Sto se tice papira sad sve ide preko j. beleznika i ako sve nije cisto nece ni da radi ugovor.
..pa ne znam verovatno si u pravu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice papira sad sve ide preko j. beleznika i ako sve nije cisto nece ni da radi ugovor.
..pa ne znam verovatno si u pravu...
..cuti ne staji mi na muku...veci mi je problem sto nemam drugog nacina da se grejem...e to ce biti veselo![]()
Na pelete, efikasno i cisto. (ovde se drzava setila da pokrije 70% cene za peci na pelete, pokusavaju da smanje zagadjenje, a i prevelike su sece suma zaradi ogreva).
i gde da drzim te pelete, ni supe ni ostave ni niceg...Zato sto sad garantuje svojom imovinom, takav zakon.
Male su to peci. Peleti su u stalnoj prodaji, ne moras da imas zalihe (bar je ovde tako, jedino sto su van sezone jeftiniji pa je pametnije onda da se skladiste, ko ima gde)....a gde da stavim pec u 30kv da sve terasom?i gde da drzim te pelete, ni supe ni ostave ni niceg...
...a gde da stavim pec u 30kv da sve terasom?i gde da drzim te pelete, ni supe ni ostave ni niceg...
- - - - - - - - - -
..aha,pa dobro ima to smisla....
Male su to peci. Peleti su u stalnoj prodaji, ne moras da imas zalihe (bar je ovde tako, jedino sto su van sezone jeftiniji pa je pametnije onda da se skladiste, ko ima gde).
Ali, oni koji su kupili stan u izgradnji bih posebno drao...

Ali, oni koji su kupili stan u izgradnji bih posebno drao...
..pojma nemam nisam upucena uopste...valjda cu moci bez toga, od kad imam spavacu sobu, grejem fakticki samo 23 kv...ali vredi videti i informisati se ko zna sta zivot nosi...
- - - - - - - - - -
..mi nismo kupili u izgradnji...![]()
Koliki tupson treba da budes za to?
Kad sam na potezu Brdo - Zarkovo - Skojevsko- Cerak - Jadikovac volim da vidim ono naselje Zike Mustikle, bese 1000 prevarenih ili tako nekako. Gledam one zgradurine i pitam se gde je mozak?
- - - - - - - - - -
Gde ti zivis, leba ti?
nije lepo....
...neka ti nemoj da vredjas Vidikovacnije lepo....
...da one stoje i jos mnogo takvih ima u okolini, znas kako ljudi koji su ziveli u neko drugo vreme nisu ni znali da neko moze tako nesto da im napravi,
prosto se zakon postovao, posle doslo neko novo vreme i neki novi "ljudi" koji nisu prezali ni od cega da bi dosli do kapitala...sta se desava sa tim
zgradama i hoce li ih ikad zavrstiti ko to zna, verovatno hoce...a kako ti ljudi koji su dali zadnju paru, zive samo oni znaju...![]()
U zemlji gde jedan covek zove Tviter telefonom a drugi spasava sve.![]()
Ne mogu da verujem kako se ljudi jos u Srbiji naloze na nesto cega nema.
Pricao mi covek kad se napravilo naselje bila samo jedna prodavnica i prozvali ga Jadikovac. Naravno, sad je to korektno naselje, ali meni ostao naziv i dan danas.
Nisam skoro bio, ali kazu da su kao poceli da zavrsavaju te zgrade. Daj Boze.
- - - - - - - - - -
Ih, bila masovna pojava u Beogradu. Nudili i meni tako jedan stan. Rekoh, hvala ne treba.

..jes to bilo tuga tuzna kad se gradilo...a sad imaju sve sto im treba sem bioskopa i pozorista...da to imaju u centar nebi ni trebali da idu ako tamo ne rade...mali grad za sebe
...nism bas zagledala kako sad izgledaju,nesto ne prodjem cesto tuda....valjda ih jednom i zavrise...
Pijuckam
i slusam razgovor kolege .Prica sa zenom.Kuco,macoo,pileee,Nedostajes miii
Odoh da strajkujem .Neznam za to,ja ne bih mogao raditi taj posao..meni je to kao u zatvoru.
svud si ogranicen i celo vreme gledas u isto..osim ako ne nadjes neku razonodu,ili nocnu zanimaciju.
tako metla...neka ti nemoj da vredjas Vidikovacnije lepo....
...da one stoje i jos mnogo takvih ima u okolini, znas kako ljudi koji su ziveli u neko drugo vreme nisu ni znali da neko moze tako nesto da im napravi,
prosto se zakon postovao, posle doslo neko novo vreme i neki novi "ljudi" koji nisu prezali ni od cega da bi dosli do kapitala...sta se desava sa tim
zgradama i hoce li ih ikad zavrstiti ko to zna, verovatno hoce...a kako ti ljudi koji su dali zadnju paru, zive samo oni znaju...![]()
Pricao mi covek kad se napravilo naselje bila samo jedna prodavnica i prozvali ga Jadikovac. Naravno, sad je to korektno naselje, ali meni ostao naziv i dan danas.
Nisam skoro bio, ali kazu da su kao poceli da zavrsavaju te zgrade. Daj Boze.
- - - - - - - - - -
Ih, bila masovna pojava u Beogradu. Nudili i meni tako jedan stan. Rekoh, hvala ne treba.

))