Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jeste, to je nista, bre, ja ne znam ko je tebe tako naplasio sa tom zlezdom, svasta bas....meni su se sad smanjila na po 8mm a bile su 15 i 17...sve ispod 3cm ili mozda 2 ne mogu
da tvrdim 100% se ne dira....preko se vadi ako lekar smatra da treba....

- - - - - - - - - -

..pa nemas jer ti ni ne treba....zdrava si, opusti se :ok:

Nije niko.
Kad sam sredjivala decije papire nadjem taj svoj nalaz i kad sam procitala cista prepadnem se, jer sam to skroz ili potisnula ili nisam cula ili je ona rekla nebitno...

Iz tvojih usta u Bozije usi... a cucu sta ce mi reci sutra

Videla sam znam, nisam probala, kad sam u tom kraju vec sam strpala mek u usta sa terazija, il sam se ustremila na onaj na slaviji, pa nikad nema mesta za nesto drugo :rotf: Srecom
Posle kazu mek nezdrav, ma nemoj a vidite dokaz da sprecava da kupujete nezdrave pekarske proizvode :malav:

Nije niko.
Kad sam sredjivala decije papire nadjem taj svoj nalaz i kad sam procitala cista prepadnem se, jer sam to skroz ili potisnula ili nisam cula ili je ona rekla nebitno...

Iz tvojih usta u Bozije usi... a cucu sta ce mi reci sutra

...pa nema sta u Bozije usi, tako je, nista se ne dira tako malo jer je to zanemarljivo, a jos kad su nalazi u redu, nema potrebe za terapijom, zivis kao da je ni nema,
a moguce i da je nema vise...cak i da je ipak malo porasla to je sve nista....ne nabijaj sebi tenziju bez potrebe...

- - - - - - - - - -

...sva je sreca pa nemam ni jednu pekaru ni blizu....najbliza da valja je na Brdu ili Vidikovcu....kad sam tamo vec sam uveliko doruckovala...tako da ne padam
odavno na pekare.....jedino tu i tamo kupim u Hleb&Kifle onaj kolac sa sljivom....ali sam i to rekla dosat brate/sestro ne valja ti to....jos samo sladoled da naucim
da iskuliram skroz i bice dobro...

Реално, једно парче пице је ништа.

Два три, то је већ нешто.

Da ako je od klasicne 32cm tu onda bez dva necu da razgivaram a tri tj pola je optimum
Kod ovih vecih 50cm pa dobijes ono vece tanko parce ono jedno moze da bude dovoljno, jer vredi ko dva od obicne
Sve u svemu sa pola parceta se obrukala totalno

Da ako je od klasicne 32cm tu onda bez dva necu da razgivaram a tri tj pola je optimum
Kod ovih vecih 50cm pa dobijes ono vece tanko parce ono jedno moze da bude dovoljno, jer vredi ko dva od obicne
Sve u svemu sa pola parceta se obrukala totalno

Ма бре то је толико танко да је смешно и причати о некој засићености, чак и ако је та велика у питању.

Некада се ишло у пицерије да се вечера и једеш цео круг.

Ови троуглови су ништа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back