do sledeće godine. Mada sam srecna i u šetnji, volim da drmusam granje, to me raduje.

Pogledala sam posle gradić i zakukala hotjuuuuuuuuu a kako imamo u planu planinski letnji odmor, računam da iver neće daleko od mama - klade i da će mu planina više prijati te dolazi u obzir svaka dobaciva planina. Neće biti snega ali deluje taj Livinjo bas lep i tokom leta, kao stvoren za Hajdi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back