- Poruka
- 98.635
Знаш да у Јапану исправну технику бацају.
bacaju i ovde, malo li sam puta videla nesto pored kontejnera na cemu je zalepljen papir na kome pise ispravno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш да у Јапану исправну технику бацају.
I u Evropi to rade, ustvari ne bacaju bukvalno, ves ostqvkjaju u prostotiji pored one u kojoj su kontejneri, pa kome treba id stanara, jer svi imaju kljuc, mize da uzme. Kod nas bi namerno slomili da neko slucajno nema korist od neceg sto nekom vec ne treba.Знаш да у Јапану исправну технику бацају.
To mozda tamo kod twbe u centru, ovde toga nema. Nikad ne videh ni kesu sa hlebom okacenu na kontejner. Cudo.bacaju i ovde, malo li sam puta videla nesto pored kontejnera na cemu je zalepljen papir na kome pise ispravno
To mozda tamo kod twbe u centru, ovde toga nema. Nikad ne videh ni kesu sa hlebom okacenu na kontejner. Cudo.
A to je to sto moj komsija svako malo rastavlja masinu za ves, a ja se pitam neki dan, popravi li je vise majstoreНемаш кад да видиш, чим се избаци одмах неко дође и узима.
A to je to sto moj komsija svako malo rastavlja masinu za ves, a ja se pitam neki dan, popravi li je vise majstorekako sam naivna tesko meni.
a tu si afro
vide li sto ti napisah
Evo jedna sq gradske plaze ovde. I detalj palma- tvrdjavaPogledajte prilog 393538Pogledajte prilog 393539
Jao Napflio
ja ti vrlo i veoma zavidim![]()
omg...nisam trudna, nisam se udala...jbg nisam po tvojim standardima za srecu![]()