електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
volim i ja odmor u hotelu, da se ne lazemo...ali sator je sloboda
jedino sto nikad nisam, niti bih je boravak u hostelu
А када падне киша, боже ме сачувај...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А када падне киша, боже ме сачувај...![]()
ok je hostel ako imas 20-21 pa ti mlade dileje ne smetaju![]()

I ja sam tip koji nece ni u luksuznu kamp prikolicu (ekspresno je prodao muz kad je video koliko je sati)
Ti si kao moja sestra...njoj najlepse u vreci, cak i sator ne mora uvek.![]()
Celu jadransku obalu je tako u prste upoznala i kasnije sa muzem - motor pod dupe i piciiiii.
Dok ja nisam nigde polazila bez agencijske rezervacije za hotel, ni u ludilu bre sator.![]()

...a kad smo mi krenuli kuci krenuli i oni svi, uvek se smejem kad se setim tog dana. 
Skoro sam zgazila na zmiju, izgubili smo se u sumi, lik jedan skoro je pao preko litice..al sve u svemu bilo je super.

Oduvek imam postovanje za takav izbor, ali licno sam nesposobna da bez nervoze, jer mi fali ovo i ono, izvedem beg iz komfora.Ja vala bih mogla isto u vrecu bez satora. Neki se rode takvi.![]()

Oduvek imam postovanje za takav izbor, ali licno sam nesposobna da bez nervoze, jer mi fali ovo i ono, izvedem beg iz komfora.![]()
al ponela bih kacigu za bajs i masu baterija...doduse Island je trusno podrucje, pa def. nije pametno silaziti samostalno u lava pecine.

Meni je jedino frka za fon tjah punjenje istog...sve ostalo manje vise. Al ako se odlucim, moram dobro da saznam sta i kako. Kupicu sator i vrecu. Msm, druga varijanta za Island je da nadjem neku privatnu sobu sa zajednickim kupatilom i platim mkzda 4 izleta i da mi dodje na istu cenu ko kampovanje, al sa kampovanjem cu videti vise, plus bih mogla da idem na taj glecer i da udjem besplatno u lava pecinu, sto bas nije pametno da se razumemoal ponela bih kacigu za bajs i masu baterija...doduse Island je trusno podrucje, pa def. nije pametno silaziti samostalno u lava pecine.
- - - - - - - - - -
Najjeftinija lava pecina je 70 evrica inace. A ima dve do koje bih mogla da dodjem sama.![]()

Ma odes u Vranjsku banju za to, ne moras tako daleko.I sto da placam ulaz u plavu lagunu, turisticku zamku, kad imam termalnu reku u kojoj je dozvoljeno kupanje.bila bi fora da malo padne temperatura, napolju ladno, a ja u termalnoj reci
![]()

Tebe opseda Island sasvim konkretno.
- - - - - - - - - -
Ma odes u Vranjsku banju za to, ne moras tako daleko.![]()

Sta fali, kupas se do mile volje za dz., zimi /leti?- - - - - - - - - -
Ma nemoj..u Vranjsku banju.![]()

Sta fali, kupas se do mile volje za dz., zimi /leti?![]()
![]()

Ovo je bre bazen, (topla) reka je sigurno cista.Islandska reka mi delije cistije.![]()

Ovo je bre bazen, (topla) reka je sigurno cista.![]()

Samo zahebavaj.![]()

Moze banja kao priprema za Island.![]()
Podrzavam Island i cekam fotografije posle.![]()

...i skontala dok sam u high fazi da odem kod ovih sirotih ljudi sto rade do ponoci da kupim vodu i scholl miomiris za cipele, da priredim ove cizme sto vracam, ne ide prljave da ih pakujem...i kiseluuuuu...postacu jedan grande celulit na kraju balade...dzinovska pufnica nastala zbog kisele vode...sta li mi to u telu fali da mi se toliko pije...Hocu da kupim onu solovu turpijicu za nokte... gledam na kupujem prodajem... od 600din do 3000 din... a svugde pise novo... na nekim sajtovima do 5000din... ko je tu lud?
- - - - - - - - - -
Gledam New girl i placem od smeha
Има неких малих рундавих коња и оваца Националне Географије ми!Na Islandu nema tih zivuljki, nema komaraca, nema nicega..samo priroda. Kazu da je na celom Islandu 40 slepih miseva ukupno. Nema ni drveca,Islandjani su sadili drvece..tamo su samo vulkani, gleceri, zemljotresi i prekrasna surova priroda
- - - - - - - - - -
Ako odem bice fotografija i fotografija. I ako preteknem![]()