- Poruka
- 50.381
ma idi begaj jedna te ista muzika uz svaku pesmu, isti taktovi, ja trzam na onu dvojku ocu se besim
mene bas iritira, ne bude mi smesno![]()
Imacu cast da pratim program koliko sledece nedelje
Na svu srecu samo na 5 dana 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma idi begaj jedna te ista muzika uz svaku pesmu, isti taktovi, ja trzam na onu dvojku ocu se besim
mene bas iritira, ne bude mi smesno![]()
Na svu srecu samo na 5 dana 

Metlo,srecan ti divan dan![]()

fala....divan u pm, jos bliza matorom zakeralu nego juce
mada ja sam matoro zakeralo oduvek al aj sad moram malo da zakeram![]()

Pa srećan ti Metlezo rođoš, al da rasteš u gadnu babu, moguće sasvimfala....divan u pm, jos bliza matorom zakeralu nego juce

.....zakmeci, pa fuj brefala....divan u pm, jos bliza matorom zakeralu nego juce

hvala deco
a bre stvarno sta je sa tom likusom, u gadnu babu rastem, dobre je postove imala![]()

jao cickava ako ces tako da mi cestitas nemoj ni da mi cestitas majke ti
brate ogadi mi u momentu zivot.....zakmeci, pa fuj bre

A sta sve moze da zakmeci?
Sto odmah pomisli na bebu?
Vidim ja da se ti boris protiv instikta...
- - - - - - - - - -
Dobila sam od muza solovu turpiju za nokte... al ladno ne idu baterije uz nju a na pakovanju pise da idu... jos kad sam po netu citala... kazu uz originalno pakovanje idu baterije...
A raspon cena te turpije ide od 600din do 5500din(u liliju), znaci ima za 600, 1500, 3500, 5500. Aj sad ti budi pametan i znaj koju da kupis, a da ne uzmes kinesko gomno a s druge strane da ne budes odran.
U svakom slucaju... svidja mi se... turih neku bateriju iz decije igracke i dobro turpija...
sreca sreca radost

Imacu cast da pratim program koliko sledece nedeljeNa svu srecu samo na 5 dana
![]()

zašto ne reklamiraš proizvod? idu baterije uz original scholl, neka ti muž ode u radnju gde je kupio i zameni turpiju.

tebe sve hoću nešto da pitam al nikako... šta je prouzrokovalo tvoj zaokret od matriksa do vans apona tajma, i takođe, od fikcionalnog pozitivca prema fikcionalnom negativcu?![]()

e pa sveta kravo,tj. MeKlo sretan ti divan dan...
da ti se ostvari sve ono što ti želiš..![]()