- Poruka
- 121.788

Odoh da lalam....pre nego smazem vrata frizidera
- - - - - - - - - -
U setih se ostala mi kesica indiskih oraha....na aerodromu grickala....ufuf mljac mljac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hahahha nisam![]()
)))
Odoh da lalam....pre nego smazem vrata frizidera
- - - - - - - - - -
U setih se ostala mi kesica indiskih oraha....na aerodromu grickala....ufuf mljac mljac

doco jel si kupio kartu za kalacha?
- - - - - - - - - -
gledam ovo po stoti put i ne verujem
))....gledam kako su mi ruke u haosu, zanoktice katastrofa pa da celi dan riljam golim rukama nebi ovakve bile, i mazem ih uredno...e pa cudo...
štitnjača affro
..pa nebi trebalo hormoni su mi uredu...bila sam sad 9-og na kontroli...
- - - - - - - - - -
..terapiju uzimam uredno...
onda si ih oštetila čišćenjem..ili sl.
...evo ne znam, uredno mazem ruke po nekoliko puta na dan...
Tako sam ja kad sam otkrila za žlezdu sada više ne..
Sedim na klupi, gledam u gras, udisem smogove i uzivam u sarenoj ladovini i vetru koji krasno pirućka ♡

....gledam kako su mi ruke u haosu, zanoktice katastrofa pa da celi dan riljam golim rukama nebi ovakve bile, i mazem ih uredno...e pa cudo...
A mrzim to i ne mogu da se opustim ako stan nije tip- top. Dohvatila da sredim, onako besno drnam i ode nokat... Joooj... samo da dodje vreme da zivim sama. Klinac je dresiran pa njega ne racunam.Meni pukao nokat na palcu. Tako i mi treba kada divljam, Dosla kuci i umesto da se istusiram, smutim kafu... prljav pod u kuhinjiA mrzim to i ne mogu da se opustim ako stan nije tip- top. Dohvatila da sredim, onako besno drnam i ode nokat... Joooj... samo da dodje vreme da zivim sama. Klinac je dresiran pa njega ne racunam.