Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мексико је земља са најдебљим становништвом на свету. Једино их Хаваји шишају, ја мислим.

nisam pratila statistiku, ali mi se zeludac prevrce kad ih vidim, jer mene hrane istim govnima tamo
sreca u nesreci je sto sam ciknula pa sam jela jednom dnevno i smrsala cak :rotf: crnjak, od muke se smejem

deco ja jesam volela mek pre ovog, sad ga volim jos vise :rotf:
da je nezdravo jeste, to necemo ni da diskutujemo, ali sto je ukusno pa nemam reci :rotf:
ono kad ti je mek pojam za ukusnu hranu.....uopste se ne zajebavam, posle one hrane ovamo, mek je vrhunac kulinarstva, jer barem ima ukus

Zamisli kad ti ukusna hrana u Beogradu, sta bi da dodjes ovvde kod mene na selo pa probas pecenje i domaca leba, pogaca velika ko pola stola... i domaca strudla s makom iz jbm li ga nekog sela poznatog po maku i orasima i rogacem... :lol:
Opet sam gladna... srecom pa sam vec legla

- - - - - - - - - -

Ako nije vegan ne vredi ti svaler, svejedima je tuki mlitav, tek svremena na vreme postizu erekciju. Holesterol.

Jest i to sto kazes... ovaj moj skoro svaki dan jede kulena... ja mu kazem Nemoj umreces pre mene, a to nije dogovor... :mrgreen:
A i moze svega 30ak puta mesecno... pih :aha:

..a kao njihova hrana je voce i povrce i malo mesa...od cega onda da budu tako debeli...svasta...ispade kod nas sve bolje i lepse, nismo ni svesni sta imamo...

ja sam jos ranije govorila da smo mi idiotska nacija jer ne guramo kuhinju i ne reklamiramo
mi imamo najbolju sto se mog licnog ukusa tice, pored nase ja volim i kinesku

ne znam sestro ja nisam od njih ocekivala to, medjutim sve zivo prze i trpaju secere u sve, i ne vredi to se samo lepi, zene posle jednog deteta tamo kao sifonjer i ne vraca se vise na normalnu figuru
takva im i genetika, siroke guzice kratke nabijene, i to posle jedne trudnoce samo sve visne, dodaj na to mnogo przenog, mnogo secera, i eto ti sto kila za cas

i nasi su poceli da se goje ovde, imamo dosta podgojenih jer mnogo trpamo te pice i pljeskavice po ulici, gresimo, pretvoricemo se u te debile, treba da vratimo nase restorane i bife fazone

nisam pratila statistiku, ali mi se zeludac prevrce kad ih vidim, jer mene hrane istim govnima tamo
sreca u nesreci je sto sam ciknula pa sam jela jednom dnevno i smrsala cak :rotf: crnjak, od muke se smejem

...sto bre, sta su vam davali? Da nije mozda korporativno smuckana...takva je ljaks...aditiv je mila majka u odnosu na druge sastojke...

...nisu vam pravili fahite, encilade, cili kon karne, torte sa corizom, gringa je isto fina, supu sa tortiljama, njihova hrana je bas onako, puna ukusa...doduse, sve mozes da iskvaris pa i lepu hranu ako je lose spremas...u kom ste delu Meksika bili?

Zamisli kad ti ukusna hrana u Beogradu, sta bi da dodjes ovvde kod mene na selo pa probas pecenje i domaca leba, pogaca velika ko pola stola... i domaca strudla s makom iz jbm li ga nekog sela poznatog po maku i orasima i rogacem... :lol:
Opet sam gladna... srecom pa sam vec legla

- - - - - - - - - -

Jest i to sto kazes... ovaj moj skoro svaki dan jede kulena... ja mu kazem Nemoj umreces pre mene, a to nije dogovor... :mrgreen:
A i moze svega 30ak puta mesecno... pih :aha:

pa to ti kazem, ja sam pljuvala po maksi pijaci, danas to jedem jer sam prespavala pijacu zbog vremenske razlike i puta....i moram da priznam da je ukusno :lol:
kad se vratim u normalu odoh na pijacu po jos ukusnije
a tek to tvoje domace iha to tek ne treba komentarisati

njima je patispanj sa slagom torta, ja sam to videla na tvu nisam mislila da je bukvano tako bas, jeste :sad2: to je torta :dash:

ja sam jos ranije govorila da smo mi idiotska nacija jer ne guramo kuhinju i ne reklamiramo
mi imamo najbolju sto se mog licnog ukusa tice, pored nase ja volim i kinesku

ne znam sestro ja nisam od njih ocekivala to, medjutim sve zivo prze i trpaju secere u sve, i ne vredi to se samo lepi, zene posle jednog deteta tamo kao sifonjer i ne vraca se vise na normalnu figuru
takva im i genetika, siroke guzice kratke nabijene, i to posle jedne trudnoce samo sve visne, dodaj na to mnogo przenog, mnogo secera, i eto ti sto kila za cas

i nasi su poceli da se goje ovde, imamo dosta podgojenih jer mnogo trpamo te pice i pljeskavice po ulici, gresimo, pretvoricemo se u te debile, treba da vratimo nase restorane i bife fazone

...mi smo poznati po tome sto nam tudje g* vazda mirisalo....da smo pametniji nebi bili gde jesmo to je cinjenica....a sto se kafana i bifea tice slazem se, i da se malo vise kuva
po kucama...da se jede domace...ja tvrdim da je bolje beli hleb domaci umesen u kuci, nego kao neki crni iz prodavnice..pa tako redom...dok smo jeli drugacije i bili smo zdraviji...

