Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta bi ti?!
Za blizance dajem dva kartona. :)
Ajde ako produzis dojenje na dve godine koliko savetuje Unicef i SZO onda moze i tri kartona, nek ide zivot :malav:

Ti ces se razvesti ako kresnes jos neku dok metle nema :zper:
Nego srecom pa ona tamo ima nekog brata negra da joj greje krsta. :lol:

Ti ako napravis bebicu, dobijate ti i metla po karton.

PS. Ne smem vise da obecavam, :lol:

:zag:

Divna si :malav:

- - - - - - - - - -

Tema: rasirila sam tonu vesa..Druga tona me ceka sutra ali nemam gde siriti... a dve planine vesa me cekaju da ih peglam a ne mili mi se..

Ebo te Cicak, koliko vesa peres, kupi brate masinu sa opcijom susenja vesa. Ja bih se ubila da moram toliki ves da kacim na strik svaki dan.

Ма сви смо надрк. Данас били у граду и смочили се начисто. Онда сели на пиво у гробљанску кафану "Божур" да се разгалимо.

У биоскоп нисмо отишли.
Joj, I ja u pola 6 krenem u supermarket, na pola puta pljusak, ni da se vratim ni da odem. Odem svejedno, dok sam stigla bila sam ko da su me ispod tusa izvukli. Vadim pare da platim, a one vlazne. Nije napravila problem kasirka, srecom.

ja cu pocnem da ujedam ako ovo gomno ne prestane skoro. 5 dana pada aman vise
5 dana ti pada!?:eek::mrgreen:
Ebo te Cicak, koliko vesa peres, kupi brate masinu sa opcijom susenja vesa. Ja bih se ubila da moram toliki ves da kacim na strik svaki dan.

Imam ja opciju susenja u masini ali je ne koristim. 3 sata susi ves, pa nisam prolupala. Em susi tri sata em trosi struju em guzva. Hvala lepo. Meni su i ovako ogromni racuni za struju samo mi jos tri sata susenja fali

Ja imam program 32 minuta na 50 stepeni. Tako pustim tri masine dnevno i milina, dva dana sam mirna. Leti nekad i cetiri kad se napolju siri. Inace plafon dve, kad sirim unutra, imam dve zice...

Funny-Advertisement-36.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back