Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos jedna devojcica? :heart:
pa dobro,jel ti zetovi umeju da ubodu musko,bre? :zkez:

salim se,nek je ziva i zdrava sto godina :)

...hvala :)

...ovaj stariji kaze da mu je svejedno i da dobije trecu cerku, nikad nije ni razmisljao o tome sta ce biti....dok je ovaj mladji izjavio da bi voleo prvo sina pa posle
sta bude...e pa sad, zelje su jedno, a stanje "na terenu" drugo...samo neka su deca zdrava, sve ostalo je manje vazno....

Uzalud ih teramo i uzimamo mobilne telefone.
Eno ona moja deca bleje u plafon, a ne u knjigu.

A polugodiše za nekoliko dana.z:(

Mi smo mnogo napredni
ovi su več pošli u drugo polugodište ..:lol:

- - - - - - - - - -

ja kad bi birala, ja bi muško dete (barem do ovog uzrasta...
lakši za održavanje :lol:
ne traže mnogo za garderobu, za frizure, tu i tamo ima neki prohtev, ali mnogo manje što bi pretpostavljam devojčice
e videću kad porastu..

Mi smo mnogo napredni
ovi su več pošli u drugo polugodište ..:lol:

- - - - - - - - - -

ne traže mnogo za garderobu, za frizure, tu i tamo ima neki prohtev, ali mnogo manje što bi pretpostavljam devojčice
e videću kad porastu..

Ako mogu samo...kao otac dva decaka,ne bih se slozio bas...nisu zahtevni to da ali
za to kad se zaigraju, kucu prevrnu naglavacke...to je ludilo, da ne znas kako da ih smiris...:tambalamba:
Zato sam hteo bar jednu finu devojcicu da se odmorim al se nije daloz:(

Ma da,debili debilni.
Ko zna zbog cega su bas njega stavili na tapet. Mozda se nekad i sazna.
Mada,cisto sumnjam. :aha:

On je totalno nebitan lik da bi ga stavljali na tapet. Jedino je imao neku debilnu izjavu za Kosovo, koju su mu uvalile tadasnje vlasi da izjavi pred kamerama, jer niko drugi nije hteo/smeo.

Garant je ono sto Dragisa kaze, taj beskucnik rekao da se zove Slobodan Vuksanovic, mozda i lici na njega, pa novinari napravili senzaciju.

On je totalno nebitan lik da bi ga stavljali na tapet. Jedino je imao neku debilnu izjavu za Kosovo, koju su mu uvalile tadasnje vlasi da izjavi pred kamerama, jer niko drugi nije hteo/smeo.

Garant je ono sto Dragisa kaze, taj beskucnik rekao da se zove Slobodan Vuksanovic, mozda i lici na njega, pa novinari napravili senzaciju.

novine i novinari su postali jedno veliko zlo ove zemlje...
objavljivati takvu informaciju,a prethodno je uopšte ne proveriti je neverovatna drskost i bezobrazluk...
ja bih to odma tužila da sam na njegovom mestu..

e videću kad porastu..

Лоше претпостављаш. Какве бре фризуре у основној школи?

- - - - - - - - - -

novine i novinari su postali jedno veliko zlo ove zemlje...
objavljivati takvu informaciju,a prethodno je uopšte ne proveriti je neverovatna drskost i bezobrazluk...
ja bih to odma tužila da sam na njegovom mestu..

Сад сам га гледала на Вестима Б92, стварно невероватан безобразлук шта су му направили.

Тужити треба, него шта.

Лоше претпостављаш. Какве бре фризуре у основној школи?

- - - - - - - - - -

kako kakve..pa ovakve frizure...:rotf:
dc56b04cb1fe888d4ad228f951b25c06.jpg
Funny-Haircuts-Wolverine-Mugshot.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back