..da znam da stranci trpaju u sve secer i te pojacivace ukusa, jer im je sve bljutavo..posle kod nas padaju u nesvvest od odusevljenja...zato odu pa pricaju o nasoj sarmi i pasulju sa
suvim rebrima kao ne znam o cemu....dzaba im pare kad jedu zacinjene gume od bicikla...

ma ja treba da smrsam, samo ne na ovaj nacin, opasno ovako
ja sam vec od zimus do pre polaska skinula 5 kg, jer sam pratila sve sto mi je prepisano
al tamo sam za 20 dana skinula dva broja konfenciska, ne znam koliko kila jer nisam imala vagu....to je vec bolstan nacin mrsavljenja :pop:

poenta je da se osecas dobro. Nije vaga jedini pokazatelj zdravlja. Ovo govorim i mamama malih bebaca... ali stvarno je tako... nije zdrava nijedna krajnost... ali je ipak najbitnije kako se ti osecas. Neko moze da nosi kile, neko ne

- - - - - - - - - -

pa kad da kuvaju kad rade od 9-5

- - - - - - - - - -

radno vreme osmisljeno da ubije porodicu. na sve nacine. kad skuvati? kad se druziti? kad biti s decom? kad biti s muzem? kad videti sunce?

...sto bre, sta su vam davali? Da nije mozda korporativno smuckana...takva je ljaks...aditiv je mila majka u odnosu na druge sastojke...

...nisu vam pravili fahite, encilade, cili kon karne, torte sa corizom, gringa je isto fina, supu sa tortiljama, njihova hrana je bas onako, puna ukusa...doduse, sve mozes da iskvaris pa i lepu hranu ako je lose spremas...u kom ste delu Meksika bili?

na kozumelu smo bili prvo, onda na brodu
na kozumelu nam kuvo lokani covek, placaju ga da donese klopu, spremo je g da isteramo oci...ne njihovu kuhinju
americke palacinke, pirinac, makarone, przeno pile
meni je, posto je prve nedelje vec poceo da otkazuje organizam, donosio da jedem posebno pa mi je donosio kuvano pile ne przeno, ali isto ova testa sam jela

a na brodu, to je strava i uzas, tamo imas pola indonezanska ljuta g koja je nisam smela da stavim u usta, a vidim i ostali evropljani nisu ih jeli uopste
i imas ovo za evropljne: pire iz kesice, trumanova jaja, belo meso ili riba (vac sam napisala ne razlikuje se ukus), kecap, musle, zelena salta....to ti je to
kad mozes odes gore gde su gosti pa tamo jedes, al to mozes jednom dnevno i ne svaki dan, to me spasilo dva tri puta, isto je nezdravo g strasno i bezukusno takodje, al ima veci izbor pa proberes nesto, dakle samo je razlika u kvantitetu ne u kvalitetu, jednostvano oni jedu djubre

jela sam po americi gradu njihova g fast fudove jer za restoran nemas love, mek je za one fast fudove kulinarski vrhunac :lol:

jedino se po hotelima izvlacila par puta sa necim malo ukusnijim

da se razumemo, ne sumnjam da bi u meksiku imalo stosta da se proba da sam ja to mogla da stavim u usta....s obzirom da sam ja jos prve nedelje ciknula morala sam da pazim sta stavljam u usta i da ostane unutra da ne izadje kako je uslo, tako da o domacoj meksickoj kuhinji ne mogu da sudim jer sam slabo probala, ali sam videla kod drugih, mnogo secera mnogo przenja i masnoca, nije zdravo ich

Poslednja izmena:
Управо тако.

- - - - - - - - - -

Вечерас шетамо Теразијама М и ја и нађемо 50 евра. :lol:

Заборавих да се похвалим.

Ja sam tako juce sebe iznenadila...trazila neke papire iz banke i nikako da nadjem, pa krenem da pretrazujem fasciklu sa nekim garancijama i ispadne beli koverat...prvo ga samo sklonim u stranu, kao prazan je, a kad sam vracala sve nazad, pogledam unutra, kad ono - jevrici, zaboravljeni. :lol: Verovatno sam napakovala za neku uplatu, pokupila sa papirima i ostalo na pogresnom mestu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back