Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Игноришем укућане.
i kako ti ide?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Игноришем укућане.
i kako ti ide?
Шта толико спремаш јбт.
Одлично ми иде. Љута сам нешто.
Sta bi ti?!
Za blizance dajem dva kartona.
Ajde ako produzis dojenje na dve godine koliko savetuje Unicef i SZO onda moze i tri kartona, nek ide zivot
Ti ces se razvesti ako kresnes jos neku dok metle nema
Nego srecom pa ona tamo ima nekog brata negra da joj greje krsta.
Ti ako napravis bebicu, dobijate ti i metla po karton.
PS. Ne smem vise da obecavam,
Divna si
- - - - - - - - - -
Tema: rasirila sam tonu vesa..Druga tona me ceka sutra ali nemam gde siriti... a dve planine vesa me cekaju da ih peglam a ne mili mi se..
ja cu pocnem da ujedam ako ovo gomno ne prestane skoro. 5 dana pada aman vise
Dve nedelje mi mala nije isla u vrtic... nista nisam stigla... svasta se nakupilo... umorna sam...Шта толико спремаш јбт.
Istuci ih sve.Одлично ми иде. Љута сам нешто.
Ja sam mislila da si ti sa metlom otisao.Bar micvu za muza...
Dve nedelje mi mala nije isla u vrtic... nista nisam stigla... svasta se nakupilo... umorna sam...
Istuci ih sve.

Joj, I ja u pola 6 krenem u supermarket, na pola puta pljusak, ni da se vratim ni da odem. Odem svejedno, dok sam stigla bila sam ko da su me ispod tusa izvukli. Vadim pare da platim, a one vlazne. Nije napravila problem kasirka, srecom.Ма сви смо надрк. Данас били у граду и смочили се начисто. Онда сели на пиво у гробљанску кафану "Божур" да се разгалимо.
У биоскоп нисмо отишли.
5 dana ti pada!?ja cu pocnem da ujedam ako ovo gomno ne prestane skoro. 5 dana pada aman vise

Ebo te Cicak, koliko vesa peres, kupi brate masinu sa opcijom susenja vesa. Ja bih se ubila da moram toliki ves da kacim na strik svaki dan.
Ostavljeno za sutra.Остави за сутра
-----
Мужа нећу, он је добар. Ова деца, са њима не контактирам. Нећеш да причаш са мамом, неће ни она с тобом.![]()

Ja sam mislila da si ti sa metlom otisao.

Ne znam, moja isto susi dugo, al ima neka eko opcija, za tri sata opere I osusi.
Ostavljeno za sutra.![]()
Ja imam program 32 minuta na 50 stepeni. Tako pustim tri masine dnevno i milina, dva dana sam mirna. Leti nekad i cetiri kad se napolju siri. Inace plafon dve, kad sirim unutra, imam dve zice...
Ja imam program 32 minuta na 50 stepeni. Tako pustim tri masine dnevno i milina, dva dana sam mirna. Leti nekad i cetiri kad se napolju siri. Inace plafon dve, kad sirim unutra, imam dve zice...

Pa sta moze da opera za pola sata? Ja tako perem jedino crne carape.
Ја вала не перем ништа (осим гаћа и чарапа) после само једног ношења.