- Poruka
- 50.280
Ja nisam mlatnula nista 
Za divno cudo nemam migrene bez obzira na promenu vremena.

Za divno cudo nemam migrene bez obzira na promenu vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда да смањиш кафу, оно бар колико спомињеш рекло би се да се тактички трујеш истом, а ако имаш проблема са синусима, онда дивљи краставац, Регина (и не само она) тврди да јој је помогао.ti si srecan covek
TAj divlji krastavac je pomogao i mjoj najboljoj drugarici...kaze da je progledala posle tih kapiМожда да смањиш кафу, оно бар колико спомињеш рекло би се да се тактички трујеш истом, а ако имаш проблема са синусима, онда дивљи краставац, Регина (и не само она) тврди да јој је помогао.
Најједноставније и најјефтиније нађеш дивљи краставац(има слике на нету, а може и неки ботаничар да ти помогне) на Фрушкој Гори, или Авали и неколико пута дневно забачене главе исцедиш неколико капи у ноздрве.prvi put cujem za taj krastavac...sta je to, kakve kapi?
pijem 3 kafe dnevno
ja sam sinoc spremala cuftice u paradajz sosu za danas. veceras cu mozda ovaj burek, sutra riba, subota je dan za ribu. vikend slatkis ce verovatno biti kapri torta dok su jagode jos ovako lepe![]()
Знала сам да је овај форум од неке користи.
Сад знам шта ћу за ручак![]()
ja sam mislila da sam ovo pisala na kuvanju sad se cudim otkud post na ovoj temi![]()