Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam nemacke zamenice i kontam ko bre izmisli te ludorije zvane padezi:evil:...i sad mislim koje je je to vreme - izmisli...imperfekt mozda, proslo nesvrseno vreme....ili kako vec:sad2:

- - - - - - - - - -

Al tek smo mi hit sa sedam padeza

- - - - - - - - - -

A jedan sasvim dovoljan:mrgreen:

Citam nemacke zamenice i kontam ko bre izmisli te ludorije zvane padezi:evil:...i sad mislim koje je je to vreme - izmisli...imperfekt mozda, proslo nesvrseno vreme....ili kako vec:sad2:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ma nisu uopšte teški nemački padeži, pogotovo zamenice su piece of cake :aha:
@tema: Pa hebem vam mater, da vam platim 12 Evra za VAŠ propust??? E neće bidne... odmah sam zvala i žalila se... "Izvinite gospođo, naravno ne morate platiti"... Itekako ne moram! :histericna:

...oprala prozore u dnevnoj, obrisala prasinu, ostalo mi jos da sredim Čupavicin kutak sa igrackama koje su ostale "da mi prave drustvo" :)
...uzela kesu za smece i krenula da rasciscavam kojekakve koverte i nasalgane papire i papirice i reklamne cedulje i kojesta jos, zanci puna
velika kesa, papircina koje mi samo prave krs i skupljaju prasinu....prodisah...
...obrisala ulazna vrata i vrata od kupatila...ostalo je jos svasta nesto da se uradi, to cu popodne ili ustra, ne mogu vise...dosta je bilo za danas...

jesam, ali niko ne radi 15 dana, meni je 10 dana malo. plus, bezobrazno skupo. i uzasava me guzva i sto necu imati osecaj da sam u grckoj, jer samo srpski cujes

A sto ne probas da se sama organizujes...na bookingu imas smestaja da biras,na to dodas prevoz...za klopu je leti lako i eto ti :)
Grcka je bar jednostavna za organizovanje,ne trebaju ti agencije uopste.
A ostrva su tako lepa i sto je najbolje mozes da biras da ne budes u mestu gde se cuje srpski :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

То и ми са Југа кажемо.

Кој измисли падежи, мајке да му га спотакнем блесаве :roll:

Види ово: Био сам са Иваном у биоскопу (да ли је Иван мушко или женско).

А ми кажемо: Био сам с' Ивану, или био сам с' Ивана, и све јасно :lol:

Види, бре, па и ми имамо два падежа :evil:

A sto ne probas da se sama organizujes...na bookingu imas smestaja da biras,na to dodas prevoz...za klopu je leti lako i eto ti :)
Grcka je bar jednostavna za organizovanje,ne trebaju ti agencije uopste.
A ostrva su tako lepa i sto je najbolje mozes da biras da ne budes u mestu gde se cuje srpski :lol:

zato sto hocu u hotel, a preko agencija jeste jeftinije sa first minute popustima. kontaktirala sam neke hotele, ne moze da se uporedi ponuda sa onom koju daju agencije

То и ми са Југа кажемо.

Кој измисли падежи, мајке да му га спотакнем блесаве :roll:

Види ово: Био сам са Иваном у биоскопу (да ли је Иван мушко или женско).

А ми кажемо: Био сам с' Ивану, или био сам с' Ивана, и све јасно :lol:

Види, бре, па и ми имамо два падежа :evil:

...:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back