Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo kampovanje 300 - 14 dana
Avion u letnjem periodu, jer za takvu avanturu mora da se ide leti je nekih 350 plus onavezno zdravstveno...ne bih ni ja bila blesava bez toga da idem tamo
Autobuski prevoz ne bi bio ispod 150 i to ako idem sa njihovim nacionalnim previznikom
Sator i vreca ne bi bili ispod 100...gledala sam satore sa dva sloja i vreca do minus pet stepeni
Hrana mi ne bi bila tamo ispod 200 i to sve u marketima da kupujem i to u nekom Bonus marketu, koji je najjeftiniji, al ha nema svuda, a da vucem hranu iz rejkjabika nema sanse
Jedino da izbacim jahanje konja:( al ostake penjanje na glecer 80, brodic kroz glecer 35, a bas bih volela da odem u te solfatare to je 70 i zlatni krug dodje mi skoro na isto dal isla busom ili platila vodjenu turu minibusom..razloka je 25 evrica. Vodjena tura je 70.
Konji su 125:(

Smorila sam se.:(

- - - - - - - - - -

:rida:

- - - - - - - - - -

A ne ide mi se vise ni u jedan grad...nista me ne interesuje :(

- - - - - - - - - -

Jedino da.izbavim konje i penjanje na glecer:rida:

- - - - - - - - - -

Ako bij mogla da ne jedem bas svaki dan i da ne.placam cak ni kamp, nego da kampujem na divlje..bez struje.:sad2:

Samo kampovanje 300 - 14 dana
Avion u letnjem periodu, jer za takvu avanturu mora da se ide leti je nekih 350 plus onavezno zdravstveno...ne bih ni ja bila blesava bez toga da idem tamo
Autobuski prevoz ne bi bio ispod 150 i to ako idem sa njihovim nacionalnim previznikom
Sator i vreca ne bi bili ispod 100...gledala sam satore sa dva sloja i vreca do minus pet stepeni
Hrana mi ne bi bila tamo ispod 200 i to sve u marketima da kupujem i to u nekom Bonus marketu, koji je najjeftiniji, al ha nema svuda, a da vucem hranu iz rejkjabika nema sanse
Jedino da izbacim jahanje konja:( al ostake penjanje na glecer 80, brodic kroz glecer 35, a bas bih volela da odem u te solfatare to je 70 i zlatni krug dodje mi skoro na isto dal isla busom ili platila vodjenu turu minibusom..razloka je 25 evrica. Vodjena tura je 70.
Konji su 125:(

Smorila sam se.:(

- - - - - - - - - -

:rida:

- - - - - - - - - -

A ne ide mi se vise ni u jedan grad...nista me ne interesuje :(

- - - - - - - - - -

Jedino da.izbavim konje i penjanje na glecer:rida:

- - - - - - - - - -

Ako bij mogla da ne jedem bas svaki dan i da ne.placam cak ni kamp, nego da kampujem na divlje..bez struje.:sad2:
Лети је тамо дан око 22 сата дужине, баш те брига за струју.

Лети је тамо дан око 22 сата дужине, баш те брига за струју.

Znam, ali telefon moram negde da punim i aparat, koji bih morala da kupim da pristedim fon..drugo je da idem u neki grad pa i da mi se iskljuci fon nema veze, a tamo mi treba zbog gps. Ziva ne bih smela bez fona da lutam Islandom. Jedino jos da izbacim konje i hodanje po gleceru. Da se zadovoljim samo voznjom brodicem.
Jednom cu da odem na Island, samo da ne odem.ko baba koja jedva hoda:lol:

- - - - - - - - - -

Meni u sustini apatT ne treba, dovoljan mi je fon za fotkanje. Ali tamo fon mora da se stedi od ujutro do uvece.

Ili da cekam april iduce godine, kada im se uspostavlja opet autobuski saobracaj...al je jeftinija avio karta, jeftiniji je smestaj, platim tri izleta u pecinu odem sama, i na termalne izvore tjah reku. Ponesem klopu iz Srbije, jeftine Srbije... Ostbarim barem jedan mali deo..al kad sam videla na putu od juga ka istoku sta.je sve skriveno..ne samo glavne atrakcije...ocu da crknem.:(

Samo jedan?
- - - - - - - - - -
Ovaj moj je izrod, Rus vegetarijanac I jos I ne pije alcohol. Cuti.
Sta bi ti?!
Za blizance dajem dva kartona. :)
Ajde ako produzis dojenje na dve godine koliko savetuje Unicef i SZO onda moze i tri kartona, nek ide zivot :malav:
Ja bi se razveo :pop:

- - - - - - - - - -
koga ja da podojim za karton? :mrgreen:
Ti ces se razvesti ako kresnes jos neku dok metle nema :zper:
Nego srecom pa ona tamo ima nekog brata negra da joj greje krsta. :lol:

Ti ako napravis bebicu, dobijate ti i metla po karton.

PS. Ne smem vise da obecavam, :lol:
Највише ћеш уштедети ако се обесиш.
:zag:
Ја пушим четрдесет година и имам одличан тен.
Divna si :malav:

- - - - - - - - - -

Tema: rasirila sam tonu vesa..Druga tona me ceka sutra ali nemam gde siriti... a dve planine vesa me cekaju da ih peglam a ne mili mi se..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back