Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam tip koji nece ni u luksuznu kamp prikolicu (ekspresno je prodao muz kad je video koliko je sati :mrgreen:)

Ti si kao moja sestra...njoj najlepse u vreci, cak i sator ne mora uvek. :lol:
Celu jadransku obalu je tako u prste upoznala i kasnije sa muzem - motor pod dupe i piciiiii.
Dok ja nisam nigde polazila bez agencijske rezervacije za hotel, ni u ludilu bre sator. :lol:

Ja vala bih mogla isto u vrecu bez satora. Neki se rode takvi.:lol:

- - - - - - - - - -

volim i ja odmor u hotelu, da se ne lazemo...ali sator je sloboda :zaljubljena:

jedino sto nikad nisam, niti bih je boravak u hostelu

Sta fali hostelu? Pa i tu imas privatne sobe sa sopstvenim kupatilom.

- - - - - - - - - -

Ako ja ikad odem na Island..boli me uvce moze i beli meda sa mnom da spava..taman da me greje.:lol:

А када падне киша, боже ме сачувај...:confused:

:lol:

Pisala sam jednom kako sam otisla kod mojih za prvi maj, a sestre i zetovi organizovali prvomajski vikend na obliznjem jezeru - pod satorom. Nisu me ni pitali, a dobro znaju da mogu samo da odem ujutru i uvece da se vratim. I naravno da su decu prvo nalozili da kmece, moj muz kaze ako ona ne ide ne idem ni ja, a sestre i zetovi - ako vi ne idete, niko ne ide. :lol:
Sin - mama, ja hocu na taj izlet, molim te podji i ti. A ja - sta hoces mali, ti si rodjen na izletu, kao da moras da ides. :zcepanje:
I posla sam, s tim da se vratim uvece kuci. Jedan od zetova kaze - sve sam pripremio, nema nista da ti fali.
Krenuli svako sa svojim kolima u dogovoreno vreme i jednog momenta na autoputu nas pretice ford karavan (kao sto ima moj zet) i na galeriji natovaren kauc!!! Kaze moj muz - i kauc su ti poneli, sigurno je i tepih tu negde, nema da brines, bice ti na izletu kao da si kuci. :rotf: :rotf: :rotf:
A ja kako nisam stigla uopste da vidim da li je to njihov auto kazem - istovari me na prvi parking, sa ludacima ne idem nigde. :evil:

Nisu poneli kauc, ali najveci moguci sator jesu...sa svim propratnim elementima - stolice, stolovi, lezaljke, rostilj (za 50 ljudi), falio smao tv sa miljeom :lol: ...a kad smo mi krenuli kuci krenuli i oni svi, uvek se smejem kad se setim tog dana. :lol:

А када падне киша, боже ме сачувај...:confused:

Na pomenutom Rtnju sam pokisla tako da su mi gace bukvalno bile mokre.:lol: Skoro sam zgazila na zmiju, izgubili smo se u sumi, lik jedan skoro je pao preko litice..al sve u svemu bilo je super.:lol:

- - - - - - - - - -

A bila su i neka minska polja koliko znam, bar su nam tako rekli..dobro da nismo tu uskakutali.:lol:

- - - - - - - - - -

A ima i divljih svinja. :lol:

Oduvek imam postovanje za takav izbor, ali licno sam nesposobna da bez nervoze, jer mi fali ovo i ono, izvedem beg iz komfora. :lol:

Meni je jedino frka za fon tjah punjenje istog...sve ostalo manje vise. Al ako se odlucim, moram dobro da saznam sta i kako. Kupicu sator i vrecu. Msm, druga varijanta za Island je da nadjem neku privatnu sobu sa zajednickim kupatilom i platim mkzda 4 izleta i da mi dodje na istu cenu ko kampovanje, al sa kampovanjem cu videti vise, plus bih mogla da idem na taj glecer i da udjem besplatno u lava pecinu, sto bas nije pametno da se razumemo:lol: al ponela bih kacigu za bajs i masu baterija...doduse Island je trusno podrucje, pa def. nije pametno silaziti samostalno u lava pecine.:zkez:

- - - - - - - - - -

Najjeftinija lava pecina je 70 evrica inace. A ima dve do koje bih mogla da dodjem sama. :D

Kad si na kampovanju u prirodi nema klonje, već se iskopa rupa podalje od kampa za takve stvari i prebaci deblo (grana) koja služi kao daska. Kampovanje je sloboda i vraćanje svojoj sopstvenoj srži i prirodi u celini. Razumem da postoje ljudi koji ne vole (i žmu i kuma su mi takvi) ali ih ne razumem, jer meni nema ništa lepše od toga. Bila sam i po kišama i po olujama i po hladnoćama, najteže je kad je vrućina, al sve je to ništa naspram potpunog odsustva ljudi u tvojoj blizini i prirode koja te okružuje.

