Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma hajde sto ona jede trave, njen izbor, nego sto agresivno namece svima u razgovoru kako treba da se hrane.

Namecu se vakcine, ko nece da im vakcinisu rodjeno dete kazna je 150 000 dinara, sa druge strane biljnu hranu niko ne namece.

- - - - - - - - - -

Lepi Brka sa RTS nije nametljiv i emisije o takmicenjima u kuvanju na B92 koje se pustaju godinama, a Maja Volk namece?

Ma Lepi Brka me smara, i ubacili su ga da bi zene gledale to; ali kada on prica, makar nema taj histericno/agresivni stav kao Maja Volk.

Reklame na svim kanalima o mesu nisu agresivne i ne pustaju se nekoliko hiljada puta na dan, a Majin blender za pravljenje sejka je agresivan?

- - - - - - - - - -

Lepi brka fura vegetu hahaha. Kakav kuvar.:)

U vegatama stranog proizvodjaca su nalazili komadice stakla i cigle.

Reklame na svim kanalima o mesu nisu agresivne i ne pustaju se nekoliko hiljada puta na dan, a Majin blender za pravljenje sejka je agresivan?

Prvo, Maja Volk je poslednjih godina na televiziji bila mnogo vise, ne samo u tim reklamama za blender. Bila je u Velikom Bratu. Bila je voditeljka jedne smor emisije koja je isla svake nedelje, itd.

Drugo- da, njena reklama je zesce iritantna, a reklame o mesu su zakon.

Zbog čega se kajete?
- Kajem se što sam dopustila operaciju i što sam pristala na hemoterapiju i radijaciju.

Da li je komplikovano hraniti se presnom hranom?
- To je najjednostavnija i najbrža hrana. Nema tiganja, šerpi, lonaca, dreždanja nad šporetom, smrada i grešaka.

Zbog čega se kajete?
- Kajem se što sam dopustila operaciju i što sam pristala na hemoterapiju i radijaciju.

Da li je komplikovano hraniti se presnom hranom?
- To je najjednostavnija i najbrža hrana. Nema tiganja, šerpi, lonaca, dreždanja nad šporetom, smrada i grešaka.

:hahaha1::hahaha1::cepanje::cepanje:

- - - - - - - - - -

Ne lupam, Maja je pobedila rak sirovom biljnom hranom.

A pre toga isla na hemoterapiju, a pobedila rak biljnom hranom :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back