Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle dokle vise... Sad mi drugarica javila da Tigric ima povredjenu sapu gospodin se potukao dok se smucao :dash: Puna je gnoja, ocistili su, doci ce vet danas popodne da ocisti do kraja i da antibiotike...

- - - - - - - - - -

Nadal - Raonic, sutra.
I Vavrinka može u finale tako da...polako sa finalom. :lol:

Ma znam.... Dobro igraju, mamu im njihovu :lol:

Ali bih najvise volela da vidim finale izmedju ove dvojice.

...super ti to sve guras, cesto mislim kako si hrabra i kako je sreca sto lako nosis trudnocu....bices i sad dobro to se podrazumeva :ok:

- - - - - - - - - -

...prebrojavam kod kog sve lekara sutra moram i za sta...kod kog u sredu, a kod kog u petak....tacno moram a belezim gde i sta moram da idem, inace cu sve
totalno da pomesam.....tefter je zakon....

...da zavrsim kupatilo pa u krpe....hladno nesto, mora da je veci minus nego sto ga telefon pokazuje....:aha:

Ma nije tako Affro. Moje telo je veoma osetljivo.
Evo doktorica od oduševljenja tapše kako je baš super fizički a onda ups očni pritisak, živac, dioptrija ovaj nista ne valja ali slatka si makar...meni se nije desilo da sam otišla kod lekara a da mi nesto nije falilo, sva sam krhka . Razlika izmedju mene i drugih je u tome što poližem rane, podignem glavu i nastavljam dalje. Ako mogu da sedim ne lezim, ako mogu da hodam ne sedim...I činjenica je da ova sredina ne voli takve ljude, bolje prolaze oni kojima nije ništa a glasni su u traženju paznje i agresivni, naročito prema drugima...mišljenja sam da guramo sudbinu najbolje što možemo...a snagu dajemo problemima kada o njima isuviše pričamo, u se' i svoje kljuse...to je moto koji mi daje snagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back