Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakvo gorivo, svercovace se u gsp, a time moze da plati neku prasecu polutku :zjede:

imajte razumevanja, prividjaju mi se prasici, opet sam gladna, odoh do frizidera da ulovim nesto :lol:

..kod mene ima blizu pecenjara fantazija kakvo im je pecenje i cvarci i pihtije...a mogu da ti kazem i da nisu nesto bolesno skupi, nedavno sam ja kupovala
nesto manje od 2 kg bilo oko 10e mozda 12...kad preracunas...nista nije ostalo samo malo koscica sve se pojelo :lol:

Иди код деце, време ти је за легање.
ubi me mala sa nogama... a place kad je prebacim u krevetac... sve to razmazeno moja elektriko... sve cu ja to u vojnu skolu :lol:
ma kakvo gorivo, svercovace se u gsp, a time moze da plati neku prasecu polutku :zjede:

imajte razumevanja, prividjaju mi se prasici, opet sam gladna, odoh do frizidera da ulovim nesto :lol:

moze i da ode na pijacu u blok 42 ili 44 jbm li ga... i kupi Hvalitetnog vina pa se urolja s muzem svako bogovetno vece... ali dzaba... dzaba...

jao elektricna za tebe

WP_20160512_10_07_46_Pro.jpg

Сада ништа, али јутрос сам посматрао враБце.
На 17 степени Џена и ја око 6 седимо и кафенишемо у летњој гарнитури, а враБци излећу из баџура на даскама од комшијиног тавана... врапци за разлику од других птица и нису неки ранораниоци.
Поређају се на први штрик до комшијине куће, то им дође полигон за окупљање и чаврљање ујутро, џивџанају и кењају све у 16, ваљда им се свари током ноћи све што су јуче увече и после подне појели па да се ослободе баласта.:D
И то сви, од маторих бундаша, преко младића и девојака до најмлађих жутокљунаца!

Сада ништа, али јутрос сам посматрао враБце.
На 17 степени Џена и ја око 6 седимо и кафенишемо у летњој гарнитури, а враБци излећу из баџура на даскама од комшијиног тавана... врапци за разлику од других птица и нису неки ранораниоци.
Поређају се на први штрик до комшијине куће, то им дође полигон за окупљање и чаврљање ујутро, џивџанају и кењају све у 16, ваљда им се свари током ноћи све што су јуче увече и после подне појели па да се ослободе баласта.:D
И то сви, од маторих бундаша, преко младића и девојака до најмлађих жутокљунаца!

Evo zamislih, kakva scena :D

Cekam detetove nalaze da donese muz...

- - - - - - - - - -

Sad mu sve ispod normale... a bilo je iznad

- - - - - - - - - -

Cini mi se da me nista u zivotu ne pomera, samo deca i njihovo zdravlje... sve ostale bi glat pojela za rucak kami... :aha:

Evo zamislih, kakva scena :D
Потом су одлетели до шерпице с водом, налипали се и даље у живот.
Оба мачка су само жмиркала нису их констатовали ни колико је законом прописано, ноћ је била успешна по питању лова, а мама Сивка је на тавану помоћне зграде с мачићима... бар претпостављам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back