Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sic na tlc-u gledam kako je lik jeo medvedje meso i dobio trihinelozu do kraja zivota :(
Мора добро термички да се обради, тј крвнички испече, или скува, а може и да стоји у замрзивачу на -17Ц дуже од 9 месеци.
Бтв ловци печену међедину зачињавају баВутом, али стварно!

- Hoće li biti trećeg svetskog? - Konj A
- Neće budalo, stavrno si dosadan sa tom tvojom pesimističkom paranojom. - Konj B
- Neko sranje će sigurno da se desi.. Vidi Siriju, Ukrajinu, Koreju.. A evo počeli su i po evropi da lete u vazduh.. - Konj A
- Aman čoveče! Ovaj.. Aman KONJU jedan.. - Konj B raširi kopita..
- Dobro, a rastuće tenzije u regionu? Šta je sa tim? - Konj A
- Tenzija je uvek bilo.. smiri se. - Konj B
- Ok onda a šta ćemo sa Nedom? - Konj A
- Šta s Nedom.. širila žena veš i pala.. dešava se. Samo ti čitaj novine i gledaj u taj komp pa ćeš poludeti. - Konj B
- U pravu si. Vlada prava mala medijska histerija.. - Konj A
- Nego.. jel ima nešto za klopu? - Konj B
- Eno ti tamo frižider pa vidi.. neću ja da ti spremam.. na pepeju sam. - Konj A
- Ma.. - Konj B mahnu glavom, ustade i otvori frižider.. - Nepoprvljiv slučaj.. nego da vidimo šta ima ovde.. šunka.. kačkavalj.. mmmm

Šta trenutno radim 4?

Pričam sam sa sobom... (i frižiderom)

Мора добро термички да се обради, тј крвнички испече, или скува, а може и да стоји у замрзивачу на -17Ц дуже од 9 месеци.
Бтв ловци печену међедину зачињавају баВутом, али стварно!

ovaj kaze da je njegov prijatelj jeo dobro pecenog, a on midijum
tako je i pokupio trihinelu

ovaj kaze da je njegov prijatelj jeo dobro pecenog, a on midijum
tako je i pokupio trihinelu
Одрезак који се пече мора бити тањи да топлота уништи све ларве и то се рачуна.
Али није битно, после акутног стања живеће мање више без нарочитих проблема сем неко други ако њега поједе.

Одрезак који се пече мора бити тањи да топлота уништи све ларве и то се рачуна.
Али није битно, после акутног стања живеће мање више без нарочитих проблема сем неко други ако њега поједе.

koliko sam cula, zivece sa bolovima do kraja zivota

Ko jede međeda?

Životni vek međeda je 30-40 godina...poejedete nekog svog vršnjaka...zijuuuuuu...školskog druga svog..to je bwe tvrdo ko đon, garantovano..ja ni keru ne dajem granule sa međedetinom, divljim svinjama i ostalim egzotikama i divljojedima..

- - - - - - - - - -

paooziram...pijem sok od višnje..

Ko jede međeda?

Životni vek međeda je 30-40 godina...poejedete nekog svog vršnjaka...zijuuuuuu...školskog druga svog..to je bwe tvrdo ko đon, garantovano..ja ni keru ne dajem granule sa međedetinom, divljim svinjama i ostalim egzotikama i divljojedima..

- - - - - - - - - -

paooziram...pijem sok od višnje..

Mnogi ga trpaju u kobasice kao jedan od sastojaka, time je čitava stvar još opasnija, jer se kobasice ne obrađuju termički ugl. već se samo dime.

...kada sedis u starom kaficu koji te zna i koji znas...mirises na svoj parfem...narucis svoju kafu...slusas obradu woman in love I citas magazin koji je potpisao lokalni pisac sa menijem na rascvetalom keju I srce tI je puno jer nakon dve godine se nista nije promenilo...sve je isto. ..mozda je jos bolje...bravo za Dekija Stojiljkovica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back