Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne znam sta bih ti rekla,ja nekako imam gard prema domacim agencijama
Mnogo ljudi znam koji su imali lose iskustvo sa agencijama,valjda me to odbija :aha:

ja ni za jedno letovanje do sada nisam imala problem sa agencijama. idem preko 2 ili 3, zavisi sta koja nudi, ali iste agencije vrtim vec vise od 10 godina kad je letovanje u pitanju. za ostala putovanja sve organizujem sama.

...zvala oko legalizacije stana....aaa pa neko bi da nas odere dodatno...mamicuvamhokstaplerskuvasu....
Potrebna je gomila papira i naravno svi ti papiri se placaju.
A sve je tako lepo bilo kad se ugovaralo o tome.
Mi, vlasnici stanova, smo nedavno pokrenuli postupak legalizacije zgrade.
Trenutno smo stigli do dozvole za gradnju, posle toga, sve nas pojedinacno cekaju debeli zivci da pokupimo sve potrebne papire.

Жена гледа на ТВ неку емисију о богатунима и видим Марка алијас Фејзбук Цукенберга, невероватно иритантна појава, чак за разлику од већине људи када се насмеши ужаснији је него иначе.

Potrebna je gomila papira i naravno svi ti papiri se placaju.
A sve je tako lepo bilo kad se ugovaralo o tome.
Mi, vlasnici stanova, smo nedavno pokrenuli postupak legalizacije zgrade.
Trenutno smo stigli do dozvole za gradnju, posle toga, sve nas pojedinacno cekaju debeli zivci da pokupimo sve potrebne papire.

...mi smo kupili stanove 2002 godine, i u ugovoru stoji da ce izvodjac radova da legalizuje i sve plati...e sad advokat koji ga je zastupao, kaze vidite sa njih hoce li da to uradi,
ako nece, evo ja vam nudim da uradim legalizaciju za 350e po stanu...meni se to cini puno,na stranu imam li ili nemam to da platim...a opet ako ne platimo kako cemo to
zavrsiti...nikako...vec mi se vrti u glavi od toga...

- - - - - - - - - -

..i sta ako neki nece...kako onda...ma vidim ja da ce tu biti velikih problema...

Zato sam ja na kraju kupila uknjizen stan. Bio je jedan u potkrovlju, ali u legalizaciji...al dobro i ovde mi je veci deo stana pod krovom, samo da stavim zid sa zvucnom da se izolujem skroz..a spavaca ce biti dnevna ybg.

- - - - - - - - - -

Ja sam i trazila nov stan, potkrovle, uknjizen, blizu centra...za malo para:lol:

- - - - - - - - - -

A sad idem dalje da mucem nemacki

Zato sam ja na kraju kupila uknjizen stan. Bio je jedan u potkrovlju, ali u legalizaciji...al dobro i ovde mi je veci deo stana pod krovom, samo da stavim zid sa zvucnom da se izolujem skroz..a spavaca ce biti dnevna ybg.

- - - - - - - - - -

Ja sam i trazila nov stan, potkrovle, uknjizen, blizu centra...za malo para:lol:

..pa jesi nasla sto si trazila? :)

...i sta kao neki stanovi u zgradi su legalizovani neki nisu, jesam te dobro razumela?

...mi smo kupili stanove 2002 godine, i u ugovoru stoji da ce izvodjac radova da legalizuje i sve plati...e sad advokat koji ga je zastupao, kaze vidite sa njih hoce li da to uradi,
ako nece, evo ja vam nudim da uradim legalizaciju za 350e po stanu...meni se to cini puno,na stranu imam li ili nemam to da platim...a opet ako ne platimo kako cemo to
zavrsiti...nikako...vec mi se vrti u glavi od toga...
Mi smo menjali kucu za stanove i investitor je trebalo da uknjizi zgradu i legalizuje sve.
Nista od toga nije ucinjeno, investitor je pobegao, zadnji put je vidjen na Novom Zelandu, a postoji mogucnost da je vidjen i na Marsu. :dash:

..pa jesi nasla sto si trazila? :)

...i sta kao neki stanovi u zgradi su legalizovani neki nisu, jesam te dobro razumela?

Vidis da nije slroz to sto sam htela, nije ceo stan pod krovom...spavaca soba je pod stanom u malom porkrovlju, to mu je mana. Moram da stavim zid i napravim od dnevne sobe spavacu, a spavaca ce biti dnevna, zabole me ja tamo ne mogu da spavam...ali mogu da primam goste. Inace su spavaca i dnevna iste kvadrature, pa mi isto dodje, jedino taj trosak oko zida. Ovde je sve uknjizeno i stanovi i zgrada, a taj u legalizacuji je bio od drugog izvodjaca. Ja sam kupila direktno od izvodjaca.

Sad vam svi mahom knjize..ja nisam htela da rizikujem, jer je legalizacija vazduh..ali i ovaj drugi izvodjac ce garant legalizovati i knjiziti...vi ste kupovali u vreme kada je proticao kes, danas su mnogi kreditni kupci, a banke ne daju kredite za vazduh.

