Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
ne branim, svako neka bira cime ce se hraniti, ne znam samo gde si u mom postu to procitao....a za holesterol sam vec napisala sam da ne tvrdim
Dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne branim, svako neka bira cime ce se hraniti, ne znam samo gde si u mom postu to procitao....a za holesterol sam vec napisala sam da ne tvrdim
A ljudi, neki kompromis...?
Evo ja na primer, jedem sve ali sam svestan da su to vecina otrovi. Isto tako se gnusam apoteke i koristim domaci propolis, polen, med, cajeve.
U apoteci kupujem samo kafetin zbog glavobolje od mamurluka.
A ideja sa presnom hranom nije losa, ali iz mog ugla je neodrziva.
I st bi nekom smetalo sto neko jede presno, ili drugom sto ovaj jede przeno?
Naopako da mi vec trebaju, mada, istini za volju, bilo je par bagovanja hahahaA orasi?![]()
Human DNA found in hot dogs
Prave od ljudi ljudozdere.
Ima i to je bio samo deo terapije, zato su te opet išutirali kao manipulanta i lažova.Imas na pdf Zdravlje, Srbin iz Australije je izlecio retki oblik krvi veganskom dijetom.
Ne vodi.Ti zabo hoces da kazes da holesterol ne vodi srcanom udaru?
Статистика је део математике, а...Brku sanjaju nedoyebane zene i kao sto mozes i pretpostaviti, od prve do poslednje hrane se mesom.
- - - - - - - - - -
statistika je statistika
Šta ti je to, bojim se i da pitam
Opet oni stiropori pirinčani?![]()
Ma čekaj bre, jagici sam pisala, reče žena da jede truleksMa bre ništa specijalno[emoji38]1 kifla presečena na pola i onda jedna polovina slana (šunka sir kiseli krastavci kečap) a druga slatka (puter i džem)![]()
Pojedi i ti krpu opiraču pa će biti!Pfffff e pa izvinjavam se što moj doručak nije zanimljiv![]()
![]()