Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje laje... ne prestaje...
Zar nemas neko jace osvetljenje da pogledas na sta laje?

Ja tacno znam kad moji laju na coveka, kad na ulicnog psa, kad na macku, kad se solidarisu sa komsijskim psom, a kad me zovu da odnesem klopu. :lol:

Jedno vreme je dzogirao neki momak, sportista i sve vreme kad prodje ispred kuce on im zvizdi da ih nervira, smesni su mu kad stanu na kapiju i horski ga laju. Oducim ih ja od toga, a onda se nakon nekog vremena pojavi ptica u jelama koja je imala isti zvizduk kao onaj momak. I kad cuju, strce se na kapiju da laju, ne vide nikog, kad se ptica oglasi iz jele, oni unezvereni, nikako da pohvataju ko ih to zeza. Trebalo im je nedelju dana da skontaju da to zvizdanje nema veze sa njima. :lol:

Dobro Cicak
Ja da zivim uzela bih sekiru na tvom mestu, realno
Za kk drzis kuce u nedodjiji?
Stavi sekiru pored kreveta, ako ti kuce ne laje svaku noc, IMA RAZLOG STO LAJE
IMAS LI TI PREDSTAVU KOLIKO JE LUDAAK NA ULICI NON-STOP, ILI SVE ZIVIS U TOJ TVOVOV SKOLJKI, IL KAKO JE VEC NAZIVAS>?

- - - - - - - - - -

I molim vas da me niko ne preispitava za pravopisne greske jer vole neki to, pomislite, neko je mozda stv u opasnosti
Realno ja ne razumem zasto mi nemamo pistolj u kuci.
Resila sam da ga nabavim a pre toga krenem na pucanje.
Ne svidja mi se drzanje oruzja zbog dece ali mislim da je krajnje vreme.
Prestao je da laje... cesto on laje tako bzvz na macke kerove jezeve bicikle... ko bi svaki put izlazio

Prestao je da laje... cesto on laje tako bzvz na macke kerove jezeve bicikle... ko bi svaki put izlazio

Ви као да живите у сред прерије. Немате комшије?

Nama je dosao provalnik, al moje kucence spavalo sa sestrom u krevetu. Hteo je da razvali prozor kad je ovaj rovario po dvoristu

Davno, imala sam samo kokera i kad je jedne noci poblesavela od lajanje, kaze muz - ucutkaj ovo kuce rano ustajem, ja - bolje pogledaj sta se desava napolju, on - ma laje na vetar. Ustane ujutru i cujem ga gde zove policiju, obili mu auto. :lol:
Od tada nije vise tako lezeran kad se nocu oglase malo zesce.

Zar nemas neko jace osvetljenje da pogledas na sta laje?

Ja tacno znam kad moji laju na coveka, kad na ulicnog psa, kad na macku, kad se solidarisu sa komsijskim psom, a kad me zovu da odnesem klopu. :lol:

Jedno vreme je dzogirao neki momak, sportista i sve vreme kad prodje ispred kuce on im zvizdi da ih nervira, smesni su mu kad stanu na kapiju i horski ga laju. Oducim ih ja od toga, a onda se nakon nekog vremena pojavi ptica u jelama koja je imala isti zvizduk kao onaj momak. I kad cuju, strce se na kapiju da laju, ne vide nikog, kad se ptica oglasi iz jele, oni unezvereni, nikako da pohvataju ko ih to zeza. Trebalo im je nedelju dana da skontaju da to zvizdanje nema veze sa njima. :lol:

Isto, potpuno razliciti laveziza coveka, za psa, za macku ili sacuvaj bozeza jeza, taj za jeza je najbesniji ikada :lol:

Imamo samo jednu komsinicu... s druge strane njive... kazem ti kao salas

Ih bre kao da je kera tesko otrovati... naravno da je u dvoristu

Pa nije tesko naucit kera i da ne jede svasta. OVa moja crna ludaca naviknuta ko stene da ne jede nista van cinije, mozes da joj das najsocniju sniclu nece ni da je omirise akko je van cinije

- - - - - - - - - -

Davno, imala sam samo kokera i kad je jedne noci poblesavela od lajanje, kaze muz - ucutkaj ovo kuce rano ustajem, ja - bolje pogledaj sta se desava napolju, on - ma laje na vetar. Ustane ujutru i cujem ga gde zove policiju, obili mu auto. :lol:
Od tada nije vise tako lezeran kad se nocu oglase malo zesce.

