Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smazah u toku noci nekoliko krmendali, ciniju vocne salate, tunjevinu, pahuljice s mlekom, opet vocnu salatu, tost i puter.....i jos mi je gladan organizam.....idiupickumaterinu :rotf: Aj sad udari jojo efekat to mnogo zdravo....i pola od ovoga sto smazah ne bih smela al hbg glad ne bira
Mars na spavanje stoko :lol:

Јбт, ти као да си из Еритреје дошла. :mrgreen:

Sad moras da resetujes organizam :lol:

Da li verujes da sam pocela da se smejem kada sam videla oglas. I naravno opet nije napomenuto da je posao za JEDNU osobu da radi SVE.

Ma da...polako na tenane....dosta sam mrcvarila telo necu da ga silim....svaki dan po malo i namesticu se na ovu zonu....kako se da primetiti ako ga silim ne iskoci na dobro :lol:
Kad se unirmalim zovem te u svaleraciju

Kakav olos....sta reci....sam sebi kopa sto mi je najsmesnije...razumem da te briga za druge al kako sebe jjebes

Jel ima neki alibaba :zper: One stale sa klimom to da ulovis bog da te vidi....oni maltretiraju gore od zapadnjaka al barem te razlade :rotf:

Ma da...polako na tenane....dosta sam mrcvarila telo necu da ga silim....svaki dan po malo i namesticu se na ovu zonu....kako se da primetiti ako ga silim ne iskoci na dobro :lol:
Kad se unirmalim zovem te u svaleraciju

Kakav olos....sta reci....sam sebi kopa sto mi je najsmesnije...razumem da te briga za druge al kako sebe jjebes

Jel ima neki alibaba :zper: One stale sa klimom to da ulovis bog da te vidi....oni maltretiraju gore od zapadnjaka al barem te razlade :rotf:

Narafski :zper:

Ima cak komada 3, ali se ni jedan ne javlja :rotf:

Јбт, ти као да си из Еритреје дошла. :mrgreen:

20 i kusur dana jela jednom dnevno zeno :aaa:
Znaci sad isla do lab i usput gledam izloge sve bih da strpam u usta....jedva sam se suzdrzala da ne udjem kupim svasta sto ne smem stavim u usta.....gladan organizam strasno...nije zdravo sad da se natrpavam....par dana da odmorim i bacam se na fizicke aktivnosti da lom ne napravim

- - - - - - - - - -

Narafski :zper:

Ima cak komada 3, ali se ni jedan ne javlja :rotf:

Ima znaci sve cetri zene....popunjeno mesto u stali :zcepanje:
Ce iskoci neki....samo ti pecaj

Znaci sad isla do lab i usput gledam izloge sve bih da strpam u usta....jedva sam se suzdrzala da ne udjem kupim svasta sto ne smem stavim u usta.....gladan organizam strasno...nije zdravo sad da se natrpavam....par dana da odmorim i bacam se na fizicke aktivnosti da lom ne napravim

- - - - - - - - - -

moras da jedes drago dijete, makar na silu

- - - - - - - - - -

A čudno da se tebi ne spava ženo? :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam pocela da trcim, mozemo zajedno:lol:

Siroti j juce mu dali za dorucak dinje i lubenice....joj precrko od gladi
A bre dal su normalni
Jjebem ti budale mrtvi ladni voce za dorucak a onda mars na rintanje do rucka :pop:
Pobesneo....
I nama su to davali al uz americke palacinke pa bar necim napunis stomak....sta bre ovo samo voce

- - - - - - - - - -

Badminton ne, ali bajs obozavam :zaljubljena: Mada morala bih da pozajmim... Moze i brzo hodanje, tj. ti bzo hodaj a ja cu da trcim :rotf:

:ortakinje:
:lol:
Bajs je zakon....to najvise volim
Ja cu da vozim bajs ti trci pored mene :rotf:
E najjace je onaj bas sa prikolicom....ti da motas ja cu u prikolicu sa prasecom butkicom...vezbamo :rotf:

Siroti j juce mu dali za dorucak dinje i lubenice....joj precrko od gladi
A bre dal su normalni
Jjebem ti budale mrtvi ladni voce za dorucak a onda mars na rintanje do rucka :pop:
Pobesneo....
I nama su to davali al uz americke palacinke pa bar necim napunis stomak....sta bre ovo samo voce

- - - - - - - - - -

:ortakinje:
:lol:
Bajs je zakon....to najvise volim
Ja cu da vozim bajs ti trci pored mene :rotf:
E najjace je onaj bas sa prikolicom....ti da motas ja cu u prikolicu sa prasecom butkicom...vezbamo :rotf:

Koliko ja vidim, ova opcija sa prikolicom ce biti najverovatnija :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back