- Poruka
- 121.113
jedna forumaljka naša je opravila štitnu u dva tretmana kod homeopate, manite se lekara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedna forumaljka naša je opravila štitnu u dva tretmana kod homeopate, manite se lekara
...jeste, to je nista, bre, ja ne znam ko je tebe tako naplasio sa tom zlezdom, svasta bas....meni su se sad smanjila na po 8mm a bile su 15 i 17...sve ispod 3cm ili mozda 2 ne mogu
da tvrdim 100% se ne dira....preko se vadi ako lekar smatra da treba....
- - - - - - - - - -
..pa nemas jer ti ni ne treba....zdrava si, opusti se![]()
E to je konkretno
Ja ostatak salate od tune na tostiranom hrskavom parcetu bageta, uf uf
Zdravo se hranimo![]()
A jbga tu mi pekara usput, dobra peciva imaju... al sto sam danas otkrila ppekaru preko puta Beogradjanke, nema sanse da se setim sad kako se zove... prave neke pitice sa mesom, sirom, zeljem....male su al ukusneeee![]()
То место је мени и Жабица хвалила. Јбг, далеко ми је за доручак.
Meni je usput, sto na duze staze nece da valja nikako![]()
Nije niko.
Kad sam sredjivala decije papire nadjem taj svoj nalaz i kad sam procitala cista prepadnem se, jer sam to skroz ili potisnula ili nisam cula ili je ona rekla nebitno...
Iz tvojih usta u Bozije usi... a cucu sta ce mi reci sutra
Videla sam znam, nisam probala, kad sam u tom kraju vec sam strpala mek u usta sa terazija, il sam se ustremila na onaj na slaviji, pa nikad nema mesta za nesto drugoSrecom
Posle kazu mek nezdrav, ma nemoj a vidite dokaz da sprecava da kupujete nezdrave pekarske proizvode![]()
Ma jedi i uzivajMene ce samo da shebe ovo ozderavanje kasnonocnoal jbga gladna sam
![]()
Ma jedi i uzivaj
Svakako je bolje od gladovanja
Znamo svi da nije zdravo al jednom se zivi
Ako se mnogo sekiras onda biraj sta ces jesti nocu, da nisu uglj hid ko pica recimo, nego da udaris na vlakna i malo lakih proteina
Al da se ne lazemo pica u ponoc ima posebnu draz![]()
Mene ce samo da shebe ovo ozderavanje kasnonocnoal jbga gladna sam
![]()
Sta bre pola parceta, brukoVeoma![]()
al aj, pojela sam pola parceta... a mogla bih bas neku salatu umesto ovoga![]()
...a taman si fino doterala liniju....
Sta bre pola parceta, bruko![]()
Реално, једно парче пице је ништа.
Два три, то је већ нешто.
Da ako je od klasicne 32cm tu onda bez dva necu da razgivaram a tri tj pola je optimum
Kod ovih vecih 50cm pa dobijes ono vece tanko parce ono jedno moze da bude dovoljno, jer vredi ko dva od obicne
Sve u svemu sa pola parceta se obrukala totalno
Necu se bas tako lako ugojiti, trosim se preko dana mnogo bas ....
- - - - - - - - - -
![]()
![]()