- Poruka
- 121.115
oce neko da banuje troju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupicu joj porodicno pakovanje manca ako je banuje
ti si zabo izgubila sva prava na banovanje zbog danasnje lepe vesti, i tebi cu uskoro da namestim ban![]()
Jedan specijalan pozdrav od mene[emoji813]Cao sa Peloponeza. More je divno![]()
[emoji38]Maslinku i list salate![]()
Isto...I dodje mi da sam pocnem radove al odma se tu stvore nadlezni da kojim slucajem ne naletis na zlato a da oni nista o tome ne znaju
Jel i zabica trudna?kupicu joj porodicno pakovanje manca ako je banuje
ti si zabo izgubila sva prava na banovanje zbog danasnje lepe vesti, i tebi cu uskoro da namestim ban![]()
boze cickava pomeri se s mesta
sta kao samo je trudnoca radosna vest
svasta s tobom
omg...nisam trudna, nisam se udala...jbg nisam po tvojim standardima za srecu![]()
omg...nisam trudna, nisam se udala...jbg nisam po tvojim standardima za srecu![]()
pa takav dusek bih mogla i da pokupim pored nekog kojtenera![]()
moze, ides sa mnom u obilazak![]()
i ves masinu![]()
Isto...
Ovde se dosta ljudi zalaze da se srede lagumi iz doba Marije Terezije, ali cim se pomene op evo opstinara da vide koliki je njihov deo i procenat, da kazu koliki su nameti, porezi itd... uzas... ne daju bukvalno nista da se razvije...
Jel i zabica trudna?
Tema: trojka
Uzela da secem nokte, i upadne mi jedan nokat u fotelju, ne mogu da ga nadjem... uzmem podignem jastuk ajmesamo sto mrtvih ljudi nema... mm usisivac, ja kupim bacam tresem on usisava... pogledamo se, jesmo spremni da vidimo sta je ispod jastuka na trosedu?!
ajmo... i tako trosed, dvosed i dve fotelje mi sredismo... a oni jastuci teski kao tuc...
Evo zavrsavam secenje noktiju i nadam se da vise nigde nece upadati![]()