Tako sam ja pre par godina, ove lujke laju li laju al ybg one laju uvek, i nista ja uteram ih unutra da ne smaraju, kad ujutru kaze komsija jel si cuo nesto obili mi kucu sve odneli. Reko nisam :rumenko:

:lol:

- - - - - - - - - -

Ne znam na koju foru, ali moja luda kokerica nosala je stalno jeza tamo-amo i lajala ko blesava na njega. Drugi nisu bili tako spretni. :lol:

Ove moje nisu toliki avanturisti, samo kopaju zemlju oko njega, ne smeju da ga pipnu hahaha

- - - - - - - - - -

Vidi ako nabavis pistolj onda moras da budes spremna da ga upotrebis, jer onaj sto je krenuo na tebe ne plasi se da upotrebi svoj. Al malo je eben nas zakon za to pucanje, pola familije mi u muriji, tetka inspektor za krvne delikte, svasta je videla al opet dok ti dokazes da je bila samoodbrana ima prodje par godina a nije iskljuceno da tebe osude :lol:

Pa nije tesko naucit kera i da ne jede svasta. OVa moja crna ludaca naviknuta ko stene da ne jede nista van cinije, mozes da joj das najsocniju sniclu nece ni da je omirise akko je van cinije
- - - - - - - - - -
Tako sam ja pre par godina, ove lujke laju li laju al ybg one laju uvek, i nista ja uteram ih unutra da ne smaraju, kad ujutru kaze komsija jel si cuo nesto obili mi kucu sve odneli. Reko nisam :rumenko:
:lol:
Ove moje nisu toliki avanturisti, samo kopaju zemlju oko njega, ne smeju da ga pipnu hahaha
Moja najstarija ima neku alergiju i hoce da kaslje povremeno, kao da se prigusila. Snimilo je ovo dvoje drugih da je ja odmah zovem da dodje i vidim sta joj je, pa ljubomore resili da simuliraju i oni - prvo najmanji, pa ona bela, a danas i komsijski preko ograde kaslje na isti nacin cim smo u blizini, kad nismo umrle sa cerkom. :rotf:
Dakle, cudovista. :lol:

Moja najstarija ima neku alergiju i hoce da kaslje povremeno, kao da se prigusila. Snimilo je ovo dvoje drugih da je ja odmah zovem da dodje i vidim sta joj je, pa ljubomore resili da simuliraju i oni - prvo najmanji, pa ona bela, a danas i komsijski preko ograde kaslje na isti nacin cim smo u blizini, kad nismo umrle sa cerkom. :rotf:
Dakle, cudovista. :lol:

Danas sam ih setao i izvedem prvo najstariju, ove dve su stajale pored kapije i svo vreme ispustale neke otuzne zvuke izmedju lajanja, cvilenja i samrtnog ropca :lol:

Ljubomorna pseta :lol:

Kako ce one bez vas, ili je pravo pitanje mozda, kako ce onaj ko ih cuva sam sa njima. :lol:

ma navikle su na moju kevu, nije im problem. Ova crna je najvise vezana za mene, ona kad idem negde tacno me provali jel idem na duze, nece da izadje napolje da se "pozdravi", sakrije se unutra i nece da izadje, pa posle par dana sedi ispred kapije i ceka :lol:

Al ok su sa kevom, navikle su. Vise ce one meni da neodstaju nego ja njima :lol:

ma navikle su na moju kevu, nije im problem. Ova crna je najvise vezana za mene, ona kad idem negde tacno me provali jel idem na duze, nece da izadje napolje da se "pozdravi", sakrije se unutra i nece da izadje, pa posle par dana sedi ispred kapije i ceka :lol:

Al ok su sa kevom, navikle su. Vise ce one meni da neodstaju nego ja njima :lol:

Zar ti nisi na brodu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back