електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Кијам и шмрчем. Око мене се беле згужване папирнате марамице. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кијам и шмрчем. Око мене се беле згужване папирнате марамице.![]()
đe je to jeebalo te sunce?![]()
Zgrade na potezu Skojevsko naselje -Vidikovac,o kojima pricate su skoro zavrsene....sad se radi sve ono oko njih...trotoari,parkinzi isl.
A neke su i useljene,vec![]()
Планирам одлазак у локал "Пиво и кобаја", отворио ми се у комшилуку. Мени обећава.
![]()
Имаш у Браничевској (код Храма) а имаш сад и овде, у Рузвелтовој, преко пута ТЦ Зира.
eeee bas sam htela da te pitam kad cemo tamo![]()
....nismo pircali o toj zgradi, bar ja nisam na tu mislila, vec na one Stankom zgrade dole na Čukarickoj padini koje stoje neuseljene i ne zavrsene skroz godinama....
- - - - - - - - - -
...dosla sa Ade prosetala malo, ne mogu celi krug boli me noga...ali dobro je i ovo...rucala i sad kafica![]()
Ја бих што пре ако је икако могуће.![]()
Имаш у Браничевској (код Храма) а имаш сад и овде, у Рузвелтовој, преко пута ТЦ Зира.
od ponedeljka neki dan
Mislio sam na te kod Skojevskog, ali ako ima i tih na Padini, pa i to je tuga. Hohstaplera na kilo u ovom gradu.
Hoce li i toj ulici da vrate stari naziv?
...a ima toga svuda, i u Zarkovu pored mosta ona zgrada sto stoji ko na "veresiji" visi iznad one provalije se evo zavirsava, a godinama je stajala na pola ozidana...
Не бих рекла.
To sam video i nemam komentar.