- Poruka
- 20.599
Jaoj... uskoro ces uzivati u mirisu bebe![]()
Ma pusti, prase malo me već nervira

Znam ja da ću se zaljubiti momentalno čim je budem držala, ali sad se već osećam kao Georgina i ljuta sam na nju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj... uskoro ces uzivati u mirisu bebe![]()

Za 4 dana termin
I da, vreme je![]()
Ides li prirodno?

Naravno, samo tako i želim, ako ne bude moralo baš suprotno.
Ne podržavam carski osim u hitnim medicinskim slučajevima![]()

Odlicno.
Sad ce to, ocas posla. Par dana...
Samo opusteno...![]()

Ушла сам на кратко да вам се јавим, пијем ледену кафу јер нисам стигла да је попијем, а скувана је у 7
И такав ће ми бити цео дан.
Ето, могло је и у Рупу, али сад немам времена да идем и тамо.
Е, да, уживам у још једном кишном и хладном дану![]()

Naravno, samo tako i želim, ako ne bude moralo baš suprotno.
Ne podržavam carski osim u hitnim medicinskim slučajevima
- - - - - - - - - -
Plus će me ionako max. 48h posle porođaja staviti pod spinalnu i čeprkati mi po leđima, ne treba mi 2 operacije![]()
Vade ti maticne i time lece to sto imas na ledjima?
Super sto je spinalna, laksi oporavak nego kod totalne.
I manje boli

Мени фино, мало сам зебИо кад сам оЧо да на'раним Џивину(јбте чак су ултра, мега, гига глоопе ћурке остале под настрешницом Џивинарника!!!), потом џукце и мачоре, мачка-Сивка која, ако је веровати децовима која су била на увиђају на тавану помоћне зграде, има четири мачета, добила је посебно јак оброк, Џена нешто чангрће по кухињи, истуширао сам се топлом водом и сада је цео дан мој!Ушла сам на кратко да вам се јавим, пијем ледену кафу јер нисам стигла да је попијем, а скувана је у 7
И такав ће ми бити цео дан.
Ето, могло је и у Рупу, али сад немам времена да идем и тамо.
Е, да, уживам у још једном кишном и хладном дану![]()
gledam slike, al mi nekako nejasno odakle se razvodi struja.

mislis na adaptere za kamp prikolice? pa svaki registrovani kamp mora da ima prikljucak na el. mrezu ili sopstveni agregat

Upravnica kampa..
(ups ovo nije opišite žabu tema..)

A sta ako nemas kamp prikolicu, nego samo sator?
Nasla sam da su neki putovali na Island autobusom i kampovali usput. Medjutim nisu objasnili kako se korisri struja. Drugo, prodaju u Rejkjavik kampu bus pasport, sto znaci da nekako i ovi samo sa satorima moraju da koriste struju, al mi nije jasno kako. I kako struja funkcionise u kampu, mislim gde se prikljucis. Ybt...komplikovano je kampovanje. Ne bi bilo kompilkovano da nema telefona i digitalnih aparata. Da su oni idioti i karte ko nekada struja i ne bi bila toliko neophodna.
- - - - - - - - - -
Moje pitanje je kako se prikljuciti na struju u kampu. Imaju neke kuke..bogtepita
- - - - - - - - - -
Da nemam hebeni fon ladno bih isla na divlje i spavala u divljini
- - - - - - - - - -
Kao jeftino im je..mada i jeftino je sirok pojam, al nisu rekli kako su koristili struju.![]()
)))