електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Читаш ми мисли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Читаш ми мисли.
Проверено ради
Једно време сам заборавила на то савршенство, а онда ме подсетила ћера.
Од кад је открила ово чудо савременог света, све редом лепи селотејпом.
Nije baš selo, telep je, al kao da jeste[emoji38]Al biće i pravo selo jednog dana, biće!
Ето ми цигаЊи са салаша...Ciganska hrana za cigane. Sve ima svoje.
jel moze neki ring da se otvori za fajt, da se ne truju sve teme?
jel moze neki ring da se otvori za fajt, da se ne truju sve teme?
Отоич сам тамо свратио и убо Блеибија месарским ножем у белину, ено га дречи!Има, Политика.
Одеш, пофајташ се, смириш се, и онда дођеш да уживаш на Женама.
Упс, како ово чудни звучи кад напише жена![]()
Код мене ништа не цвета сем висибаба, али добро је јер је јутрос било мраза!procvetala breskvica u susednom dvorištu, htela da napišem još pre neki dan ali zaboravila,
nemam telefon koji može da slika pa da okačim, baš je lepa
....kod mene u dvoristu visnja samo sto nije, a i lipe su napupile smao sto nisu poceli listovi da se pojavljuju....mnogo je to rano, otisla nam klima skroz....
Код мене ништа не цвета сем висибаба, али добро је јер је јутрос било мраза!
И ја сам згранут.kad će to ledeno doba da uživam
ubiće me suncoljupci
- - - - - - - - - -
štaaaa, ni jedan visideda nije procvetao, pa sramota![]()
mnogo sam gladna, a do rucka jos sat vremena
...upravo bila na Telepu......meni se nikad nije dopadao...ushli na domak sokacheta u malo ''ozbiljnijem'' vozilu i kazhe mi vozach; teshko tjemo mi ovde motji da prodjemo...pa ne ochekujem bulevar sa drvoredom a zashto je ulica ako ne mozhe da prodje kamionche...
Anta Stanichitja se zove ''ulica'' i duuugaaaachkaaa jedno 100m...i to je moj grad...![]()
Šta si ponela za ručak?
Danas nemam nikakvu inspiraciju, a trenutno nemam ni struje, mislim da ću uzeti neko gomnance usput, imam nekih sendviča, pica i ostalih budalaština do posla pa ću naći valjda nešto.