Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Потом су одлетели до шерпице с водом, налипали се и даље у живот.
Оба мачка су само жмиркала нису их констатовали ни колико је законом прописано, ноћ је била успешна по питању лова, а мама Сивка је на тавану помоћне зграде с мачићима... бар претпостављам.

Šta kažu deca? Jesu li išla u izvidnicu da vide mačišta? Koliko ih ima, kakvih su fela?

Šta kažu deca? Jesu li išla u izvidnicu da vide mačišta? Koliko ih ima, kakvih su fela?
Јесу, четири комада, шарени(шта год то значило!), могу мислити какви су то сада дивљаци, осим деце, а и то можда пре око две недеље никог нису видели сем мајке.
Иначе 2. јуна ће бити два месеца као се Сивка омацила, ваљда ће их извести доле у двориште обично то уради после тог времена.

Јесу, четири комада, шарени(шта год то значило!), могу мислити какви су то сада дивљаци, осим деце, а и то можда пре око две недеље никог нису видели сем мајке.
Иначе 2. јуна ће бити два месеца као се Сивка омацила, ваљда ће их извести доле у двориште обично то уради после тог времена.

Ceka da prodju babine... 40es dana :lol:

Piiizdim :besna:
udjem u kancelariju,upalim komp i on podigne sistem...posle pola minuta zacrni se ekran
i iskoci obavestenje "windows upgrade"
a nit sam rekla da mi treba windows 10 nit sam htela da menjam osmicu
da se ja pitam radila bi jos uvek na XP-u taj je bio najbolji od sve dece
:besna:

Piiizdim :besna:
udjem u kancelariju,upalim komp i on podigne sistem...posle pola minuta zacrni se ekran
i iskoci obavestenje "windows upgrade"
a nit sam rekla da mi treba windows 10 nit sam htela da menjam osmicu
da se ja pitam radila bi jos uvek na XP-u taj je bio najbolji od sve dece
:besna:

sam se nece na win10 apdejtovati....
to ko ove kokosi sto rade na salteru pa kazu pobrkalo im se stanje kase, nestalo struje. kokosi i nista manje glupe muske kolege ne znaju da se u bazi vidi svaki njihov korak.

Poslednja izmena od moderatora:

Šareni :D

pa isključite opšn za upgrejdz
Iks pe majka mara :lol:

Sve su mu te opcije bile pogašene :aha:

sam se nece na win10 apdejtovati....
to ko ove kokosi sto rade na salteru pa kazu pobrkalo im se stanje kase, nestalo struje. kokosi i nista manje glupe muske kolege ne znaju da se u bazi vidi svaki njihov korak. .

ne razumem se u šalterske radnike,a u kompjutere se ipak pomalo razumem.
znam šta klikćem,umem da pročitam obaveštenje koje se pojavi na ekranu
jedino ne znam da nije neko od kolega za vikend nešto prčkao i po mom kompu,mada im je u principu strogo zabranjeno
mada,i da saznam šta mi sad vredi :aha:

Poslednja izmena od moderatora:
da da, i salterski radnici se isto tako razumiju. niiisam niiisam nisiisam, pa kad joj kazes da je u 9:02 uradila to i to, onda ******.
dok ne upoznas salterske radnike i ne odes u vojsku pojma nemas gdje zivis.ali zato kad treba ukrasti tu su mastoviti i sve znaju. 80% salterskih radnika krade i dobili bi otkaz da ih neko oce malo poganjati

Lepo rekoh doticnom da je posao suvise tezak za jednu osobu... Ne, ne, kakve dve osobe, moze to i jedna... Do te mere da je OPET izbacio oglas... A ja bila u aprilu... Ma pali...

Sad samo molim boga da mene ne pozove opet i da me ne smara.

Ниси ноћас спавала?

Pa ja sam ti u drugoj zoni :lol:
Meni je sad noc
Trebace mi par dana da se obrnem natenane.....necu na silu da ne akam organizam

- - - - - - - - - -

Lepo rekoh doticnom da je posao suvise tezak za jednu osobu... Ne, ne, kakve dve osobe, moze to i jedna... Do te mere da je OPET izbacio oglas... A ja bila u aprilu... Ma pali...

Sad samo molim boga da mene ne pozove opet i da me ne smara.

Jjebe se njemu....totalni idiot....kako ne kapira da sebi pravi stetu aman

Pa ja sam ti u drugoj zoni :lol:
Meni je sad noc
Trebace mi par dana da se obrnem natenane.....necu na silu da ne akam organizam

- - - - - - - - - -

Jjebe se njemu....totalni idiot....kako ne kapira da sebi pravi stetu aman

Sad moras da resetujes organizam :lol:

Da li verujes da sam pocela da se smejem kada sam videla oglas. I naravno opet nije napomenuto da je posao za JEDNU osobu da radi SVE.

Smazah u toku noci nekoliko krmendali, ciniju vocne salate, tunjevinu, pahuljice s mlekom, opet vocnu salatu, tost i puter.....i jos mi je gladan organizam.....idiupickumaterinu :rotf: Aj sad udari jojo efekat to mnogo zdravo....i pola od ovoga sto smazah ne bih smela al hbg glad ne bira
Mars na spavanje stoko :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back