Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
,,То" млатнем само кад се баш одвалим од алкохола, а пошто се споменуто одваљивање није десило годинама... онда ништа.
Иначе је главобоља једини бол који не трпим, али ме мимоилази сем у случају који сам горе споменуо.

Можда да смањиш кафу, оно бар колико спомињеш рекло би се да се тактички трујеш истом, а ако имаш проблема са синусима, онда дивљи краставац, Регина (и не само она) тврди да јој је помогао.
TAj divlji krastavac je pomogao i mjoj najboljoj drugarici...kaze da je progledala posle tih kapi :)

prvi put cujem za taj krastavac...sta je to, kakve kapi?

pijem 3 kafe dnevno
Најједноставније и најјефтиније нађеш дивљи краставац(има слике на нету, а може и неки ботаничар да ти помогне) на Фрушкој Гори, или Авали и неколико пута дневно забачене главе исцедиш неколико капи у ноздрве.
Кажу и да пресан сок алоје вере има слично дејство.

Ја сам устао још јутрос у 5, радио до око пола једанаест, одвалио се од јагода на салашу, саћу да ручам парадајз чорбице и насува с кромпиром, петак је оф корс и потом највероватније ћу да залегнем... ко рано рани цео дан спава!:D

ja sam sinoc spremala cuftice u paradajz sosu za danas. veceras cu mozda ovaj burek, sutra riba, subota je dan za ribu. vikend slatkis ce verovatno biti kapri torta dok su jagode jos ovako lepe :D

Знала сам да је овај форум од неке користи.

Сад знам шта ћу за ручак :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back