Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
to mi je zivotna zelja bre, on rinta a ja kupujem bunde ovde i sa svalerom idem na planinu![]()
Ako nije vegan ne vredi ti svaler, svejedima je tuki mlitav, tek svremena na vreme postizu erekciju. Holesterol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mi je zivotna zelja bre, on rinta a ja kupujem bunde ovde i sa svalerom idem na planinu![]()
izgleda
tamo su svi majusni i debeli, jer jedu przeno i mnogo testa po ceo dan...ide stomak pa oni...tako i muski i zenski
u sustini jedu ista g ko i ameri
Мексико је земља са најдебљим становништвом на свету. Једино их Хаваји шишају, ја мислим.
crnjak, od muke se smejemnisam pratila statistiku, ali mi se zeludac prevrce kad ih vidim, jer mene hrane istim govnima tamo
sreca u nesreci je sto sam ciknula pa sam jela jednom dnevno i smrsala cakcrnjak, od muke se smejem

deco ja jesam volela mek pre ovog, sad ga volim jos vise
da je nezdravo jeste, to necemo ni da diskutujemo, ali sto je ukusno pa nemam reci
ono kad ti je mek pojam za ukusnu hranu.....uopste se ne zajebavam, posle one hrane ovamo, mek je vrhunac kulinarstva, jer barem ima ukus
Ako nije vegan ne vredi ti svaler, svejedima je tuki mlitav, tek svremena na vreme postizu erekciju. Holesterol.

..a kao njihova hrana je voce i povrce i malo mesa...od cega onda da budu tako debeli...svasta...ispade kod nas sve bolje i lepse, nismo ni svesni sta imamo...
Сада ћеш се овде поправити.![]()

baš je bez veze kad ženska bali na pečenje

nisam pratila statistiku, ali mi se zeludac prevrce kad ih vidim, jer mene hrane istim govnima tamo
sreca u nesreci je sto sam ciknula pa sam jela jednom dnevno i smrsala cakcrnjak, od muke se smejem
Zamisli kad ti ukusna hrana u Beogradu, sta bi da dodjes ovvde kod mene na selo pa probas pecenje i domaca leba, pogaca velika ko pola stola... i domaca strudla s makom iz jbm li ga nekog sela poznatog po maku i orasima i rogacem...![]()
Opet sam gladna... srecom pa sam vec legla
- - - - - - - - - -
Jest i to sto kazes... ovaj moj skoro svaki dan jede kulena... ja mu kazem Nemoj umreces pre mene, a to nije dogovor...
A i moze svega 30ak puta mesecno... pih![]()

to je torta 
ja sam jos ranije govorila da smo mi idiotska nacija jer ne guramo kuhinju i ne reklamiramo
mi imamo najbolju sto se mog licnog ukusa tice, pored nase ja volim i kinesku
ne znam sestro ja nisam od njih ocekivala to, medjutim sve zivo prze i trpaju secere u sve, i ne vredi to se samo lepi, zene posle jednog deteta tamo kao sifonjer i ne vraca se vise na normalnu figuru
takva im i genetika, siroke guzice kratke nabijene, i to posle jedne trudnoce samo sve visne, dodaj na to mnogo przenog, mnogo secera, i eto ti sto kila za cas
i nasi su poceli da se goje ovde, imamo dosta podgojenih jer mnogo trpamo te pice i pljeskavice po ulici, gresimo, pretvoricemo se u te debile, treba da vratimo nase restorane i bife fazone
ma ja treba da smrsam, samo ne na ovaj nacin, opasno ovako
ja sam vec od zimus do pre polaska skinula 5 kg, jer sam pratila sve sto mi je prepisano
al tamo sam za 20 dana skinula dva broja konfenciska, ne znam koliko kila jer nisam imala vagu....to je vec bolstan nacin mrsavljenja![]()
radno vreme osmisljeno da ubije porodicu. na sve nacine. kad skuvati? kad se druziti? kad biti s decom? kad biti s muzem? kad videti sunce?

...sto bre, sta su vam davali? Da nije mozda korporativno smuckana...takva je ljaks...aditiv je mila majka u odnosu na druge sastojke...
...nisu vam pravili fahite, encilade, cili kon karne, torte sa corizom, gringa je isto fina, supu sa tortiljama, njihova hrana je bas onako, puna ukusa...doduse, sve mozes da iskvaris pa i lepu hranu ako je lose spremas...u kom ste delu Meksika bili?

Управо тако.
- - - - - - - - - -
Вечерас шетамо Теразијама М и ја и нађемо 50 евра.
Заборавих да се похвалим.
Verovatno sam napakovala za neku uplatu, pokupila sa papirima i ostalo na pogresnom mestu.Управо тако.
- - - - - - - - - -

Управо тако.
- - - - - - - - - -
opaaa, da castis![]()

jeste ih odmah potrosili?
kazu kad nadjes valja se odmah potrositi...
kad cu ja da nadjem milionce... potrosila bih za dok si rekao keks

Јок бре, уредно сам их похранила у плехану кутију с ловом.
Јок бре, уредно сам их похранила у плехану кутију с ловом.