Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao cickava ako ces tako da mi cestitas nemoj ni da mi cestitas majke ti :lol:
brate ogadi mi u momentu zivot :lol: .....zakmeci, pa fuj bre

A sta sve moze da zakmeci?
Sto odmah pomisli na bebu?
Vidim ja da se ti boris protiv instikta... :)

- - - - - - - - - -

Dobila sam od muza solovu turpiju za nokte... al ladno ne idu baterije uz nju a na pakovanju pise da idu... jos kad sam po netu citala... kazu uz originalno pakovanje idu baterije...
A raspon cena te turpije ide od 600din do 5500din(u liliju), znaci ima za 600, 1500, 3500, 5500. Aj sad ti budi pametan i znaj koju da kupis, a da ne uzmes kinesko gomno a s druge strane da ne budes odran.

U svakom slucaju... svidja mi se... turih neku bateriju iz decije igracke i dobro turpija...
sreca sreca radost

A sta sve moze da zakmeci?
Sto odmah pomisli na bebu?
Vidim ja da se ti boris protiv instikta... :)

- - - - - - - - - -

Dobila sam od muza solovu turpiju za nokte... al ladno ne idu baterije uz nju a na pakovanju pise da idu... jos kad sam po netu citala... kazu uz originalno pakovanje idu baterije...
A raspon cena te turpije ide od 600din do 5500din(u liliju), znaci ima za 600, 1500, 3500, 5500. Aj sad ti budi pametan i znaj koju da kupis, a da ne uzmes kinesko gomno a s druge strane da ne budes odran.

U svakom slucaju... svidja mi se... turih neku bateriju iz decije igracke i dobro turpija...
sreca sreca radost

zašto ne reklamiraš proizvod? idu baterije uz original scholl, neka ti muž ode u radnju gde je kupio i zameni turpiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back