sad bas nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si celu Grcku obisla cim prepoznajes Nafplio![]()
pa dobro, jel im dobra alva ćeten?Nisam bas celu
bila sam pre par godina na odmoru na Peloponezu,u Ancient Epidaurus-u.
Pa smo obisli i Nafplio,tom prilikom![]()
eki jer ti krevet na terasi
kuvam takav suljpa da bih plakao od sriće
dobro mi je brate eki, predobro
hvala nebu na svemu
jao kakav je ika swadakkkkk mmmmm <3
ne imitiram eki otkud ti to
- - - - - - - - - -
ptiberija miswish?
Dobra prijateljica mi ima tsh 27... afro, znam da ti imas problem sa stitnom tj.pijes lekove... jel to normalno da skace tako? tj.pitanje je zasto skace i jel imate neke savete kako to regulisati nekom preventivom na prirodnoj bazi. Hvala unapred... ako imate il znate sajtove itd...
Dobra prijateljica mi ima tsh 27... afro, znam da ti imas problem sa stitnom tj.pijes lekove... jel to normalno da skace tako? tj.pitanje je zasto skace i jel imate neke savete kako to regulisati nekom preventivom na prirodnoj bazi. Hvala unapred... ako imate il znate sajtove itd...
Dobra prijateljica a ti radila testaha
Vidi nama ni iz dzepa ni u dzep al ti sebi skodis ovim ponasanjem
Tsh 27???!!!!! Jesi sigurna da ne pise 2,7?
Referentne vrednosti u lab po bgu su 0,2-4 uUl/ml ( gore dole malo zavisi de se radi al tu se krecu svi).....sve ispod ili iznad toga ne valja....ako imas stvarno 27 a koriste iste vrednosti onda cestitam ti na lenjosti kad ti godinama pricam da odes kod endo a ti se pravis luda, u stvari ne pravis se
Il ti lab ima drugacije referentne vrednosti il je dobro sto nisi pobila ukucane do sadDobro ne ubi coveka zbog jabuke
Ne trazi od nestrucnih foramasa savete nego mars kod endokrinologa, prekini da se ko derle ponasas
Nadam se da ta tvoja lab koristi drugaciji sistem merenja....za tvoje dobro