Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читаш ми мисли.

Проверено ради :lol:

Једно време сам заборавила на то савршенство, а онда ме подсетила ћера.

Од кад је открила ово чудо савременог света, све редом лепи селотејпом.

Проверено ради :lol:

Једно време сам заборавила на то савршенство, а онда ме подсетила ћера.

Од кад је открила ово чудо савременог света, све редом лепи селотејпом.

Има тих чуда још - монтаж-гит ми је бр. 1.

Иначе, лепкови су будућност грађевинарства. :D

Poslednja izmena od moderatora:
Nije baš selo, telep je, al kao da jeste[emoji38]Al biće i pravo selo jednog dana, biće!

...upravo bila na Telepu...:roll:...meni se nikad nije dopadao...ushli na domak sokacheta u malo ''ozbiljnijem'' vozilu i kazhe mi vozach; teshko tjemo mi ovde motji da prodjemo...pa ne ochekujem bulevar sa drvoredom a zashto je ulica ako ne mozhe da prodje kamionche...:roll:

Anta Stanichitja se zove ''ulica'' i duuugaaaachkaaa jedno 100m...i to je moj grad...:aha:

Ciganska hrana za cigane. Sve ima svoje.
Ето ми цигаЊи са салаша...:hahaha:
Летње добО, распуст, покојна баба ољушти ситне кромпирЧиће, оне мало крупније преполови, смедеревац је био упаљен још пре него ми децови измилимо из кревета, бачи их на врелу мас', све цврче, пуна лабошка кромпира(лабошка, то ти је више нешто као између шерпе и вангле) и док се они бањају неко од нас скочи на ноге лагане до башЧе и донесе пар струкова мирођије, опере их и белиЈ сос од мирођије буде часом зготовљен...
Фала је Богу љутијех паприка у изобиљу... уживанција!
Него за оно излупетавање о СЗО и месу канцерогеном као азбест, за то су те напушили на Здрављу да је и мени било жао!
Иди спавај бре, вилениш ноћима дрмнуће те даба па ћеш само трзати ножицама, јел ти није доста што си од веганизма остао без косе?
Добар дан, ред је да се јавим, јутрос мраз!!!
Око пола седам -2!
Нахранио Џивину, насуо им воде у судове, променио сламу у гнездима где несу јаја, Џена направила јогурт од киселог и обичног млека, а од синоћ остало погаЈчица с бундевом, можда доцније и попијем кафу.

Poslednja izmena:
....kod mene u dvoristu visnja samo sto nije, a i lipe su napupile smao sto nisu poceli listovi da se pojavljuju....mnogo je to rano, otisla nam klima skroz....

kad će to ledeno doba da uživam :D
ubiće me suncoljupci :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Код мене ништа не цвета сем висибаба, али добро је јер је јутрос било мраза!

štaaaa, ni jedan visideda nije procvetao, pa sramota :lol:

...upravo bila na Telepu...:roll:...meni se nikad nije dopadao...ushli na domak sokacheta u malo ''ozbiljnijem'' vozilu i kazhe mi vozach; teshko tjemo mi ovde motji da prodjemo...pa ne ochekujem bulevar sa drvoredom a zashto je ulica ako ne mozhe da prodje kamionche...:roll:

Anta Stanichitja se zove ''ulica'' i duuugaaaachkaaa jedno 100m...i to je moj grad...:aha:

Evo, gledam ulicu na Street View; pa baš je pitoreskna. I izgleda kao bulevar spram Lađarske

a5ku0w.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back