Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ушла сам на кратко да вам се јавим, пијем ледену кафу јер нисам стигла да је попијем, а скувана је у 7 :(

И такав ће ми бити цео дан.

Ето, могло је и у Рупу, али сад немам времена да идем и тамо.

Е, да, уживам у још једном кишном и хладном дану :evil:

Odlicno.
Sad ce to, ocas posla. Par dana...
Samo opusteno... :)

Nadam se da će više, snage više nemam... :pljus:

- - - - - - - - - -

Ушла сам на кратко да вам се јавим, пијем ледену кафу јер нисам стигла да је попијем, а скувана је у 7 :(

Ajde ajde, evo ti zagrljaj i ljubac da bude bolje :zag: :cmok2: :zag:

Naravno, samo tako i želim, ako ne bude moralo baš suprotno.
Ne podržavam carski osim u hitnim medicinskim slučajevima :aha:

- - - - - - - - - -

Plus će me ionako max. 48h posle porođaja staviti pod spinalnu i čeprkati mi po leđima, ne treba mi 2 operacije :mrgreen:

Vade ti maticne i time lece to sto imas na ledjima?
Super sto je spinalna, laksi oporavak nego kod totalne.
I manje boli

Мени фино, мало сам зебИо кад сам оЧо да на'раним Џивину(јбте чак су ултра, мега, гига глоопе ћурке остале под настрешницом Џивинарника!!!), потом џукце и мачоре, мачка-Сивка која, ако је веровати децовима која су била на увиђају на тавану помоћне зграде, има четири мачета, добила је посебно јак оброк, Џена нешто чангрће по кухињи, истуширао сам се топлом водом и сада је цео дан мој!

Jel ima ovde vas koji ste kampovali? Da mi neko objasni sta su to elektricne kuke u kampovima i kako se koriste..meni nista nije jasno. :sad2: gledam slike, al mi nekako nejasno odakle se razvodi struja.:huh:

- - - - - - - - - -

Nemoguce da niko od 4umasa nije kampovao u nekom kampu..msm ja nisam..zivela sam sa cudom koje ili hotel ili nista. Osecam se malcice uskraceno.:lol:

mislis na adaptere za kamp prikolice? pa svaki registrovani kamp mora da ima prikljucak na el. mrezu ili sopstveni agregat

A sta ako nemas kamp prikolicu, nego samo sator?

Nasla sam da su neki putovali na Island autobusom i kampovali usput. Medjutim nisu objasnili kako se korisri struja. Drugo, prodaju u Rejkjavik kampu bus pasport, sto znaci da nekako i ovi samo sa satorima moraju da koriste struju, al mi nije jasno kako. I kako struja funkcionise u kampu, mislim gde se prikljucis. Ybt...komplikovano je kampovanje. Ne bi bilo kompilkovano da nema telefona i digitalnih aparata. Da su oni idioti i karte ko nekada struja i ne bi bila toliko neophodna.

- - - - - - - - - -

Moje pitanje je kako se prikljuciti na struju u kampu. Imaju neke kuke..bogtepita:lol:

- - - - - - - - - -

Da nemam hebeni fon ladno bih isla na divlje i spavala u divljini:lol:

- - - - - - - - - -

Kao jeftino im je..mada i jeftino je sirok pojam, al nisu rekli kako su koristili struju. :evil:

nisam bila na kampovanju nekih 7-8 godina...inace kampovali smo uvek u satorima, sijalicu koristis preko akumulatora koji mozes tamo da punis....mobilni punis u kaficu u samom kampu ili kamp prijavnici ako nema kafic

- - - - - - - - - -

e da...ako se uvalis negde izmedju prikolica, sijalica ti ni ne treba :malav:

- - - - - - - - - -

Upravnica kampa..

(ups ovo nije opišite žabu tema..)

boodalo :lol:

- - - - - - - - - -

sad cu da pozovem drugaricu, ona je kampovala prosle godine...samo struja te zanima?

A sta ako nemas kamp prikolicu, nego samo sator?

Nasla sam da su neki putovali na Island autobusom i kampovali usput. Medjutim nisu objasnili kako se korisri struja. Drugo, prodaju u Rejkjavik kampu bus pasport, sto znaci da nekako i ovi samo sa satorima moraju da koriste struju, al mi nije jasno kako. I kako struja funkcionise u kampu, mislim gde se prikljucis. Ybt...komplikovano je kampovanje. Ne bi bilo kompilkovano da nema telefona i digitalnih aparata. Da su oni idioti i karte ko nekada struja i ne bi bila toliko neophodna.

- - - - - - - - - -

Moje pitanje je kako se prikljuciti na struju u kampu. Imaju neke kuke..bogtepita:lol:

- - - - - - - - - -

Da nemam hebeni fon ladno bih isla na divlje i spavala u divljini:lol:

- - - - - - - - - -

Kao jeftino im je..mada i jeftino je sirok pojam, al nisu rekli kako su koristili struju. :evil:

slusaj vamo, ne treba ti nista za struju, samo platis prikljucak, jedino proveri treba li ti adapter za struju...i zaboravih da ti kazem, da proveris, da li u tom kampu sa CCI karticom imas popust

Ukoliko ideš u registrovani kamp u kojem plaćaš kamp mesto obavezno je da ti omoguće i struju i klonju i sve ostalo.
Nem pojma, zadnji put kad sam bila u registrovanom kampu dovukli su nam produžni i to je bilo to, al to je bilo tamo negde, pre deset godina :))))
Posle toga sam išla samo u divljinu a mob smo punilli u autu, preko upaljača, tako da ti i nisam od neke pomoći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back