Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra prijateljica mi ima tsh 27... afro, znam da ti imas problem sa stitnom tj.pijes lekove... jel to normalno da skace tako? tj.pitanje je zasto skace i jel imate neke savete kako to regulisati nekom preventivom na prirodnoj bazi. Hvala unapred... ako imate il znate sajtove itd...

Боби је овај десно

001jpg.jpg

Dobra prijateljica mi ima tsh 27... afro, znam da ti imas problem sa stitnom tj.pijes lekove... jel to normalno da skace tako? tj.pitanje je zasto skace i jel imate neke savete kako to regulisati nekom preventivom na prirodnoj bazi. Hvala unapred... ako imate il znate sajtove itd...

Dobra prijateljica a ti radila test :lol: aha
Vidi nama ni iz dzepa ni u dzep al ti sebi skodis ovim ponasanjem

Tsh 27???!!!!! Jesi sigurna da ne pise 2,7?
Referentne vrednosti u lab po bgu su 0,2-4 uUl/ml ( gore dole malo zavisi de se radi al tu se krecu svi).....sve ispod ili iznad toga ne valja....ako imas stvarno 27 a koriste iste vrednosti onda cestitam ti na lenjosti kad ti godinama pricam da odes kod endo a ti se pravis luda, u stvari ne pravis se :lol:
Il ti lab ima drugacije referentne vrednosti il je dobro sto nisi pobila ukucane do sad :lol: Dobro ne ubi coveka zbog jabuke
Ne trazi od nestrucnih foramasa savete nego mars kod endokrinologa, prekini da se ko derle ponasas

Nadam se da ta tvoja lab koristi drugaciji sistem merenja....za tvoje dobro

Poslednja izmena:

...pa vidi, meni je tsh bio povisen ali nikad toliko, ne znam sta moze da bude uzrok tome sem jakog stesa, ostali razlozi mi nisu poznati....sad mi je vec druga godina konacno dobar
tsh, a lekove cu morati da pijem dok sam ziva zbog antitela koja su nenormalno visoka...
...imamo temu na Zdravlju pa mozes tamo bolje da se informises o svemu, a njoj je savet sto pre kod lekara, uput pa pravac endokrinolog...i kad dobije terapiju mora je se pridrzavati..

...meni je dat savet da se ne pije nista sto ima u sebi joda ni u tragovima....moze da steti, iako se u narodu veruje da je to kao dobro...malo da promeni ishranu, i da sem smiri
psihicki mir je jako vazan...

- - - - - - - - - -

Dobra prijateljica a ti radila test :lol: aha
Vidi nama ni iz dzepa ni u dzep al ti sebi skodis ovim ponasanjem

Tsh 27???!!!!! Jesi sigurna da ne pise 2,7?
Referentne vrednosti u lab po bgu su 0,2-4 uUl/ml ( gore dole malo zavisi de se radi al tu se krecu svi).....sve ispod ili iznad toga ne valja....ako imas stvarno 27 a koriste iste vrednosti onda cestitam ti na lenjosti kad ti godinama pricam da odes kod endo a ti se pravis luda, u stvari ne pravis se :lol:
Il ti lab ima drugacije referentne vrednosti il je dobro sto nisi pobila ukucane do sad :lol: Dobro ne ubi coveka zbog jabuke
Ne trazi od nestrucnih foramasa savete nego mars kod endokrinologa, prekini da se ko derle ponasas

Nadam se da ta tvoja lab koristi drugaciji sistem merenja....za tvoje dobro

..da moguce da je pogresno procitala....meni je tsh 2,87...

1.jpg

o duše, o mila seni, o majko moja, o blago meni, jelenskih mi rogova, ovoga mi krsta, svih mi dabrova darkvuda, ufjebemtijao, porka madona ***** prasica, holy shit!!!!!!!!!!!!!

O duše! O mila seni!
O majko moja! O, blago meni!
O duše! O mila seni!
O majko moja! O, blago meni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back