Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa šta ima veze.... i ko nema problema sa sinoosima treba da konzumira taj divlji krastavac... ako nema divlji, ima morski :lol:

morem plutaju morski krastavci..može da se uzme, ne mora da se kupuje

Nači, sssssssssmor... petak, a ja radim i tako ( :

Zgrade na potezu Skojevsko naselje -Vidikovac,o kojima pricate su skoro zavrsene....sad se radi sve ono oko njih...trotoari,parkinzi isl.
A neke su i useljene,vec :)

....nismo pircali o toj zgradi, bar ja nisam na tu mislila, vec na one Stankom zgrade dole na Čukarickoj padini koje stoje neuseljene i ne zavrsene skroz godinama....

- - - - - - - - - -

...dosla sa Ade prosetala malo, ne mogu celi krug boli me noga...ali dobro je i ovo...rucala i sad kafica :)

Brojim ovu crkavicu od plate
ImageUploadedByForum1463755038.468019.jpg

trenutno se osecam apsolutno i uzasno bezveze, nepodnosljiva sam sama sebi :sad2:

ne znam ni koji je dan, mozda sam u pms-u

sedim u kuci, zinem u internet, nista ne radim, ne mogu da spavam, gojim se, ispovedam se nekom glupom sajtu

koristim Microsoft Edge

dno :pljus:

trenutno se osecam apsolutno i uzasno bezveze, nepodnosljiva sam sama sebi :sad2:

ne znam ni koji je dan, mozda sam u pms-u

sedim u kuci, zinem u internet, nista ne radim, ne mogu da spavam, gojim se, ispovedam se nekom glupom sajtu

koristim Microsoft Edge

dno :pljus:
Ima i gore; bar ti telefon ne poziva sam od sebe stranke posle ponoći, kad ga uštekaš na punjenje :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back