Meni je jedino frka za fon tjah punjenje istog...sve ostalo manje vise. Al ako se odlucim, moram dobro da saznam sta i kako. Kupicu sator i vrecu. Msm, druga varijanta za Island je da nadjem neku privatnu sobu sa zajednickim kupatilom i platim mkzda 4 izleta i da mi dodje na istu cenu ko kampovanje, al sa kampovanjem cu videti vise, plus bih mogla da idem na taj glecer i da udjem besplatno u lava pecinu, sto bas nije pametno da se razumemo:lol: al ponela bih kacigu za bajs i masu baterija...doduse Island je trusno podrucje, pa def. nije pametno silaziti samostalno u lava pecine.:zkez:

- - - - - - - - - -

Najjeftinija lava pecina je 70 evrica inace. A ima dve do koje bih mogla da dodjem sama. :D

Tebe opseda Island sasvim konkretno. :lol:

- - - - - - - - - -

I sto da placam ulaz u plavu lagunu, turisticku zamku, kad imam termalnu reku u kojoj je dozvoljeno kupanje.:D bila bi fora da malo padne temperatura, napolju ladno, a ja u termalnoj reci:zaljubljena:
Ma odes u Vranjsku banju za to, ne moras tako daleko. :lol:

Da se razumemo...jeftino za 14 dana koliko mi treba an Islandu nece biti..prema proracunu 1300 evrica, u to uracunato i pentranje po gleceru, sto mora sa vodicem i voznja brodicem kroz glecer i jos neke stvarcice cije placanje ne bih mogla da izbegnem. Sad da ne objasnjavam..na Islandu nista nije jeftino. Rejkjavik eksukrzije turisticka firma ima autobus do Laki kratera i bez.vodica je cena 100 eura, a steta bi bilo da ne odem donde.

- - - - - - - - - -

Tebe opseda Island sasvim konkretno. :lol:

- - - - - - - - - -

Ma odes u Vranjsku banju za to, ne moras tako daleko. :lol:

Ma nemoj..u Vranjsku banju. :lol:

- - - - - - - - - -
Ma nemoj..u Vranjsku banju. :lol:
Sta fali, kupas se do mile volje za dz., zimi /leti? :huh:

perilo-romi-hladnoca-topli-izvor-1328585176-64042.jpg

Izbacila sam gledanje kitova iz proracuna, jer iz dela od rejkjabika ka istoku je mala vajda da ce se videti. Za njih je bolje ici na sever. Mada prolaze pored jednog ribarskog sela orke, al zimi. Ima nrki most ispod koga prolaze. Da imam mogucnosti zimi da putujem mislim d bih jedan ceo dan stajala na mostu i cekla orke.:lol:

- - - - - - - - - -

Sta fali, kupas se do mile volje za dz., zimi /leti? :huh:

perilo-romi-hladnoca-topli-izvor-1328585176-64042.jpg

Islandska reka mi delije cistije.:mrgreen:

Normalan hotel sa svim pogodnostima ili necija vikendica koja je kao kuca samo eto u sred "divne prirode" .

Tinejdzeri neka se seksaju kraj reke,prave "romanticni" rostilj na vatri,pevaju uz stranu muziku a ja sam za fin krevet i kupatilo normalno.

Spustis sendvic na travu,dignes a tamo mravi :D .
Pcele,ose dolete ako je nesto slatko.
Zujne kisa zaheb.

Na Islandu nema tih zivuljki, nema komaraca, nema nicega..samo priroda. Kazu da je na celom Islandu 40 slepih miseva ukupno. Nema ni drveca,Islandjani su sadili drvece..tamo su samo vulkani, gleceri, zemljotresi i prekrasna surova priroda:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Moze banja kao priprema za Island. :lol:
Podrzavam Island i cekam fotografije posle. :zag:

Ako odem bice fotografija i fotografija. I ako preteknem:zcepanje:

...isla bih na Island, drug mi je bio i slike su haos...isla bih i na kampovanje...i u hostel...zapravo, sve se moze, jednom sam nenadano ostala sa maliiiiiiim prtljagom, skoro pa velicine rucnog, dva meseca...i moze se...peri deri ali se moze...

...pustila cak dve masine...koji uspeh:lol:...i skontala dok sam u high fazi da odem kod ovih sirotih ljudi sto rade do ponoci da kupim vodu i scholl miomiris za cipele, da priredim ove cizme sto vracam, ne ide prljave da ih pakujem...i kiseluuuuu...postacu jedan grande celulit na kraju balade...dzinovska pufnica nastala zbog kisele vode...sta li mi to u telu fali da mi se toliko pije...

Na Islandu nema tih zivuljki, nema komaraca, nema nicega..samo priroda. Kazu da je na celom Islandu 40 slepih miseva ukupno. Nema ni drveca,Islandjani su sadili drvece..tamo su samo vulkani, gleceri, zemljotresi i prekrasna surova priroda:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ako odem bice fotografija i fotografija. I ako preteknem:zcepanje:
Има неких малих рундавих коња и оваца Националне Географије ми!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back