- - - - - - - - - -

Ja sam s namerom isla na to da kupim potkrovle uz sav rizik koji potkrovlja nose...a da je lepo, jeste...volim kos krov tu gde ce mi biti spavaca soba..nije ona velika kosina, zato sto je krov ko ruska kapa, pa je potkrovlje duplo.

- - - - - - - - - -

Devedesetih je bili super kupis stan ili prodas i uzmes pare na ruke, sa sve preko 15 hiljada jevreja ide preko bankovnog racuna...i posle bilo lose...ma gde bilio, mogo covek da rafi sta oce

Mi smo menjali kucu za stanove i investitor je trebalo da uknjizi zgradu i legalizuje sve.
Nista od toga nije ucinjeno, investitor je pobegao, zadnji put je vidjen na Novom Zelandu, a postoji mogucnost da je vidjen i na Marsu. :dash:

...ovaj nije nigde pobegao, ali se pravi lud, iako u ugovorima pise da on snosi troskove legalizacije, ispada da mi treba da ga pitamo i molimo da on to i uradi...kako ce se to
zavrsiti, videcemo....njegov advokat hoce da uknjizavanje stanova provuce kroz legalizaciju, pa da mi fakticki platimo ono sto je se obavezao izvodjac u ugovoru...sve go
prevarant i hokstapler...
Vidis da nije slroz to sto sam htela, nije ceo stan pod krovom...spavaca soba je pod stanom u malom porkrovlju, to mu je mana. Moram da stavim zid i napravim od dnevne sobe spavacu, a spavaca ce biti dnevna, zabole me ja tamo ne mogu da spavam...ali mogu da primam goste. Inace su spavaca i dnevna iste kvadrature, pa mi isto dodje, jedino taj trosak oko zida. Ovde je sve uknjizeno i stanovi i zgrada, a taj u legalizacuji je bio od drugog izvodjaca. Ja sam kupila direktno od izvodjaca.

..aha, sad mi je jasno...

...ovaj nije nigde pobegao, ali se pravi lud, iako u ugovorima pise da on snosi troskove legalizacije, ispada da mi treba da ga pitamo i molimo da on to i uradi...kako ce se to
zavrsiti, videcemo....njegov advokat hoce da uknjizavanje stanova provuce kroz legalizaciju, pa da mi fakticki platimo ono sto je se obavezao izvodjac u ugovoru...sve go
prevarant i hokstapler
Pokusavaju da vam izvuku pare.
Jesi li se raspitivala kod drugog advokata. Potrazili pravni savet.
Uvek postoji mogucnost da ga tuzite, a to kosta.
A ovaj izvodjac i njegov advokat idu na tu foru da se nema i da ce biti daj sta das.

Pokusavaju da vam izvuku pare.
Jesi li se raspitivala kod drugog advokata. Potrazili pravni savet.
Uvek postoji mogucnost da ga tuzite, a to kosta.
A ovaj izvodjac i njegov advokat idu na tu foru da se nema i da ce biti daj sta das.

...da jasno je to kao dan...nisam, angazovala sam komsiju koji ima svog advokata neka pita koliko se krece cena....on ima najveci stan u zgradi
pa mislim da ga i najvise zanima :lol: naravno ne mislim to bukvalno...
...naravno da postoji mogucnost da ga tuzimo samo to moze ici u nedogled, a nama to nije interes, mene vise nerviraju neki vlasnici stanova u zgradi
koji kazu ne zamima me neka to rese deca posle mene...sto je jako ruzno....al ajde...
...inace ovaj advokat koji je zastupao i tad izvodjaca radova je njegov prijatelj i sve se radi u dogovoru, a svi se prave ludi, kao da se ne poznaju, ma
nemam reci o tome kako su se ljudi pokvarili...

Ne kapiram zasto kupujete te stanove bez papira
Toliko sam dobrih stanova propustila bas zbog toga ft1p....
Pa ne bih sebi bedu na vrat navlacila takvim zgradama i stanovima koliko god bio jeftin
Takve malverzacije rade investitori da ti se smuci, ne treba se dobrovoljno upustati u te mutne vode

Ne kapiram zasto kupujete te stanove bez papira
Toliko sam dobrih stanova propustila bas zbog toga ft1p....
Pa ne bih sebi bedu na vrat navlacila takvim zgradama i stanovima koliko god bio jeftin
Takve malverzacije rade investitori da ti se smuci, ne treba se dobrovoljno upustati u te mutne vode

...tad kad smo mi kupili ovaj stan, nije mi na pamet padalo da postoji mogucnost da se radi zgrada bez papira, priznajem bila sam jako,jako naivna,
a saznala sam da je stanje ovakvo kakvo jeste tek posle jedno 6-7 godina od dana kad je sve vec bilo gotovo...sad sta je tu je...resice se ovo samo
sto mi nervoza ne treba trenutno ni najmanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back