Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dodje mi da sam pocnem radove al odma se tu stvore nadlezni da kojim slucajem ne naletis na zlato a da oni nista o tome ne znaju
Isto...
Ovde se dosta ljudi zalaze da se srede lagumi iz doba Marije Terezije, ali cim se pomene op evo opstinara da vide koliki je njihov deo i procenat, da kazu koliki su nameti, porezi itd... uzas... ne daju bukvalno nista da se razvije...
kupicu joj porodicno pakovanje manca ako je banuje :zloca:

ti si zabo izgubila sva prava na banovanje zbog danasnje lepe vesti, i tebi cu uskoro da namestim ban :zkez:
Jel i zabica trudna? :)

Tema: trojka :bravo:

Uzela da secem nokte, i upadne mi jedan nokat u fotelju, ne mogu da ga nadjem... uzmem podignem jastuk ajme :eek: samo sto mrtvih ljudi nema... mm usisivac, ja kupim bacam tresem on usisava... pogledamo se, jesmo spremni da vidimo sta je ispod jastuka na trosedu?! :lol: ajmo... i tako trosed, dvosed i dve fotelje mi sredismo... a oni jastuci teski kao tuc...
Evo zavrsavam secenje noktiju i nadam se da vise nigde nece upadati :lol:

Isto...
Ovde se dosta ljudi zalaze da se srede lagumi iz doba Marije Terezije, ali cim se pomene op evo opstinara da vide koliki je njihov deo i procenat, da kazu koliki su nameti, porezi itd... uzas... ne daju bukvalno nista da se razvije...

Jel i zabica trudna? :)

Tema: trojka :bravo:

Uzela da secem nokte, i upadne mi jedan nokat u fotelju, ne mogu da ga nadjem... uzmem podignem jastuk ajme :eek: samo sto mrtvih ljudi nema... mm usisivac, ja kupim bacam tresem on usisava... pogledamo se, jesmo spremni da vidimo sta je ispod jastuka na trosedu?! :lol: ajmo... i tako trosed, dvosed i dve fotelje mi sredismo... a oni jastuci teski kao tuc...
Evo zavrsavam secenje noktiju i nadam se da vise nigde nece upadati :lol:

Brate jelznas kakve bi se atrakcije nasle kad bi nemcidosli ovde da kopaju... A svi znamo da je nemacka arheologija najbolja u Evropi. Obzirom da je mene interesovala istorija mog kraja pre dolaska osmanlija saznao sam puno toga, odusevljen sam sta sve imamo ali mi se place jer drzava nike zainteresovana da se pozabavi time...sve je to yraslo u sume, trnje ili su zlatari upropastili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back