Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ovundecu i razmisljam... 24/7 smo zajedno od 1.jula... jos sad na more... pa onda kad se vratimo pregledi, kontrole, lekari... uh sve za mene jako stresno...
Dizu mi tenziju, jer se svadjaju od ranog jutra...
A ja sam u nekoj cudnoj fazi, ne vicem, ne bijem, ma kul :cool:
Odosmo na pijacu

- - - - - - - - - -

Gde opet pobeze elektricna?

Ako znate nekoga ko bi ovom macetu pruzio dom, javite mi se.

13690765_1781184332103870_1923602759848105725_n.jpg

Ne razumem sta je problem podeliti post da ga sto vise ljudi vidi :dontunderstand:

Ima u postu kontakt telefon i sve, kao da bi neko tebe kontaktirao...

Kako hoces.
...prvo nemam pojma ni gde je sad taj post, mrzi me da trazim....
...drugo ne delim takve postove jer ima vas koji to radite svakodnevno po nekoliko puta u toku dana....
...nemam zivotinju i nisam u situaciji da je imam, malo mi je bzvz da to drugima sugerisem, ko god
hoce i moze nabavi je na ovaj ili onaj nacin....

....uopste ne vidim ni jedan razlog da se ti nesto sad duris zbog toga....rekoz zao mi je ne radim to :ok:

Ja bih ga prva da mogu, ja bih ih sve da mogu usvojila :sad2: ko nekad....

Menjamo temu :sad2: Me sekirate od cik zore u podne :lol:

Tema citam zelje cestitke i pozdrave uz cajic :kafa:
Setih se vica - deda cestita unuku drugi rodjendan uz pesmu, pa sad lupi se neka, sa zeljom da pozivi jos duplo :lol:

Ja bih ga prva da mogu, ja bih ih sve da mogu usvojila :sad2: ko nekad....

Menjamo temu :sad2: Me sekirate od cik zore u podne :lol:

Tema citam zelje cestitke i pozdrave uz cajic :kafa:
Setih se vica - deda cestita unuku drugi rodjendan uz pesmu, pa sad lupi se neka, sa zeljom da pozivi jos duplo :lol:

Podseti me sa tim zeljama i cestitkama - kod ujne u nedodjiji hvata se neki radio Moravac, mozes misliti sta pustaju :lol: Elem, ide reklama za pekaru i navode koje sve prizvode imaju da bi na kraju rekli "nasim vernim musterijama pruzamo knjigovodstvene usluge" :rotf: Umrem svaki put kada je cujem :zcepanje:

znam sta pustaju jer sam na zalost puno puta cula po selima taj radio moravac
aj reklame i nasmeju al da se obesis nista drugo kad krene muzicki program :lol:

Aaaaaaaaaa pa ti si upoznata sa doticnim :lol:

Moras priznati da su hit, ja cak i sa muzickim programom nemam problem, divim se inventivnosti tekstopisaca :rotf: Bez zezanja, za takav tip pesama treba ti poseban talenat :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back