електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ok.
Banat - poplave, depresija, Carska bara i žena koju je ubio medved.
To su mi sledeće asocijacije na temu Banata.
Ок, примили смо к знању.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.
Banat - poplave, depresija, Carska bara i žena koju je ubio medved.
To su mi sledeće asocijacije na temu Banata.
da...i ovde se čujem u jednom kraju naselili medvedi
sic na tlc-u gledam kako je lik jeo medvedje meso i dobio trihinelozu do kraja zivota![]()
Мора добро термички да се обради, тј крвнички испече, или скува, а може и да стоји у замрзивачу на -17Ц дуже од 9 месеци.sic na tlc-u gledam kako je lik jeo medvedje meso i dobio trihinelozu do kraja zivota![]()
Мора добро термички да се обради, тј крвнички испече, или скува, а може и да стоји у замрзивачу на -17Ц дуже од 9 месеци.
Бтв ловци печену међедину зачињавају баВутом, али стварно!
Одрезак који се пече мора бити тањи да топлота уништи све ларве и то се рачуна.ovaj kaze da je njegov prijatelj jeo dobro pecenog, a on midijum
tako je i pokupio trihinelu
Одрезак који се пече мора бити тањи да топлота уништи све ларве и то се рачуна.
Али није битно, после акутног стања живеће мање више без нарочитих проблема сем неко други ако њега поједе.
Неће, мало ће их осећати.koliko sam cula, zivece sa bolovima do kraja zivota
Ko jede međeda?
Životni vek međeda je 30-40 godina...poejedete nekog svog vršnjaka...zijuuuuuu...školskog druga svog..to je bwe tvrdo ko đon, garantovano..ja ni keru ne dajem granule sa međedetinom, divljim svinjama i ostalim egzotikama i divljojedima..
- - - - - - - - - -
paooziram...pijem sok od višnje..
Grozno...Mnogi ga trpaju u kobasice kao jedan od sastojaka, time je čitava stvar još opasnija, jer se kobasice ne obrađuju termički ugl. već se samo dime.
vidiš nisam ni znao da je medved jestiv
et tema...saću pijem drugu kafu
Ybt da vas ne zna covek pa upadne ovde i vidi o cemu pisete, jedenje medjeda, padanju kroz prozor i paradiranju, pomislio bi da ste ludji no sto jeste![]()
Misliiiim, u Zrendži voda iz česme kancerogena već godinama, a od inustrije nije ostalo ni 5%, tako da je vojna parada sigurno nešto što su Zrenjaninci jedva čekali.