Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako dobro vidim ima na Zenama nekoliko tema o hrani, jel neka bolest u necijim glavama kad i na svim drugim temama pisu opet o toj istoj hrani? Ja bih rekao da muci nesto i pokusavaju taj pritisak resiti hejtovima.

A time nista nece postici.

evo ga, pocinje...vezite me, ujescu ga :rotf:

Necu vise, znam za granicu. Oni ce nastaviti ali meni to ne smeta, ako im je to zadovoljstvo neka pisu o ciganskom krompiru namazanog mascu. Msm, odoh...

- - - - - - - - - -

sto se bre palis tako?

Pale se oni, uvek kazem, svaki dan to napomenem, da uvek prvi pocnu. Naveo sam cak i nikove a i ti mozes videti ako izvrtis teme unazad. To govori da su oni pod pritiskom i da ih nesto muci, verovatno to sto ne mogu da se hrane kao ja, zeleli bi, pokusali su garant i izdrzali dva dana, ali ybg, ne ide.

Necu vise, znam za granicu. Oni ce nastaviti ali meni to ne smeta, ako im je to zadovoljstvo neka pisu o ciganskom krompiru namazanog mascu. Msm, odoh...

- - - - - - - - - -

Pale se oni, uvek kazem, svaki dan to napomenem, da uvek prvi pocnu. Naveo sam cak i nikove a io ti mozes videti ako izvrtis teme unazad. To govori da sdu oni pod pritiskom i da ih nesto muci, vberovatno to sto ne mogu da se hrane kao ja, zeleli bi, pokusali ali ybg, ne ide.

ok, pusti ih, sto moras uvek svima da odgovoris...

Jedina prednost života i rada u prćiji jeste nekorišćenje gradskog prevoza. Samo kad pomislim da se opet truckam busom do centra smrači mi se. Pa te idi osmicom pa te idi devetkom, a ne znaš u kojoj je veća gužva i kojoj treba više vremena. I sve te jutarnje izgužvane face, il još gore, one popodnevne letnje uvonjale :sad2:

ti si doktorka na selu :heart:
gledala sam neki dan, cini mi se na rts-u

Ranije sam spavao vise. Ovo je faza, nemam rezim spavanja ko neki da idem u krevet tad i tad i da ustajem isto tako.

Nisu mi jasni oni koji kazu da se mogu probuditi u toliko i toliko - zasto navijaju alarme kad mogu da se probude sami od sebe? Verovatno ne veruju u sebe. Sigurniji pametni telefon nego sopstveni mozak (?) Msm, mozak je dat da se koristi, nema savrsenije masine od mozga.
Nije faza. U depresiji si. To nije zdravo.
Ona cicak prebacuje za moje spavanje od sat vremena a ona sto se vidi po porukama spavala svega dva.

Kaze, moje spavanje nije normalno. ybt jel ta zena normalna
Legla u 01h a ustala u 7h. I to je malo... ali kad imas malu decu razumljivo...

- - - - - - - - - -

Pale se oni, uvek kazem, svaki dan to napomenem, da uvek prvi pocnu. Naveo sam cak i nikove a i ti mozes videti ako izvrtis teme unazad. To govori da su oni pod pritiskom i da ih nesto muci, verovatno to sto ne mogu da se hrane kao ja, zeleli bi, pokusali su garant i izdrzali dva dana, ali ybg, ne ide.
Zali se mami... :lol:

Nije baš selo, telep je, al kao da jesteAl biće i pravo selo jednog dana, biće!

Tesko da ce telep ikad vise biti selo pored toliko zgrada sto su se izgradile.
Nekad je to bio miran kraj.
Dobro ima jos delova gde su kuce.
Ja jos ne mogu da prezalim ono divno dvoriste i bastu i vinovu lozu... :sad2:

Eh, i dobro jutro svima.
Odoh do radnje a posle toga na jutarnju dozu ogovaranja sa drugaricom. :)

Дрндам дугме којим се укључује радио, неће да се задржи у положају ON.

slika100-lista-papira-i-selotejp-traka-90908049v800h600.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back