Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ljudi, neki kompromis...?

Evo ja na primer, jedem sve ali sam svestan da su to vecina otrovi. Isto tako se gnusam apoteke i koristim domaci propolis, polen, med, cajeve.

U apoteci kupujem samo kafetin zbog glavobolje od mamurluka.

A ideja sa presnom hranom nije losa, ali iz mog ugla je neodrziva.

I st bi nekom smetalo sto neko jede presno, ili drugom sto ovaj jede przeno?

A ljudi, neki kompromis...?

Evo ja na primer, jedem sve ali sam svestan da su to vecina otrovi. Isto tako se gnusam apoteke i koristim domaci propolis, polen, med, cajeve.

U apoteci kupujem samo kafetin zbog glavobolje od mamurluka.

A ideja sa presnom hranom nije losa, ali iz mog ugla je neodrziva.

I st bi nekom smetalo sto neko jede presno, ili drugom sto ovaj jede przeno?

A orasi?:eek:

Imas na pdf Zdravlje, Srbin iz Australije je izlecio retki oblik krvi veganskom dijetom.
Ima i to je bio samo deo terapije, zato su te opet išutirali kao manipulanta i lažova.

- - - - - - - - - -

Ti zabo hoces da kazes da holesterol ne vodi srcanom udaru?
Ne vodi.
Nije svaki holesterol isti, niti je svaki loš, a i svi ljudi imaju holesterol.

- - - - - - - - - -

Brku sanjaju nedoyebane zene i kao sto mozes i pretpostaviti, od prve do poslednje hrane se mesom.

- - - - - - - - - -

statistika je statistika
Статистика је део математике, а...
Немам никаквог афинитета према математици-Камаел.
Замољен си да се не продуцираш нечим што не разумеш по сопственом признању.
Него иди спавај несрећниче, данима вилениш по целу ноћ кад те спуца инфаркт само ћеш трзати ножицама.

Kamaele, ti si kao zmaj zene posle carskog reza sto se frljaju s mantrom - sve je u glavi. A zapravo ste samo srecni ljudi koji nemaju ozbiljnih zdravstvenih problema. Da imate, pristali bi svojevoljno da izigravate probnog zeku i jeli bi sva preporucena farmakoloska srranja samo da bol prestane i spasite zivu glavu.
Ovako, moze vam se da brbljate k'o guzice...ali pazi, ume zivot da udesi da dodje maca na vratanca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back