- Poruka
- 63.764
Мени се више свиђа ова
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače dolazi mi neki lik na posao u zadnjih par dana već nekoliko puta, samo da pita nešto, samo po savet, al nešto je čudan, nekako me previše zagleda, ne liči da je manijak, sad tripujem da je forumaš![]()
mina , pa mogla si da je ostavis za sutra ujutro umesto da budeš antiprotivna
- - - - - - - - - -
ja se ne vozim busom od kad imam vozačku![]()
Da, možda je cele noći forsirala konjak![]()
Mene svaki dan žene čudno zagledaju, neke čak i ne deluju manijakalno, ali ebemu miša, ne verujem da su sve forumašice. Možda je do neukusnog oblačenja![]()
Ti si decko u depresiji.Kako je dobro kad je dovoljno sat vremena za odmor a celu noc i dan duh odise svezinom. Misevi, hrcete?
Vozim se u gradskom. Pored mene sedi dobrodrzeca gospodja i viri mi u mobilni))
To jedino šefovima da tražim novu uniformu. A proverila sam, nisu mi ni pantalone pukle na guzici, nit mi je nešto negde ispalo, nije mi se šminka razmazala i nije mi se ni spanać zaglavio među zubima. I nije ni što dolazi svaki dan, već što bulji toliko, neprijatno mi je.
A viš da sam polupana bre, ne sumnjam da si aasvim prikladno odeven, biće da žude za tvojim medveđim zagrljajemMa to ja za sebe bre ženo.![]()
A viš da sam polupana bre, ne sumnjam da si aasvim prikladno odeven, biće da žude za tvojim medveđim zagrljajem
Inače, nisam sigurna, al mislim da je Lončar rekao vakcioniše, moram sad to da istražim, deluje mi ipak neverovatno.
Moram da vodim računa da se ne opstipiraš od silnog mesa[emoji38]Taj lik je posebna priča. Ne teraj mi dijareju od ranog jutra.
Ti si decko u depresiji.
Koji sat vremena sna dovoljno za ceo dan!? Naopako.
Ubices se ocas posla. Potrazi pomoc